Şimdi Ara

TCDD tren similatörü (25. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.298
Cevap
2
Favori
468.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

TCDD tren similatörü

TCDD tren similatörü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi makinist71 -- 14 Ağustos 2006; 0:09:05 >
  • yok ben gördüm resimlerini nasıl çekişi filan die sordum anahat manevra sanırsam
  • Dara: 68 t
    Dingil Basıncı: 17 t
    Motor Gücü: 785 kW (1065 hp)
    Azami Hız (Manevra/Anahat): 40/80 km/sa
    İlk Üretim Tarihi: 1998
    Toplam Üretim Adedi: 26

anahat/manevra
  • saol ya bu forumda site ismi verebiliyormuyuz
  • burda veriliyordu
  • sana bi site ismi vericem de yabancı bir site türk lokolarıda var locopage.fotopic.net bi bak
  • tamam paylaşım için sagol görüşmek üzere.
  • makinist ergin tönük ün sitesine sen girmişsin ben giremiyorum nasıl girdin acaba???
  • saolda burada böyle dior....>>>

Aradığınız sayfa şu an kullanılamıyor. Web sitesi teknik sorunlar yaşıyor olabilir ya da tarayıcınızın ayarlarını değiştirmeniz gerekebilir.
    --------------------------------------------------------------------------------
    Lütfen bunları deneyin:
    Yenile düğmesini tıklatın veya daha sonra yeniden deneyin.
    Sayfanın adresini Adres çubuğuna
  • ben bu şekilde girebiliyorum siteye.
  • ben bir tarayıcı ayarlarını değiştireym saol tşkeler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TCDDelisi -- 14 Ağustos 2006; 11:28:42 >
  • de9500 le azmı manevra yaptık bilirsiniz arifiyeden tüm dizel hatta tüm trenler geçmek zorundadır ve burda manevralar gün boyu sürer 2 3 4 bazen 5 de9500 ve 11000 le hep manevradadır bizde makinist abilermizde bizileri manevralarına kabul ediyolar saatlerce manevra yapıyoruz
  • benim bildiğim eskişehirden geçerlerdi.
  • Bu DMU u gören varmı TCDD amblemi var ama daha önce hiç görmedim

TCDD tren similatörü
  • hayır daha önce hiç görmedim
  • TCDD amblemi var önünde acaba kiralanmışmı başka bir ülkeden
  • dizel tren set denemesi desem değil.çünkü dizel tren setler böyle değil dediğin gibi kiralnmış olablr.
  • Merhaba Arkadaşlar

Ben, Turkish Trains 3D Team'in sahibi Şafak Aktaş.
    Sizleri bir süredir sevgili Tarık Kara aracılığıyla takip ediyordum. Fakat, işlerimin yoğunluğu ve şu sıralar internete fazla zaman ayıramamam nedeniyle foruma yazamadım. Şimdi, en sonunda fırsat yakalamışken kısaca yazayım.
    Öncelikle, 5 yılı aşkın süredir yapmış ve hala da yapmakta olduğum bu lokomotif, vagon ve geliştirmeleri beğenmeniz beni çok mutlu etti. Bildiğiniz gibi malesef ülkemizde oyun sektörü hemen hemen yok. Tabii ki, bizler ülkemizin de bu sektörde oyun sahibi olmasını, bir Kurtuluş Savaşı'nın, bir İstanbul'un Fethi'nin oyununu oynamayı ne kadar çok isteriz değil mi? Ama malesef, gerek korsan ürün yüzünden, gerekse de maddi desteksizlik yüzünden bu zamana kadar bu hayallerimizi gerçekleştiremedik.
    MSTS 2001 yılında çıktığında, ilk düşüncem bu oyunda TCDD loko ve vagonlarını da bir gün görebilmek olmuştu. Bunun hayali ile, çok geceler uykusuz kaldim. Fakat, azimle yavaş yavaş ordan burdan öğrenerek, yapıp bozarak birşeyler yapmaya başladım. Zamanla, bir ekip kurdum, o sonra dağıldı. Tek başıma kaldım, zorluklar çektim. Ama yılmadım ve bugünlere gelebildim. Demek istediğim, sadece bu oyun için değil. Gelecekte bir gün Türk oyunlarını da görebilmemiz için çok çalışmalıyız. Sizlere daha detaylı yazacağım. Şimdilik bu kadar yazabiliyorum.
    Makinist71, TCDDelisi bana mailleriniz ulaştı. Zaten Tarık Bey, söylemem gereken herşeyi söylemiş. Detaylı olarak daha yazacağım arkadaşlar. Ama sormak istediğiniz bir şey olursa, lütfen beni 0535 563 1276 veya 0505 441 7126 nolu telefonlarımdan aramaktan çekinmeyin. Tekrar tekrar, bana verdiğiniz mutluluk için teşekkür ederim. Kendinize iyi bakın...

• Resimdeki DMU hakkında bilgi vereyim.

Resmi çeken, sevgili dostum ve aynı zamanda bir demiryolu aşığı olan Sayın Orhan Berent'tir. Resmin çekildiği yer, Izmir Çiğli tren istasyonudur. Resimdeki ünite, Izmir 3. Bölge Müdürlüğü tarafından atıl durumdaki bir MT55000 ve MT5700(Sakarya)'nın revizyonu sonucunda elde edilmiş, tamamen Izmir Alsancak Atelye'de sıfırdan yapılmış ve şu anda TCDD 3. Bölge Müdürü tarafından kullanılmakta olan özel bir mototrendir. Bu üniteye bizzat bindim ve çok kaliteli ve incelikli yapıldığını söyleyebilirim. Burdan da anlaşılabileceği gibi, insanımıza imkan ve destek verilse, neler neler yapılabiliyor. Görüşmek üzere...
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.