Şimdi Ara

TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu (655. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: peyno Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 25 Misafir (1 Mobil) - 25 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16.349
Cevap
440
Favori
889.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
94. Sırada  bugün en iyi #26
Sayfa: önceki 653654655656657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben de ilk başlarda madem tv alıyorum neden 55 aldım onun yerine 65 yapayım 855 alayım diyordum ama gerçekten düzgün izleyemeyeceksek almanın anlamı yok alternatif bakıyorum

• 13 yaşındaki 46hx850 maçlarda yağ gibi akıyor maşaallah. Ancak bende de ekranın 4 kenarında çizgi şeklinde flulanmalar başladı. Tv sorunsuz olunca sektörden uzaktık ama ekran tamamen giderse diye tvlere bakıyorumda markalardan bağımsız olarak teknoloji geliştikçe tv'lerde sorunlar çeşitlenip artmaya başlamış anlaşılan. Hatırlıyorum da sony'i alırken pioneer
    (kuro serisi) veya panasonic (vt serisi) plazma ile sony arasında kalmıştım demekki bu belirttiğim ürünler zamanının çok ötesinde cihazlarmış.

TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu
    TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• eleysen E kullanıcısına yanıt

Ne varmis c855 de ? Bende 1 haftadır kullanıyorum bir sorun göremedim?

• homeless0028 kullanıcısına yanıt

Vu bulanıklık olayıni ben neden göremiyorum? Böyle gormek için ugrasmak mi gerek?

• Arkadaşlar eski tv varken kullandığım onn tv box kumandasi c855 de cok kullanisli lakin üzerinde ki kısayol tuşları eslemiyor onlari eşleştirmek için tv de ne yapmalıyım

• ender E kullanıcısına yanıt

bilemiyorum.hızlı sahneler de karelenmeler ortaya çıkıyor. yazılımsal bir durum, bir güncelleme gelirse bu konuyla ilgili bir problem kalmaz diye düşünüyorum.

Benim gözümü yoran öyle bir şeye denk gelmedim aslında

• Bugün mediamarkt'ta 745, 755 ve 845'i uzun uzun inceledim. 745 bazı yerlerde donma ve takılma -ki whathifi'de de yanlış hatırlamıyorsam aynı tespit vardı- olduğu için eledim. 755 gerçekten akıcı bir model olmuş. uygulama geçişleri hızlı. 755 ile 845'te aynı 4K maçı açıp izledim. 855'in ses sistemi ve özellikle saha zeminindeki renk doygunluğu ben daha memnun etti. 55 ekranı mediamarkt'ın sitesinde 20.00-07.00 arası 39.000'e kadar düşüyor. ama aklım bir yandan da LG OLED55B46LA modeline gidiyor. 4-5K daha verip LG OLED almak da cazip geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ender

Arkadaşlar eski tv varken kullandığım onn tv box kumandasi c855 de cok kullanisli lakin üzerinde ki kısayol tuşları eslemiyor onlari eşleştirmek için tv de ne yapmalıyım
    Hocam button mapper uygulaması ile kumandaya istediğiniz uygulamayı atayabilir veya değiştirebilirsiniz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

ben sürekl imaç izliyorum,

hatta iptvden 3-4 mbps fullhd maçlarda bile rahatsız değilim,

anlayamadım durumu..

Tv nni içine girip dalgalanma mı bulmaya çalışıyorsunuz )))

default olarak hangi ayarı değiştirince düzeliyor sizdeki ama sonra hangi napıcna bozuluyor?

• Arkadaşlar TCL 98" TV aldik, inşallah gerekecek, benim bu TV nin arkasına Temu da satılan Rgb Led ışıklardan almak istiyorum, sese duyarlı olanlardan, sese göre renk verenlerden .
    Alıp kullanan var mı?
    Bir de 248 cm (98") olanını bulamadım Temu da 203 cm kadar var. Bulan olursa ve link paylaşırsa Memnum olurum.

• Philips 65pus8909 31 bin şu an Trendyol da. 38 e 65t8b almıştım. Ne dersiniz tcl i iptal edip Philips mi alayım kararsız kaldım.

• Şimdi baktimda aldığınzi TCL tv baya bi dolu, ben olsam ipyal etmezdim. Ama yinede siz bilirsiniz

• Merhabalar
    TCL 65C845 tv TCL 65C755 TV'den üstünmüdür?
    Sizce hangisi alnmalı?

Teşekkür ederim

• Teşekkür ederim. Philips IPS panelmiş. Android olmaması belki kabul edilebilirdi de IPS direk almama nedeni.

• 65c855 tam indirim beklenen gün de vatan ve mediamarkt ta stoklar bitmiş görünüyor

• ss01 kullanıcısına yanıt
    İps neden almama sebebidir hocam.Bahsi geçen ürünü aldım.Ve ips olduğuna nerden baktınız ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ss01 kullanıcısına yanıt

Piyasada ki en kotu tv ler philips. Aldığınız tv nin yanına bile yaklasamaz

• birinsan B kullanıcısına yanıt

65c845 cok daha iyi bir cihaz. Biri 2023 passat , biri 2024 golf. Segment farki var

• Fe0 F kullanıcısına yanıt

Ips tv ye farkli acilardan baktığınızda daha iyi ama va panelin parlaklığını veremiyor

• 
Sayfa: önceki 653654655656657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.