Şimdi Ara

TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu (627. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16.474
Cevap
442
Favori
898.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
11. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: önceki 625626627628629
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

evet varmış gördüm. USB nin tek olması can sıkıcı ama dimi. en azından 3 tane olsa iyiyimiş...

• TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu

Sağ alt köşede bulunuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • maeds M kullanıcısına yanıt

:)) mşllh gizli gizli yerlerde bişiyler çıkıyor.. 2 tane oldu

• Vatan dan geçen hafta c755 sipariş verdim ertesi gün lojistik firmasına teslim edildi yazdı site de bugün de kargoya verildi diye mesaj geldi maşallah 1 hafta da ancak verebildiler

• eleysen E kullanıcısına yanıt

valla kral TV aldın

• Dts 12 D kullanıcısına yanıt

c855 e kral diyorlar şimdide bu işin sonu yok ellam :)

• Dts 12 D kullanıcısına yanıt

Burada mesajları okudukça tam mutlu olamadım aldığıma bilmiyorum iptal mi etsem diye hala düşünüyorum açıkçası küçük odaya koyacağım için 55 ekran aldım orada sorun yok büyük oda için olsa 55 almazdım düşünüyorum 855 ile 2 katı fiyat farkı var oraya çıksam TCL almam gibi geliyor ben daha az paraya bir nevi TCL denemek için aldım. 855 ile arasında gece ile gündüz fark var gibi anlaşılıyor bazı mesajlar şimdiye kadar bir şey alırken alttan başlayıp şöyle böyle diye diye hep yükseltirdim bu defa burada durdum belki de ondan huzursuzluğum

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eleysen E kullanıcısına yanıt

Bende 20k ya grundig alirim diye gittim c854 aldik bakalim, hele teslim olsun bakalim.

• ender E kullanıcısına yanıt
    C855 mi hocam kaç inç Nereden aldınız

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _EUA_

Ben o konuda şunu söyleyeyim; elektrikli alıp geçmek gerek... İçten yanmalının bakımıydı, arızasıydı, balatasıydı, diskleriydi, sanayisiydi... Hakikaten uğraşılmaz. Para tuzağı resmen. Geçen bir servise girdim 17 binlik oldum ya. Yuh. 2 balata ve 2 disk değişti... Periyodik bakım 12k olmuş! Elektrikli olsa cam suyu doldur geç... Bazı firmalar ona da bakım yazıyor da... Fasa fiso.... Pilleri gelişiyor, illaki daha iyisi, daha ucuzu çıkacak zamanla da... içten yanmalı bitmiştir bence... Elektriğe zam yaparlarsa da valla çatıya 2 panel atarım, evde şarj ederim...

TV de de C855 de PVR yok dediler, beni kaybettiler. Siz alırsanız bakın bakalım PVR aktive etmenin yolu var mı ülke falan değiştirip. PVR yoksa ben oynamıyorum ya... Bence, aslında olması lazım yani. Ne demek PVR yok. En son C855 ile S95C arasında kalmıştım, PVR yok diye S95C de karar kıldım. Sonra dedim yahu S95C ye kadar çıkmışken S95D al. Hem kasası daha sağlam, 95C gibi eğilme yapmaz. Zaten mat ekran, daha iyi. Şimdi düşününce mantıklı... Kara cumada bakacağım artık... 😄
    Hocam bu arada 65 C 855 için bir iki sayfa önce bir inceleme göndermiştiniz inputlak ile ilgili olumsuz bir şeyler var diye Ben de o incelemeye baktım 13 milisaniye inputlak gördüm herhangi bir sorun göremedim incelemede Zaten bazı pahalı modellerde orada 9 milisaniye sonucu almış bir televizyon için 13 milisaniye Bence iyi bir değer değil mi

Bir de bir diğer inceleme videosu Sanırım yine siz atmıştınız ve orada yan açılardan bakıldığında televizyonun biraz kolay şekilde beyaza çaldığını yazmıştınız o incelemede O kısmı bulamadım

• DtMt7 kullanıcısına yanıt
    Hocam bu harika bir soruydu Ben de bir an duraksadım 6 saattir araba kullanıyorum zaten 65c 855 Yarın öğlen geliyor hala iade mi edeyim diye düşünüyorum alır almaz.

