Şimdi Ara

.tbl uzantılı dosya?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yeri burasımı bilmioyurm ama .tbl uzantılı dosyayı açmak için acaba hangi programı kullanmak lazım?
    Şimdiden teşekkürler.

• bende goglede arama yapıyodum bu dosya uzantısı hangi programın diye dh forumunu görünce girdim kesin yazıyordur diye ama kimse cvp vermemiş bu uzantılıo dosyayı açan program banada lazım lütfen cvp plss
  • http://filext.com/detaillist.php?extdetail=TBL

linkinde programın hangi dosyalarla oluşturulduguna dair bilgiler var
    sağ taraflardaki company yazan yerde üreticiler var orlara gidin program falan varsa indirin ve deneyiniz
  • .tbl uzantılı dosyalar kütüphane değilmi. Bi ara openGL kurcalarken Glut.tbl kütüphanesi falan vardı, Projenizde kullanabilmek icin referans olarak eklemek gerekiyor. (Yanlış hatırlamıyorsam ;) )
  • .tbl uzantılı dosyalar forum tablolarının tanımlandığı örneğin phpbb türden forum scriptler tablolarını bu dosyalarda yazarlarlar .php dosyalardan post edilen değerler bu tabloların tanımlandığı dosyalarda kullanılarak aktif sayfalar oluşturulur.
    Bu türden dosyalar bilinen html ve ya php editör programlarıyla rahatlıkla açılabilir düzenlenebilir.
    FronPage ile açmayı deneyin.
    Kolay Gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shurzan -- 28 Aralık 2006; 2:49:33 >
  • pascalla bi alakası olduğunu düşünüyorum.
  • soruda .tbl diyor, ben glut kütüphanesini google aradım, onun uzantası .tlb, dolayısıyla benim yazdıgım ilk mesaj cok alakasız bişey oldu :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    php uzantılı dosya oluşturmak
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • çok teşekkür ederim yardımlarınız için
  • Tbl editörle açarsın.Sanırım knight için lazım çünkü tbl editörle datalrı editleyebilirsin;)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.