Şimdi Ara

TCDD tren similatörü (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.298
Cevap
2
Favori
468.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • banada tablo gibi geldi rayın kenarında imza var arkadaşlar...
  • evet abi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TCDDelisi -- 14 Ağustos 2006; 23:28:54 >
  • Merhaba arkadaşlar

Öncelikle size, daha yeni tamamladığım E43042'nin kabininin resmini gönderiyorum. Şu anda bu kabin, tüm özellikleriyle kullanılabilir duruma geldi. Bilginize...

TCDD tren similatörü
  • Bu resimdeki de, E43042'nin orijinal kabini...

TCDD tren similatörü
  • ...ve DE22044'u gecenlerde manevrada yakaladım

TCDD tren similatörü
  • elinize saglık şafak bey cok güzel olmuş...
  • Şafak bey yoksa siz yeni çıkan Tranz Simulator 2006' ya bizim trenlerimi eklediniz. Görüntü kalitesi muhteşem olmuş.
  • gerçekten Şafak bey çok ii görüntü kalitesi ortaya çıkarmış
  • Arkadaşlar acaba E43042 nin kabini vol3.0 da olacakmıdır ?
  • evet bu kabin vol 3.0 da aynen var.
  • işte arkadaşlar banliyo revizem banliyoyu kırmzı beyaz mavi ernklere revize ediorum halada üstünde çalışıyorum şuan bir revize deneme görüntüsü...

TCDD tren similatörü
  • buda bizim tvs2000 gibi boyanan eski pulmanın revize ettiğim görüntüsü....

TCDD tren similatörü
  • buda tvsnin içini değştirdim kapıyı orjinal tvs2000 kapısı olrak revize ettm

TCDD tren similatörü
  • türkiyedeki tüm trenlerin cabinlerini koyabilirmisiniz resimlerini yani sadece olanların
  • de33000 sen kabinlerin gerçek fotolarını mı istiyosun yoska vol3.0 dakinimi ?
  • arkadaşlar bu soncalışma şafak beyin görüntü kalitesi ise bildiginiz gibi fotografdan aktarma yapılıyor fotograflar fotoshop ile elden gecip aktarılıyor böyle olunca görüntü kalitesi gerçekden harika oluyor heniz tranze aktarılmadı bu görüntüler mtst üzerinden bu arada tcddelisi gerçekden harika bir iş cıkarıyorsun ayrıntıları cok güzel görüyorsunuz calışmların cok harika başarının devamını dilerim...
  • slm arkadaşlar ,tcdddelisi kardeş modelleri güncellemek için hangi programı kullanıosun adını verebilirsen sevinirim
  • eger ki de33000 yapılacaksa arkadaşlar bence önce tüm ayrıntıların resmi cekilmeli dıştan ama kısım kısım kısım sonra birleştirilerek yapılmalı sıfırdan bunun içinde bol bol resim cekilmeli diye düşünüyorum...
  • De 33000 ini yapılacaksa yeni renkleriyle yapılması gerektiğini düşünüyorum Beyaz-Mavi-Kırmızı

TCDD tren similatörü
  • bencede yapıla bilir biliyorsunuzki hem kırmızı hem maviden birer tane yapıla bilir...
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.