Şimdi Ara

TCDD tren similatörü (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.298
Cevap
2
Favori
468.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • salm arkadaşlar evet yanılmıyorsam makinaları yolun zorluguna ve şartlarına göre görev yerleri belirleniyor adanada bir adet de22000 bir adet yada iki adet 33 binik var cogu de24000 lik bunların yavaş yavaş yedek parca durumu tükeniyor agrıaya giden makinaların parcalarıyla degiştirelerek kulanılır hale geliyor digerleri ise yatıyor dizel depoda gectigimiz günlerde de2400 kornası sakaryanın kornasıyla aynıydı yolculuk sırasında bir türlü alışamadım kornasına harelet yapıyor evet gerçekden yolcu treiyle giderken bile toroslarda harelet yapmıştı
  • de22000 binligin sadece kabininde şikayetciler makinisler cünkü cay yemek benzeri gibi şeylerde kabin içeriyi sıkıntıya sokuyor
  • Hoş Geldiniz Şafak Bey
  • tşkler sayın tarık ve sayın şafak bey.
  • Merhaba Şafak Bey sizleri burada görmek ne kadar güzel. Bundan sonra daha yakınız artık birbirimize.
    Bu arada yukarıdaki DMU Şafak Bey' in anlattığı gibi özel yapımdır. Yani MT5500 den bozma gibi birşey. Bende onu daha yakından görme şansı buldum. Bu trene sadece 3. Bölge Baş Müdürleri ve Yardımcıları binebiliyor. Onlar için özel bir tren. Alsancak Gar' ı kapattıkları için Bu treni Çiğli' ye getirdiler.
  • 3.0 ın yanında microsoft train simulator veriliyor dimi
  • vol 2.0 yada 1.0 cd cilerde bulunuyormu yoksa onlarıdamı sipariş ediyoruz siteye bazı trenler eklenmiş vol2.0 ve 1.0 için
  • Hoş Geldiniz Şafak Bey Ne Mutlu Sizi Burada Görmek
  • de33000 vol 3.0 mı almayı düşünüyosun
  • ewt düşünüyorum ama için mts varmı bide vol2.0 nasıl oluyor onu merak ettim
  • Ben Şafak Bey'den istedim vol3.0'ı msts varmı die arayıp sordum istersen gönderiyomuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manevracı 24 -- 14 Ağustos 2006; 16:27:39 >
  • arkadaşlar vol 3 en son cıkan modeldir modeller her gecen gün daha cok yenileniyor örnek vol 2 de de24000 sadece boyamayla gözüken bir moelken vol 3 de sesleri kabinleri tam ful yapılmış bir halde o yüzden vol 2 veya vol 1 nasıl diye düşünmeyin vol 3 tüm yeniliklerle yine modeller mevcut..
  • evet şafak beyin dediği bu büyük ihtimalle , revize edilmiş hali >>>>>>>>>>>>>>>>
    ESKİŞEHİR MERKEZDEN GEÇERKEN

TCDD tren similatörü

TCDD tren similatörü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TCDDelisi -- 14 Ağustos 2006; 17:43:03 >

• Evet dostum bundan
  • akradaşlar bişey buldum de33000 ni böyle yapmışlar yabancı sitede.

TCDD tren similatörü
  • vallaha yapmışlarya sen ona bak birde kırmızı olsa tam olacak.
  • bu yapılmış tablo resmine benziyor.
  • peki arkadaşlar bu modelin yükleme için dosyası varmı yada sitesi neresi bulmamız mümkünmü bir incelesek
  • tarık bey dikkatli bakarsanız tamamen tablo üzerine yapılmış resim.
  • bu modelleri yapma programının adı nedir
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.