|
TCL 65C745 tv 33bin tl Yanıyor!!! (5. sayfa)
-
-
İncelemelerde tv kanal değişim hızı kötü diyorlar. Kullanan arkadaşlar yanıtlayabilir mi?
-
Beraber takip edelim benim de ihtiyacım var. Cek puan kampanya artık ne denk getirirsek :)
-
alıp kullananlar memnunmu yorum yapan olursa çok sevinirim -
teşekkurler.
hd Kanal değişimi hızlı olan bir tv bilmiyorum ama tatmin kar .
google tv gayet stabil ve hızlı
görüntüler müthiş.
kesinlikle 65 inç alın
-
quote:
Orijinalden alıntı: tanjugunduzBeraber takip edelim benim de ihtiyacım var. Cek puan kampanya artık ne denk getirirsek :)
Sanırım seriyi bu fiyatların az daha aşağısına çekerek bitirecekler. Fırsat olursa haber verir misiniz? Teşekkürler.
@nhtgrck
@tanjugunduz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sabrifidan -- 23 Mayıs 2024; 11:6:33 > -
bende takibe aldım fiyat bir tık daha düşerse alacağım
-
Mağazaya gidip görme fırsatım oldu, güzel tv ancak arkasında duran LG 65qned816 yı görünce TCL'ye bakası gelmiyor insanın. Belkide markayı bilmediğimden dolayı ön yargılı yaklaşmış olabilirim.
Bilgisi olan biri TCL ile LG 65qned816 hakkında yorum yapabilir mi aradaki farkı vermeye değer mi?
-
Bana gelen ürün pixel hatalı ve kenarda çizik geldi. İade ettim tekrar aldım 2. gelen inşallah düzgün gelir.
-
65c745 fald panel diğeri edge led. Elbette TCL daha üstün.
-
Alanlara hayırlı olsun. Benim televizyon da dün geldi bugün kayıt açtım. Mş. Temsilcisi, garanti uzatma terklifi sundu. Yanılmıyorsam;
+1 Yıl : 1699
+2Yıl : 3099
+3 Yıl :4299
mantıklı mı sizce?
-
hepsiburada da 34000 lıraya gelıyor ancak taksıt olayı yok taksıtlı nasıl alınır
-
Bonus kartla denediğimde vade farksız 3 taksit yapıyor.
-
bende zıraat ve ısbankası var ıkısınede hepsıburada dan taksıt yapmadı
-
quote:
Orijinalden alıntı: sedkornAlanlara hayırlı olsun. Benim televizyon da dün geldi bugün kayıt açtım. Mş. Temsilcisi, garanti uzatma terklifi sundu. Yanılmıyorsam;
+1 Yıl : 1699
+2Yıl : 3099
+3 Yıl :4299
mantıklı mı sizce?
Ek garantiler genelde mantıklıdır. TV de kullanıcı kaynaklı hasarı karşılamaz . Ama harici kendiliğinden olan sorunları karşılar. uğraşırım derseniz tüketici mahkemeleri ilede çözülür gizli ayıp olarak başvurulur
-
Şu televizyona herkes saldırmasaydı şu an 31 bine hepsiburada'dan alabilirdik. Visa kampanyası başladı. Tahmin ettiğim olacaktı, ama stok bitti :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nhtgrck -- 23 Mayıs 2024; 18:55:14 > -
servıs raporu ıstemedıler mı
-
Kurulum için müşteri hizmetlerini aradık, kayıt aldılar. Ne arayan oldu ne soran. Randevu tarihi saati belirsiz. -
Kargo carsamba 12 de kurulum saat 16 da geldi
-
Yarın bir daha darlayayım bakalım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X