|
TCL 65C745 tv 33bin tl Yanıyor!!! (4. sayfa)
-
-
Monitör gibi dibinden izlemiyorsan, belirli bir mesafe varsa 65'de olur.
Ben zamanında aynı nedenle 55 aldım. Ama pişman oldum. Her zaman üst sınırdan almak lazım tv'yi. -
Bu tvyi vatandan aralık ayında bu rakamlara almıştım, şuan çok iyi fiyat, fakat alacak olanlara önerim kutuyu kontrol etmeden teslim almayın ben 1 ay şikayetlerle uğraştım kırık çıktı içerisinden benim bir hatam olmamasına rağmen sorumluluk kabul etmedi satıcı vs. tehdit baskı ile zar zor yenisini kurdurttum. tvye gelirsek çok memnunum hiç pişman değilim menüleri falan çok hızlı zaten tek yaşadığım sorun xbox series s ile diablo 4 oynarken ekran ara ara kapanıp açılıyor sanki kablo temas etmiyor gibi neden oluyor anlamadım tvde mi arıza var ayarlarla ilgili bir şey mi bilemedim başka oyunda yapmıyor çünkü. bu yüzden bu tvde bu oyunu oynayamıyorum. zaten normal bir tv değil gaming tv yapmaması lazım aslında.
-
Bu ürünün 50 hz galiba Philipste pus658887 var o 100 120 hz arası geçiyor bilgili olan arkadaşlar hangisini tavsiye eder, teşekkürler şimdiden -
Piyasada nakit yok, çoğu şeyin fiyatı bu yüzden düşüyor. Bu benim deneyimim ve fikrim açıkçası. -
Govee yi inceyebilirsiniz..
-
Fiyat 2 bin artmış. Artmasa alacaktım artık. Kurtulmuş mu olduk, bir daha gelmeyecek bir fırsat mı kaçtı bilinmez.
Aslında mevcut garantisiz tv'yi satıp buna geçmek çok mantıklıydı.
Alanlara hayırlı olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nhtgrck -- 21 Mayıs 2024; 12:24:52 > -
144 hz mi bu televizyon? -
120 olması lazım uanlış bilmiyorsam.
-
144 hz gaming tv diye lanse ediyorlar zaten -
trendyol da 33bin , saldırınnn :)
-
Kaç tane alacaz ya
-
alın alın , tüm odalara koyarsınız , bende almamak için zor duruyorum. stok bitsede rahatlasak.
-
Bu stok neden bitirilmeye çalışılıyor ?
-
2013 yılında aldığım Philips tv de ekranda çizgi çıktı panel değişecek deniyor. Tam ihtiyacim vardi tekrar 32 bine iner mi acaba ?
Birde hepsi burada world kart puan indirim falan diyor ona basvursak hemen onaylanır ve alabilir miyiz acaba ? -
Ben bu televizyonun ekstra kampanyalarla bir şekilde 30-31 bine getirilebileceğini düşünüyorum. İhtiyacım olmadığı için pusuya yattım bekliyorum bu hafta. Düşerse alır, diğer televizyonu satarım :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nhtgrck -- 22 Mayıs 2024; 18:28:49 > -
Bugun geldi aksamina montaj yaptirdim.
Recep ivedik izliyorum
Nokta -
X1,X2 versiyonları varmış bu TV nin, bu satılanlar X2 midir acaba ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X