ben 100mbps alabildiğim için geçiş yaparsam yine 100mbps'ye geçerim. 20tl fark oluyor. türknet'de ayda 2-3 defa internetin gittiği oluyor çok büyük problem yaşamıyorum ama 20 lira niye fazla vereyim diyorum ikisi de türk telekom altyapısı. |
TBTNET TELEKOM - ANA KONU - KESINTISIZ INTERNET (90. sayfa)
-
-
Alt yapin saglam ise gec bari kesilme olsa mh var turknete bende gececektim baktim mhsi yok bunda var suana kadar yavaslama kesilme olmadi yeni gectim daha 1 ay olmadi 10 gundur felan duzgun gidiyorlar bakalim webe ozelden gectim 1 yil sabit fiyat dediler onun icinde gectimde cunku yilbasi sonrasi yine internetlere zam gelir diye buna hemen kendimi attim 35mbps 65 tl bedava resmen daha uyguna verebilen saglayici firmasi var ise onada gecebilirim :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İnternet gene sürünmeye başladı.dua edin şu an mecburiyetim var kullanıyorum, normal zamanda 1 saniye bile durmam başka yere geçerdim. Lanet olsun başka da bişey demiyorum artık.
İnternet hala problemli. Şu an mobilden bağlanıyorum. Var mı bir açıklamanız sayın tbtnet?
Merhabalar,
Genel sorun bulunmamaktadır.
Abonelik bilgilerinizi özelden iletmeniz halinde yardımcı olabiliriz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
diğer iss'lerden taşımada bağlantı ücreti alıyormusunuz?
-
Merhabalar,
Geçiş işlemleri ücretsizdir.
Herhangi bir ücret talep edilmemektedir.
tbtnet kendi sitesine girilemiyor..sanırım sayfayı hackledıler..fatura odeyeyım dedım gırmıyor:)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
taşıma işleminde TT tarafından verilen fiber modemler değişiyor mu?
-
Merhaba,
Değişmeden Aynı modem ile kullanım devam etmektedir.
İnternette genel bir sorun mevcut.
Şuanda İnternet Çalışmıyor Sorun Var...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhabalar,
Facebook - instagram - whatsapp
Dünya genelinde erişim problemi yaşanmaktadır.
Tarafımızda sorun bulunmamaktadır.
Sorun Facebook - instagram - whatsapp
Girememe değil... İnternet hiç çalışmıyor...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Internet burada da gitti yine. Müşteri hizmetleri 11 sırada beklediğine göre bu saatte yine genel problem var
Sadece dedikleriniz haricinde diğer sitelerede erişim yavaşlığı mevcut, Farklı ISS denediğimde hızlı gelmektedir.
Dünya genelinde Facebook WhatsApp Instagram sorunu var.
Vpn ve DNS değiştirip normal hızda sitelerde gezebilirsiniz.
Şu anki sorunla ilgili değildir, birkaç haftadır keenetic Mobil uygulama çalışmıyor. Tbtnet bazı sayfaları engellemiş dedi keenetic in müşteri hizmetleri.
Türknet kullanan arkadaşımın Pppoe sini modeme girdiğimde keenetic Mobil uygulama sorunsuz çalışıyor, tbtnet in şifreyi girdiğimde ise çalışmıyor
Sorunun kaynağı belli ama tbtnet kabullenmiyor.bunun için İss değiştirmek istemiyorum, lütfen sorunumu çözmede yardımcı olur musunuz?
Bu sayfaların engellenmiş olduğunu söyledi keenetic müşteri hizmetleri. Lütfen engeli kaldırır mısınız.
data.keenetic.cloud - UDP/5685
keenetic.cloud - UDP/5684
node3.keenetic.cloud - UDP/5683
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chaviourknight -- 4 Ekim 2021; 22:57:37 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Merhabalar,
An itibari ile sosyal medya erişimi sağlanmıştır.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X