Şimdi Ara

TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu (629. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16.472
Cevap
442
Favori
898.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
60. Sırada  bugün en iyi #11
Sayfa: önceki 627628629630631
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu

Benim c855 de ölü pikseller var. Haftasonu inceleyip ona göre bir yol izlicem. Farklı bölgelerde de var gibiydi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • maeds M kullanıcısına yanıt

neyle test ettiniz ? adamlar kurulum yaparkenmi yaptınız ? bunları rahat yakalayabiliyormusunuz ? peki bu durumda nasıl yol izlenmeli ? muhtemelen 2 gun sonra banada kuracaklar ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ender -- 31 Ekim 2024; 16:9:41 >
    Piksel ölü değil de sanki pikseller arasına bir şey sızmış veya arkadan bir sıvı vs öne taşmış gibi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Vaktim yoktu İnternet baglayamadim. Test edemedim. Haftasonu kontrol edebilirim. Piksel kontrol diye uygulama ve birçok YouTube da içerik var bununla ilgili. Benim için en önemlisi Bulutlanma ve gözüme çarpan birşey olmamıştı. Ama sadece karasal uydu yayınindan baktım. Evet renkler güzel. Olede yaklaşmışlar. Ama uydu kanallarında hareketli görüntülerini beğenmedim. Ama bu TV için benim kullanım amacım ps5 ve platform. Diğer TV daki Digitürk 4k sagem cihazı da oraya takıp deneyimleyebilirim.

sanki parmağınızla sürtseniz bile düzelecek gibi. ölü piksel değil gibi. birkaç çeşisi oluyor bunların, dead, stucked vs diye.

zaten o kararmadaki pikseller 4-5 tane ölü olsa bundan çok daha belirgin bir görüntü olur.

hareketli görüntüleri düzeltmek için neleri kapatılması lazım vs araştırdınız uyguladınız yine mi olmadı hocam?

veya dediğiniz gibi o görüntüleri harici uydu cihazından veya tv nin uss stickle çalışıtınca aynı şey olmuyordur?

Ben de PS5 ve 4K harici filmler iptv vs kullancağım ama futbol maçı mutlaka olur ve futbolda oyuncu kafaları gölgeleniyor diyolar, bennim için direkt iade sebebi olur.

Kutu bugün geldi. daha randevu almadım. TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu 

Bu arada işte internet youtube üye olvs bunlarla uğraşmadan direkt test etmek istiyorum bu nedenle USB sticke video ve jpg ler koyacağım. TVye takınca hemen çalışıyordur zaten.

Siz de ilk aşamda öyle yapabilirsiniz. hatta paylaşayım ben buluttan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 31 Ekim 2024; 17:1:14 >

• gimmeluck kullanıcısına yanıt

iyi olur benlede paylaşın, benımde kutu geldı ama kurulumu bakalım ne zaman ?

olaki böyle sorunlardan dolayı geri iadede felan şirketin tavrı nedir ?

• Bu arada Mediamarkt direkt hesabıma da Kupon tanımlamış.

Ama hep SKT leri bu gece.

TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu

stoklarda yokmuş ama

• TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu 

TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konureddit
    From the tcltvs community on Reddit: TCL C845 weird shadow light ghosting
    https://www.reddit.com/r/tcltvs/comments/19b9ndy/tcl_c845_weird_shadow_light_ghosting
  • gördüm, kuponlar her üründe geçiyor aslında bişiyler yapacaksam )))

• Tcl destek birimini aradım, numara verdiler, oradan oraya, en son teknikten anladığını söyleyen bir beyefendi, çok elzem bir şey değil, şimdiye dek epg soran hiç olmadı , bu konuyu bir araştıralım vs dedi, Durum cidden bu mu TCL 'de

Ayrıca sizlerde epg bilgisi mevcut mu? bana özel bir durum mu bu?

Burda ölü pixel yok yalnız. ekranda yada katmanlar arasında toz yada başka tip bi r hata var gibi. Ölü piksel testini beyaz ekranda yapamazsınız zaten. Kırmızı, yeşil ve mavi renklerde belli olur ölü pikseller. Beyaz renkte değil.

• Daha hic bir ayar yapmadim goruntu super

• Test ekranı değil zaten uydu yayını esnasında yakaladım. Ama Bir problem olduğu belli. Başka bölgelerde de vardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maeds -- 31 Ekim 2024; 18:37:0 >

Al artik su tvyi super bugun ilk kez kullandimTCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu 

Golgelenme oluyor ama az hareketli sahnelerde burda bir arkadaş hareket netliği kapat dedi sorun çözüldü şuan problem yok

Bende bütün testleri yaptım hiçbir problem çıkmadı şükür yoksa Bende iade ederdim uydu yayını sırasında nasıl buldunuz Bende bir kontrol edeyim normal yayınlarda hiçbir kusur bulamadım Benim sadece sorunum sesli komutu sistemi çözemedim çalışmıyor birçok post açtım yardımcı olan olmadı

• mufy M kullanıcısına yanıt

bende aldığım günden beri böyle. C745. hiç araştırmadım. çokta önemsemediğim bir durum. büyük ihtimal türksat ile bir uyum sorunu var.

Bu toz, benim cihazda 4-5 yerde vardı.

Bu durum bendeki c855 tede vardı hemde fazlasıyla.

• 
Sayfa: önceki 627628629630631
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.