TCL NXTPAPER 11 tablet modeli ülkemizde satışa çıktı
-
-
İşlemci koymaya gerek yoktu pek fark etmeyecek nasıl olsa...
-
içerik advert o yüzden kardeş, editör ahlakı da kalmadı artık.
CPU : MTK Helio P60T Octa-core
-
Teknik özelliklerini başka yerden okuruz artık!
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
2500 tl lik cihazı 6000 tl ye satmaya çalışıyorlar
2018 de piyasaya sürülen işlemci Mediatek Helio P60T (12 nm) ÇÖP
GPU PowerVR GE8320
+1400 tl fazla verin Snapdragon 778G 5G (6 nm) - Wi-Fi 6 model cihaz alın
Samsung Galaxy Tab S7 FE Wi-Fi SM-T733 4 GB 64 GB 12.4" Tablet
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 5 Temmuz 2023; 0:3:56 > -
Vorcom 10.36 Inc 8 GB Ram 256 GB 4500 tl
İşlemci : MEDIATEK MT8183 - Cortex 4x53 + 4xA73, 2.0 Ghz (8 Çekirdek)
GPU : Mali-G72 MP3
versusMediaTek Helio P60 vs MediaTek MT8183 : Aralarındaki fark nedir?https://versus.com/tr/mediatek-helio-p60-vs-mediatek-mt8183 -
3000tl edecek tabletler bunlar
-
3000 tl etmez 2000 - 2500 tl lik ürün
Vorcom QuartzPro 3300 TL
İşlemci : MEDIATEK MT8183 - Cortex 4x53 + 4xA73, 2.0 Ghz (8 Çekirdek)
GPU : Mali-G72 MP3
6GB Ram
128GB Depolama
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 5 Temmuz 2023; 0:24:39 > -
sadece kitap okumak için geniş ekranlı fiyatı uygun ne tavsiye edersiniz?
-
hocam ben bu aleti görüyorum da nasıl alınır mı ?
-
geniş ekran istiyorsanız s7 fe alın 5-10 gün içinde bu ürüne zam gelir 7400 tl çok iyi fiyat
S7 FE SM-T733 WiFi olan model de Snapdragon 778G 5G (6 nm) işlemci var
Huawei MatePad 11 (2023) Snapdragon 865 5G (7 nm+) + Klavye + Kalem + Mouse = 9000 tl
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 5 Temmuz 2023; 0:43:7 > -
Bence TCL Nxtpaper almalısınız, bu adamlar farklı açılardan bakıyor olaya: Kitap okumak için harika bir cihaz; alternatif verdikleri cihaz 6000 mah ve özellikleri yüksek olduğu için daha fazla enerji tüketecektir. TCL 2 katı daha uzun süre gider diye düşünüyorum. Ayrıca ekranı kitap okumak için özel olarak yaratılmış. Ne idüğü belirsiz bir markaya bel bağlamanın anlamı yok. Ayrıca fark da öyle fazla değil ve sizin ihtiyacınıza uygun gözüküyor ama siz bilirsiniz. Fiyatı bir tık fazla olsa da bu paramız değersiz olduğu için. Ayrıca ilk nesil de alınabilir!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 5 Temmuz 2023; 3:48:40 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
cad çalışmak için olan var mı? Autocad , solidworks gibi
-
Ufacık ekranda nasıl görmeyi planlıyorsun , merak ediyorum. Autocad menüsünün sekmelerindeki şekil ve adları bile okuyamazsın bu cihazlarda. Yani zaten Autocad kullanıyorsan bu konuda çok iyi isen kısayolları kullanman lazım ki bunun için de klavye almalısın, her neyse dmek istediğim öğrenmek için alacaksan hayattan soğursun. Yine de yazayım bir tane Samsung Galaxy Tab 8 Ultra almayı düşünebilirsin ama o fiyatlara laptop almanı tavsiye ederim :)
-
Maalesef bu tablet ÇÖP OĞLU ÇÖP.
En fazla kitap okursun. YouTube bile kasar... Ciddiyim.
-
Ürünü kullanıyorum. Kitap okumak için en ideal cihaz. E ink ekranlarına göre avantajı renkli ve tablet özelliklerini kullanabilmek olması. Pili çok uzun gidiyor. İşlemci yeterli. Bir önceki 10s cihazı da vardı. Bunun hopörlerleri daha güçlü. Özellikle kitap, çizgi roman vs okumak isteyenler için en ideal cihaz.
-
Amoled ekranlı tablete e-kitap okuyucu demişler. Mat ekran filmi takmak cihazı e-kitap okuyucu yapmaz. Hala okurken gözünüz ekran ışığından rahatsız olacaktır. Arka ışığı olmadan ekranda bir şey göremezsiniz zaten. Hileli bir tanıtım olmuş.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X