Servis rapor tuttu hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TCL 65C745 tv 33bin tl Yanıyor!!! (6. sayfa)
-
-
27 inc oled monitör de 36bin koskoca qled televizyonda. Bu nasıl fiyatlandırmadır anlamıyorum?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Oled ve Qled çok farklı şeyler.
-
55 ini kullanıyorum bir süredir. Çok memnunum. 75 ini kovalıyorum.
-
Almayin arkadaslar sabaha kadar film izledim işe geç kaldım.
Ekmeğimden edecek bu tv
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yakalayamadım bir türlü şu tv yi indirimli fiyattan
-
Şu an amazonda 3 taksit olarak 36K dan satışta arkadaşlar. Ben aldım 1 tane.
Yakın akrabam aldi.Gordum özellikle hertz olayi cok guzel dogru degerleri var gecis kareleri gercekden muazzam golgelenme gecikme yok , ekran renkler canlılık benim cok hosuma gitti.65 inc olan. İlerde bende düşünüyorum.
Orada da 39K olmuş
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
39 K olmasına rağmen çok iyi fiyat hala. Hafta sonu gezdim. Vatan, mediamarkt ve teknosa da 42.5K şu an.
Hepsiburada'da güncel fiyat 32.999₺. İlgilenenlere duyrulur.
-
Göremedim hocam ama bu fiyata stok anında bitti sanırım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JettoPistole -- 3 Haziran 2024; 15:59:13 > -
yine kaçırdık
-
32999 3 taksit bonus bugün hepsiburada dan çektim umarım sorunsuz gelir pişman olmam.
-
Arkadaşlar , bu Tv'yi ilk çıktığı zaman 35000tl'ye Amazon'dan almıştım. Şansıma 0 hatayla geldi. Tv muhteşem bir tv. Sadece maç yayınlarında sizi tatmin etmeyebilir. O da bizim yayıncıların çok kötü kalite verdiği yayınlardan kaynaklanıyor. NBA league pass var, gene süper gözüküyor. Kardeşimde 55 inç lg c2 oled var. Valla ben bir fark göremiyorum. Gerek 4k filmlerde, gerek ps5 de canavar valla. Bu fiyata kaçırmayın derim.
-
Ne ara girdi de bitti? Güzel kart kampanyalarıyla kombolardık. Kötü kaçmış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nhtgrck -- 4 Haziran 2024; 10:28:38 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hepsiburada'da 48 olmuş allahtan, yoksa zorla ben de alacaktım :)
Alanlara hayırlı olsun, bir yerden Disney+ bulup IMAX deneyimleyin Marvel filimlerinde var sanırım.
-
ah o siyahlar, oledin siyahlar led tvlerde olsa iş biter zaten. Micro in de yaygınlaşması lazım daha ona en az 5 6 yıl var
Merhaba bende tcl 65c745 aldım daha önce 65c645 almıştım panel yamuktu iade etmiştim şimdi bu 65c745 geldi fakat bunda da görüntü sanki 65c645ten daha düşük ve 4 köşesinde sanki bir parlaklık eksikliği var beyazlarda filan bir malumatı önerisi olan var mı? Bu arada hepsiburada kampanyası ile 35bin liraya geldi bana 3 taksit fiyat açısında baya uygundu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prozium77 -- 27 Temmuz 2024; 11:46:44 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X