Aklımı aletlerde kaldı OLED alırsam kesin daha memnun olacağım ama bu sefer de aklım bizim evde sürekli açık olan kanallarda kalacak sanki.

Ben 65 c755 alacaktım hocam Çünkü 855'in fiyatı saçma bir yerdeydi onun fiyatı düşünce ona döneyim dedim ama şu an yine duraksadım ya bu ikisinin arasındaki en büyük fark yerel karartma birinde 500 diğerinde 1000 bu fark siyah başarısında önemli diye biliyorum.

Onun dışında hoparlör sistemi 755'e göre çok daha iyi diye biliyorum ama bu beni ilgilendirmiyor Ben de ses sistemi var zaten

Televizyonların panelleri arasında başka hiç fark yok mu Emin olamadım şimdi Aslında 10.000 lira fazla vermek sadece 500 yerine 1000 karartma bölgesi yüzünden mi veriyorum Bunu şimdi de ona duraksadım.

Hızlıca baktığım kadarıyla işlemci aynı açısal görüşlerde panel farkı var mı bilmiyorum yani hoparlör ses sistemi ve 1.000 millet farkı dışında fark var mı anlayamadım

• Bu arada 8 saattir araba kullanıyorum otobanda Yollar bomboş uyumamak için konuşarak telefona bunları yazıyorum O yüzden cümleler düşük oluyor olabilir

• gimmeluck kullanıcısına yanıt
    Input lag 20 in altında iken sorun yaratmaz. KÖTÜ olarak algılamayın. Diğerleri kadar iyi değil sadece o da işlemci kaynaklı. Yani güzel işlemci koysalar input lagda 10ms altında olurdu, upscale processing de başarılı olurdu (gpu gücü artacağından). Yoksa bu tü kaka demedim. Yanlış anlaşılma olmasın.

Yan açılardan beyaza çalma çok bariz idi bir videoda ama... O mesajdaki review de değil. O kadar çok review baktım ki kim bilir hangisinde. Ama görüntüde diğer markaların LCD leri de vardı yan yana bi 6-7 TV vardı... TCL içlerinde kabak gibi seçiliyordu malesef. Yani yan açı başarımı biraz düşük. Renkler diğer LCD lere göre farklılaşıyor. Haa hangi review... Görsem bu derim ama 🤷🏼‍♂️ şimdi bulamam...

TeknoSA da (?) baktım 30° den 45° ye kadar görüntüde biraz değişimler oluyordu.( Açıölçer ile ölçtüm.) Çok dert değil bence TV izlerken. Sadece diğer LCD lere göre sıkıntıydı. Ama sinema filmi falan da izlenmez o açılardan zaten, çok net...

• Güncelleme, benim tv için iade kararı çıktı bağırtı çağırtıdan sonra. Bakalım iade işlemleri nasıl olacak? Tvyi gelip kim kutulayacak, kim alacak

• Merhaba 65c755 kullaniyorum. Ana sayfada menülrin uygulamalarin görüntü ayarlarını nereden yapabilirim. Uygulamaların ön izlemeleri var. Amazon prime kullanmıyorum hesabım yok ama içeriklerini ana sayfada görünüyorum. Youtube netflix içerikleri tamam kullaniyorum onları. Amazon prime, Web browser son girdiğim sayfalar, 1 2 uygulama daha içeriklerini görüyorum. Bunları nereden duzenleyebilirim? Teşekkür ederim

• -kanunadamı- - kullanıcısına yanıt
    Ben de tam sizin durumunuzu soracaktım hocam

Kurulum için geldiklerinde ne Tavsiye ediyorsunuz USB Stick de önceden bir beyaz ekran siyah ekran fotoğrafı ayarlayayım mı televizyona takıp ekrana veririm?

• Mediamarkt
    yine bana özel sanırım )))

TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu

65 inch, Ankara Vatan, 58k ya

Bende dün akşam Vatandan aldım,

ordaki ilgili arkadaşlar,

işlemci, ram , parlaklık ayarı vs.vs gibi farklardan bahsettiler. ama tam bilgili olmadıkları kesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ender -- 31 Ekim 2024; 10:19:49 >

• 
Sayfa: önceki 625626627628629
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.