Şimdi Ara

Toshiba 55QA5D63DT Ekran Yansıtma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Toshiba 55QA5D63DT modelinde, telefondan ekran yansıtma yapabiliyormuyuz ekran yansıtma özelliği varmı acaba bu modeli kullanan varsa bilgi verebilirmi, satın alacaktım bir yorumda yokmuş diye okudum doğrumu acaba ve sitesinden TV nın PDF dosyasında da yok yazıyor acaba yinede telefondan ekran yansıtmanın bir yolu var mı 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UyScuti -- 16 Şubat 2025; 23:4:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bende bu modelin smart tv olanı var. iphone ekran yansıtma yapamadım ama android telefonla yapılıyor.

kötü bir özellik olarak benim açımdan, twitch uygulama desteği kesildi açılmıyor artık marketten de kaldırmışlar. Ama android tv modelinde nasıldır durum bilemiyorum.

• Bir mağazadan 2024 model Toshiba 55UA3E63DT Televizyon aldım daha 4. gün panel arıza verdi, sonra servis geldi televizyon değişimi olacak dendi ve bundan sonra müşteri hizmetleri alavere dalavere si başladı. Arıyorlar hop sizin televizyon fabrikada yok e ne olacak size 2023 model televizyon gönderelim demezlermi baktım benim televizyon dan aşağı kalıyor olmaz dedim sonra biz sizi arayacağız diyorlar aradilar yine 2023 model eski televizyon önerdiler yani anlayacağınız sizin yeni model televizyon yerine büyük ihtimalle fabrikada iade edilmiş tamir görmüş televizyon göndermeye size vermeye çalışıyorlar ve baskıcı konuşmalarla sizi ikna etmeye çalışıyolar. Toshiba 55QA5D63DT modeli gönderelim dediler bende baktım epey den özellikler iyi duruyordu Qled falan yazıyordu gönderin dedim televizyon geldi ama hüsran oldu benim televizyondan kötü gösteriyor ve araştırdım şikayetleri okudum Vestel müşterilere aynı bana yaptığını yapıyormuş yani sizin ürününüz yeni modelse fabrikada yok diyorlar size eski model iade edilmiş tamir görmüş yada kusurlu televizyon vermeye çalışıyorlar. Şimdi televizyon u geri vermek istiyorum ama artık hiçbir şekilde geri almıyorlar iki TV arasında bariz fark var diyorum incelemede iki televizyon arasında fark yok sonucu çıkarıyorlar, benim televizyon mağazada internet de halen satılan güncel bir televizyon ama ne hikmetse fabrika da yok ama bana gönderdikleri 2023 model televizyon var çünkü ellerindeki eski iade edilmiş yada tamir görmüş Televizyonları göndermeye vermeye ikna etmeye çalışıyorlar. Arkadaşlar Vestel Toshiba kalite yerlerde sürünüyor internet de okadar kişi sorunlar yaşamış ben yinede aldım Toshiba televizyon u daha 4.gün panel arıza veriyor yani tesadüf değil kalitesizlik var ortada televizyon yeni olduğu için değişim onaylandı daha ileri zamanlarda böyle bir sorun olsa servisler panel e su gelmiş su teması olmuş gibi yalandan teşhis koyarak garanti dışında bırakabiliyorlar Vestel yada yan markalari Toshiba JVC gibi markaları alırken bir daha düşünün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UyScuti -- 18 Mart 2025; 12:57:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.