|
TCDD, elektrikli araçları 15 dakikada şarj eden süper hızlı şarj istasyonları kuruyor
-
-
Haritayı yapan arkadaş 1 Adana bu ülkeye fazla 2 Adanayı kaldıramayız :D
-
TCDD için mantıklı hatta geç kalınmış bir adım.
-
Maraşıda iç anadoluya katmışlar. Kayseriyi kökten çıkarmışlar. Galiba hazırlayan kişi fantezilerini yaşamış haritada.
-
TCDD ile elektrikli araç şarz istasyonu ne alaka aga?
TCDD = Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları
Elektrikli araç çarj istasyonu = Elektrikli araç çarj istasyonu
Alakayı kuramadım.
-
Tren istasyonlarında sarj etmek fikri hoşuma gitti. Tren garı otoparkları güzel olur ama millet hızlı trene binerken aaracı sarjda bırakır başka da kimse sarj edemez. Tabi sadece gar otoparkları ile sınırlı kalmayacaklardır.
-
Süper, iyi yakalamışsınız. Kayseriyi silmiş, maraşı da sola kaydırmış… şimdi ben adres olarak adana yazabilirim bu haritaya göre…
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
haritayi hdp li birini cizdi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
cukka işleri. sen anlamazsın.
-
Maşallah,Hükümetimiz Yerli ve Milli TOGG için yoğun çalışıyor...
2024 yılında siparişler açılacak biz de alacağız yola devam inşallah...
-
maraş daha yakın olmuş ohh bee izine gelirken artık o pis adana Pozantı yollarına girmeyecem.
bu arada italianın demiryolu uzunluğu 24bin km ve bu haliyle bile eksik geliyo (her köye tren yok)
turkiyenin 2053e kadar 28bin kilometre olması için varını yoğunu ortaya koyması lazım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi italian delight -- 7 Aralık 2023; 21:32:40 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
önce çorlu tren kazasının hesabını versinler. Bir allahın kulu içeride değil ve yargılanmıyor size mi kaldı elektrikli şarj istasyonu yapmak.
Siz önce adam gibi tren işletmeciliği yapın.
-
TCDD önce tren seferlerini iyileştirsin ve demiryolu döşesin yatırımları böyle zibilyon tane markanın olduğu alana harcamasın. PTT’de o zaman kursun saçmalığa bak
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Elektrikli tren hatlarının olduğu yerlerde bu hatları beslemek için ayrıca şebekesi var. Dolayısıyla 220V'ye düşür sonra şarj ederken tekrar yükselt gibi bir durum olmadığı için daha verimli ve şehir içi şebekeye yük bindirmiyor.
Hızlı tren ile Istanbul'a gitmek için arabayı istasyona parkediyorum, ben gelene kadar dolsun işte. Almanya'da tren istasyonu şehrin kalbidir, değil şarj istasyonu başka şeyler kursalar yeridir.
-
Diğer araçlarda sizin keyfinizi bekleyecek günlerce...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Abicim şu trenleri hızlandırın ve yaygınlaştırın önce. Turkiyenin 4. Büyük Sehri Bursaya tren gitmiyor.
-
TCDD Teknik A.Ş ile TCDD aynı kurum değil arkadaşlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Makaramı yapıyorsun yoksa saf bir cahil misin
25kw takribi 27500 volt demiryolunda kullanılan enerji haberin varmı? Kaldı ki TCDD hiçbir zaman istasyonlarında katener hattındaki elektriği kullanmaz. Katener hattı ayrıdır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Haritayı yapan arkadaş 1 Adana bu ülkeye fazla 2 Adanayı kaldıramayız :D
|
önce çorlu tren kazasının hesabını versinler. Bir allahın kulu içeride değil ve yargılanmıyor size mi kaldı elektrikli şarj istasyonu yapmak. Siz önce adam gibi tren işletmeciliği yapın. |
TCDD ile elektrikli araç şarz istasyonu ne alaka aga?
TCDD = Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları Elektrikli araç çarj istasyonu = Elektrikli araç çarj istasyonu Alakayı kuramadım. |
Maraşıda iç anadoluya katmışlar. Kayseriyi kökten çıkarmışlar. Galiba hazırlayan kişi fantezilerini yaşamış haritada.
|
Benzer içerikler
- repost nasıl yapılır
- instagramda taslaklar nerede
- fotoğraf boyutu küçültme
- telefon numarasından sosyal medya hesabı bulma
- whatsapp neden açılmıyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X