Şimdi Ara

TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu (652. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
16.363
Cevap
442
Favori
890.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 650651652653654
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Cihazın Tv Tuner Kısımları Güzel Olmayabilir Harici Güzel Bir Tv Tuner Cihaz ile Test Edein üstad HDMI cihazlarda daha iyi sonuç veriyordu yabancı forumlarda gördüğüm kadarıyla

• BurakBilgin kullanıcısına yanıt

Dediğiniz teknik olarak dogruda bu yazılımda durum böyle. Renk ana dil olunca goruntu netleşiyor, ve upscaling daha iyi calisiyor. Bir sonraki yazilim da düzelir belki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MrChame kullanıcısına yanıt

Son yazılımları yüklediğiniz brnim dedigim ayarlar en iyisi

• escudo76 E kullanıcısına yanıt

Yok SAdece Son Sürüm İMG versiyonu ile Geldi diğer Update Sürümlerini Kurmadım Cihaza Bir Sonraki İMG versiyonun Bekliyorum

Bence zip olarak son yazılımı kurun. Cok guzel oldu tv. Upscaling cok daha iyi çalışıyor. Netlik harika oldu. Simdiye kadar ki en iyi yazılımı bence. V412

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi escudo76 -- 9 Kasım 2024; 12:30:28 >

Tv kısmını Kullanmadığım için Tv Tuner olayını Pek Bilemiyorum Sadece Platform uygulamalarını kullanıyorum PC Vs PS5 de Bağlı onlarıda kullanıyorum O Yünden Bir Sıkıntı Çıkartmıyor bana :)

Dedigim konu tuner ile ilgili değil. Bende uydu kısmını kullanmiyorum

Televizyonu kurulum yaptırmadım iade olayından dolayı o yüzden deneme şansım yok

• 65C745
    65C755
    55C845

Modellerinden hangisini önerirsiniz arkadaşlar? Bütçe Mac 45K olduğu için C855’lere falan çıkamıyorum. Bu 3 model arasında önerilerinizi memnuniyetle değerlendirmek isterim.

• el_chancho E kullanıcısına yanıt

65c755. 65 inc alti bir tv almayin.

44.800 TL skalasında. 11.11’de 39.000 TL bandına düşerse direkt alacağım sanırım 65C755’i.

Öyle bir dusus olmaz, hadi oldu diyelim 75c755 45 e duser. Onu al:))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi escudo76 -- 9 Kasım 2024; 16:33:1 >

Hocam kusura bakma da sen de b*ukunu çıkardın bu inç konusunda. :) 75 inç nedir ya sinema mı izliyoruz 65 gayet yeterlidir. Ben 10 yıldır 40 inç izliyorum o zamanlar daha küçük almayın bu gayet iyi diyorlardı. Demek ki biz hiçbir şey izlemedik bu zamana kadar.

• paradise37 P kullanıcısına yanıt

Hocam bende 98" ni aldım 🙂

• 75inç 85inç 8k Çıkınca güzel olur :) Benim Standardın 1080p de 46inç'di 4k'da 55inç Güzel Ekran büyüdükçe resimdeki kalite biraz düşüyor gibi hissediyorum

Koltuk ile ünite arası 2, kapı ile sol duvar arası 4 metre üstad. Duvarın 2 metresi neredeyse TV olacak 75 olursa kfkdkdkdk 65C755’i takibe aldım bakalım. Piyasaya göre %20 daha uygun fiyatlı 1 aylık 2. el cihazlara ne diyorsunuz arkadaşlar? Tercih edilebilir mi?

Eger guzel bir miniled tv alırsanız kalite düşmüyor. Arka aydinlatma sayısı ona gore zaten. 65 deki aydinlatma sayısı ile 75 deki aydinlatma sayısı farkli.

Ben uyarayimda gerisini kendin bilirsin. 65 inc tv geldiğinde of harika oldu diyeceksin. Tam 2 ay sonra keşke 75 alsaydım diyeceksin

• Krugby K kullanıcısına yanıt

Vatan bilgisayardaki Tcl markaları ilgilenen arkadaş Artık koc grubu Bilkom servis değil dedi. Ayrılmış ticari bağı yok.

• gimmeluck kullanıcısına yanıt

Selam geç vakitlerde mi oluyor. Sepetinde şuan. 57.988

• 
Sayfa: önceki 650651652653654
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.