KESİNLİKLE ÖNERMİYORUM !!! Arkadaşlar başımdan geçen olayı anlatayım size kısaca. Ben tbtnetten türknete geçiş için başvurdum evraklarımı yolladım. Daha sonra türknet geçiş için onayımı falan aldı. Sonra geçiş için beklerken türknetten arandım. " Biz belgelerinizi tbtnete yolladık onay bekliyoruz. Karşı taraf belgelerinizi sistemde göremiyor, onay vermiyor" tarzında bir konuşma yaptı benimle. Daha sonra burda bazı arkadaşların da geçiş sırasında TBTNET kaynaklı onay problemi yaşadığını öğrendim. Tbtnete mesajla ulaştım, onlarda bana telefon etti. Klasik neden ayrılıyorsunuz vsvs sorular sordular bende cevapladım. Onay işleminizi gerçekleştiriyorum dediler eyvallah dedim kapattım telefonu. Bundan sonrası asıl REZİLLİĞİ anlatayım. Sabah tbnetle konuştuktan sonra akşam işten eve geldim. Bir de ne göreyim Tbtnet internetimi kesmiş daha türknete geçişim olmadan internetimi kesmiş evet. Bunlara mesaj attığımda bana "geçiş onayı verdiğiniz için aboneliğinizi sonlandırdık" diye mesaj attılar. Böyle bir şey olabilir mi yaa?? Ben internetsiz kaldım şimdi, daha diğer firmaya geçişim sağlanmadı. Ben böyle bir rezillik hiçbir firmada görmedim. TBNET mesajlarıı da görmesine rağmen cevap dahi yazmıyor. Biraz uzun oldu ama okuyan arkadaşlara teşekkürler. Bu firmayı kesinlikle ÖNERMİYORUM. Geçmeyi düşünen arkadaşlara bilgisine.. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TBTNET TELEKOM - ANA KONU - KESINTISIZ INTERNET (93. sayfa)
-
-
Suan 35mbps kullaniyorum ikinci ayin kullandigim veri 200 300gb arasi ping 80 ustunu gormuyorum her oyun icin idare edilecek bi iss 1 yil sabit fiyat garantisi varmis bakalim guzel gidiyor simdilik sikinti yok gibi gerci evde sabah baglaniyorum bide aksam 7 den sonra baglanabiliyorum iptvde sorun yok olsaydi hemen iss degisecektim suan cok sukur hicbirsey yok iyi gidiyoruz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
@TBTNET arkadaşını getirme kampanyası ne zaman aktif olacak acaba? Referans kodu gibi bir şey değil, bizzat getirilmiş olmasından falan bahsetmiştiniz, nasıl olacak o iş tam olarak? 3. arkadaşımı TBTNET'li yapıyorum haftaya, sistematik bir şey yapmayacaksanız madem, umarım geriye dönük de referansını kanıtlayana hakkını verirsiniz :) Bir de lütfen şu fatura ödeme için artık bir otomatik ödeme olanağı getirin. Artık hatırlatma SMS'i de gelmiyor son tarih yaklaştığına dair.
-
Merhaba @TBTNET
Akşamları ping sorunu yaşıyorum. Destek talebi açmıştım 2110000002, yardımcı olabilir misiniz.
Teknik destek birimine iletildi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Modemde kırmızı ışık yanıyor yarım saattir. Modemi yeniden başlamıştım int gitti. Sorun nedir acaba ,her şeyi kontrol ettim
İp alamiyorsun
İp alıyor ama dsl ışığı kırmızı yanıyor. MH yi aradım bağlantınız var diyor, kayıt açtırdım arıza için.
merhaba, ben eski bir abonenizim. internetimi yaklaşık 2 ay önce kapattım. evimde her türlü kurulum hazır ve sinyalim mevcut. bahsettiğim evde sürekli kalmadığım için internetimi kapatmak zorunda kaldım. şimdi ara ara geçici internet ihtiyacım olacak gibi. size ulaşarak, herhangi bir abonelik prosedürü ile uğraşmadan ve aktivasyon ücreti ödemeden 1 aylık internet açtırıp kapatma şansım var mı ihtiyacım olduğunda acaba?
Valve ve almanyaya tracert atabilecek var mi acaba?
Bugün internette var bir problem ping uçtu hız yerlerde
-
Hocam teşekkür ederim. Ping benim sağlayıcımla aynı görünüyor. Yurt içinden çıktıktan sonra 29 ping. Zahmet olmazsa acaba şu adresten serverı frankfurt seçerek pingin kaç olduğunu yazabilir misiniz?
-
5 farklı sunucudan frankfurt testi. bu arada ben istanbuldayım ama tbtnetin pop noktası istanbulda değil kocaeliydi sanırım o yüzden ms olarak 7-8 ping daha fazla alıyorum eski sağlayıcıma göre aklınızda bulunsun
-
Ben genel olarak memnunum. Arada sorunlar olsada çözüm için ellerinden geleni yapıyorlar. Makul fiyat artışları olursa uzun süre bu servisi kullanmayı düşünüyorum.
NOT:Şimdi bunu dedim diye hemen zam yapma
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.AYAR -- 28 Ekim 2021; 18:0:23 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben Antalya'dayım bu sunuculara ortalama 54 ping alıyorum. Pop sunucusuna yani İstanbul'a 19 ping. Siz İstanbuldan Tbtnet pop noktasına 10 ping atıyorsunuz. Yani pop noktasına ulaştıktan sonra 5 ms daha ekliyor pinge. Ben muhtemelen kocaeli 22 ping olsa 62 ping falan alırım. İlginiz için çok teşekkür ederim hocam , saolun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alvete -- 28 Ekim 2021; 18:26:25 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X