Hangi üründen bahsediyorsunuz? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu (654. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
65gho9900 den mi bahsettiniz efem?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
evet hocam,
referanslı link oldupu için link sapıtmış auto delete olmuş galiba forum tarafından.
-
65C755 leri de bayadır tkip ettim,
Mediamarktta kuponla en düşük 43bine denk geldi geçen ay.
tabi mediammarkt baclk friday başlayınca kuponları durdurdu.
-
-
Yeni güncelleme mi geldi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yok ya en son gelen güncelleme vardı. Onu yapayım dedim de başaramadım (:
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Ben de 65C755 fiyat takibindeyim, olurda cazip bir kampanyaya rastlayan olursa burdan paylaşalım
-
Usb biçimlendirdim de tekrar başlatmak aklıma gelmedi. Zaten fişi çek diyo :D Baştan başlatmış oluyorum başka bi usb yada fabrika ayarına döner denerim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Arkadaşlar 75C745 kullanıyorum. YouTube uygulamasina felan şifre koymak istiyorum yapamıyorum bir türlü . HDMI girislerine felan koydum ama uygulamalara koyamıyorum .
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hareket netliği kapalı olduğunda görüntünün akışkanlığında takılmalar oluyor gibi görünüyor. Hareket netliği açık olunca, daha akışkan bir görüntü oluyor ama bulanıklıkta oluyor hareketli nesneleri etrafında. HN ayarı kapalı olunca tvnin görüntü kalitesini de kullanamamış oluyoruz. Bu duruma bende çözüm arıyorum bulamadım.
-
755 bakıyorum bende ama bir türlü indirim olmuyor 40k civarına düşse 755 hemen alacağım. Şu an 5k civari fark var 755 ile T8B arasında. Mini led için değer mi?
Bu sorunu bir çok arkadaş bildirmiş ama tam çözüm sanırım yok. Şikayet var sitesine baktım orada da yazmışlar aynı konu da. 55c755 almıştım kutuyu açmadan bekliyordu hemen iade başlattım dün
-
iyi fiyat hocam aynen, muhtemelen ben samsungu alacağım 65qn85d modelini. indirimde yaklarasam başka bir model bakacağım artık. samsung yada lg düşünüyorum
-
Hocam bulanıklık rahatsız edecek büyüklükte mi ?
Bütçem sınırlı o yüzden ne olursa olsun 40 bin den fazla vermek istemediğim için aldım geçtim. 755 bu yılın ürünü. Stokta hala 745 ler varken 755 ciddi bir indirime girer mi bilmiyorum. Şu an kullandığım TV 43 inç 1080p 60hz. Benim kriterim 65 inç 120 hz android fald panel olmasıydı. O yüzden gelen üründe kusurlu bir panel olmadığı sürece bu özellikte ne olsa beni tatmin eder diye düşünüyorum
ayaları ilk defa kurcaladım kısa bi video çektim.
benim paintte yaptıgım klasik bir resim eskiden de amoled ekranları test için bakardım bunla.
LG monitor IPS yeni model 144hz.
LG LEd tv eski IPS 55inch
TCL 65C855
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 10 Kasım 2024; 16:17:57 > -
Ben de 65C755 indirim kovalıyorum asıl izlediğim şey lig maçları. Bu sorun maçlarda hep olacaksa almanın anlamı yok. 40 bin lira para vereceğiz düzgün maç izleyemeyeceğiz öyle şey mi olur? Son zamanlarda bu şikayetler soğuttu beni. Toshiba 65QA5D63DT önermişlerdi onu alacağım bu gidişle. En azından 25 bin fiyatı var fiyat performans ürünü gözüküyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X