Şimdi Ara

TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu (651. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir (1 Mobil) - 9 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16.375
Cevap
442
Favori
892.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
64. Sırada  bugün en iyi #13
Sayfa: önceki 649650651652653
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Qled değil led tv hocam o model

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ıamonlyhuman kullanıcısına yanıt

Evet hocam aldıktan sonra farkettim. 37.000tlye sipariş vermiştim. Bu fiyat bandında 65-75inç qled önerebileceğiniz bir model var mıdır? Yoksa iade etmeden devam etmeli miyim? Pek hakim değilim bu konuya ve fena tereddütteyim şu an sınırları zorlayıp bi sipariş verdim ama içim hiç rahat değil...

• quote:

Orijinalden alıntı: icadiyecru

Evet hocam aldıktan sonra farkettim. 37.000tlye sipariş vermiştim. Bu fiyat bandında 65-75inç qled önerebileceğiniz bir model var mıdır? Yoksa iade etmeden devam etmeli miyim? Pek hakim değilim bu konuya ve fena tereddütteyim şu an sınırları zorlayıp bi sipariş verdim ama içim hiç rahat değil...

Hocam evet aldığınız model LED
    Benim size tavsiyem 65c745 olur fiyat 39k bandında qled 144 hz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • icadiyecru kullanıcısına yanıt

O fiyat o tv için çok iyi. C655 ile cok fark yok. C755 fiyatlarida 60 bin civari. Nihayetinde direct led. Samsung lg gibi edge led olsaydi kac derdim. Neredeyse qled kadar kaliteli goruntu alirsin

• uceelik kullanıcısına yanıt

65c855

ben sürekli maç izliyorum, farketmedim birşey.

yarın bir de kamera yakın çekim futblcuları gosterirken bakacagım.

Klasik maç açısı görüntüsüyle bir sürü maç izledim birşey yoktu.

• 65C855

**siyah başarımı çok iyi. Resim ayalarında o kadar detay ar ki başım döndü , burada geçen sayfalarda verilen bi ayar vardı bulamadım onu deneyecektim.

**otomatik parlaklık ayarında güneş içeri girerken bile 70leri geçmesine gerek kalmadı. malum kış güneşi dahaçok etkiliyor ekranları.

Parlaklık akşam da 10lara düşüyor. AMA telefonlardaki gibi ; otomatik olsun ama ilk ayarını ben belirleyeyim- gibi bir seçenek yok mu acaba? yani ben onu 5-60 arası otomatik olan diye kısıtlayacağım. Yazın 5-80 diye değiştiririm filan.

**yansıma engelleme katmanı mı başarılı yoksa parlaklıgı mı başarılı bilmiyorum ama karşısındaki pencere artık rahatsız etmiyor yansımasıyla.

**görüntü çok canlı, Standart kullanıcılara sorsan "canlı mı yoksa doğal görüntü mü istiyorsun" diye hemen doğal derler ama sonra canlı görüntüyü çok beğenirler. TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu  yılların gerçeğidir bu. Eskiden Panasonic plasmaya agız burun kıvırırlar samsungun cırtlak lcd lerini çok severler bu tip kullanıcılar.TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu 

Görüntünün canlılığına bayıldımTCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu 

***LG 55 led tvden 65 inche geçtim. normal uydu kanallarının kalitesi hiç rahatsız etmedi, aksine daha başarılı upscale.

***açılardan görüş eski IPSim kadar başarılı değil, açılardan beyaz cırtlıyor. ama yani 30dereceye kadar sorun olmaz yeter diyordum ben zaten.bu arada hafif de olsa döner ayaklık olsa çok rahat olacakmış açı olayından kurtarırmış.

açıda görüntü bozulması olmayan OLED bile olsa ben maç film vs izleyeceksem kalkıp tvyi çeviriyorum dik bakmak istiyorum zaten.

BU Ayakları biraz da olsa dönerli hale getirebilen Alt taban bişiy var mıdır piyasada TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu 

*** Maçlardan korkmuştum ama dedikleri etileri göremek için TV nin dibine girmek mi lazım ki? yarın yine bakacağım detaylı.

*** eARC geriye doğru pass through yapabiliyor sesi sanırım ama iptvde birkaç kere AMfiye 5 kanal gitmediğini gördüm. bakacağım detaylı.

*** kumandayı begendim basışı rahat, modern görünüş ve az tuşlu, çok iyi düşünülmüş dizayn.

tabi LG air gibi özellik olsa tadından yenmezdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 8 Kasım 2024; 23:58:35 >

• biri @escudo76

ya yazabilir mi ya neden engellemiş beni harbi çok merak ettim.

belki de yıllar öncesinden kalan birşey TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu 

• gimmeluck kullanıcısına yanıt
    Engellemesi kalktı diye biliyorum. Yeniden mi oldu?

• se_runtome kullanıcısına yanıt
    ben yanıtla yapamıyorum ona.

Oluyor? Yanıtlama aktif

• se_runtome kullanıcısına yanıt
    Hoca m işte beni engellemiş , nedenini bilen yok))

Ha ben yanlış okumuşum özür. Ben o engellendi sandım kb.

• 55 inch düşünen direkt yapıştırsın bence..
    kırmızıyı fiyattan düşün.

TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu

• C655 pro ile T7B arasında hangisi seçilmeli? Asıl amaç sd yayın ve film dizi.

Bende indirim kovaladım bugün hep ama bir türlü samsunglar indirime girmedi ya, ya da ben mi yanlış yerleri kontrol ediyorum anlamadım. Bir arkadaş dün 70 den 50 ye inen 65 inç oled tv yi kapmış, ben de onu bekliyorum biraz da :D Ama bu indirimde iyiymiş, markaya bakmıyor olsam alırdım.

• 65C845 tv için hızlı geçişli görüntülerde parlaklık pırpır yapıyor bunun için hangi ayarı kapatmak gerek ?

• KacaKTV kullanıcısına yanıt

Hareket netliği kapalı olacak. Ayrica dinamik kontrast, dinamik parlaklık sa kapali olsun. Renk alani da ana dil olacak. Bu şekilde muhtesem goruntu alirsiniz

• escudo76 E kullanıcısına yanıt

Hocam renk alanı oto da kalsa daha iyi olur. TV 10 bit wide color gamut. Siz ana dil yaparsanız mesela standart sRGB içerikleri de DCI-P3 renk paletinde gösterir TV. Kısaca herşey olması gerekenden daha canlı renkli olur. Ama renk doğruluğu olmaz sRGB içeriklerde.

• escudo76 E kullanıcısına yanıt

Bende 55C755 Aldım Üstad Aynı ayarlar geçerlimidir daha öncede burda paylaşılmıştı Kontrast Renk Oranları olarak

• Tcl kullanan arkadaşlar söylenen ayarlarda hareketli görüntülerde sonuç aldınız mı? 55c755 almıştım iade edip 65 ekrana yükseltmeyi düşünüyorum ama maç olayı can sıkıcı düzelmiyorsa başka marka bakmayı düşünüyorum bilgi verirseniz sevinirim teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 649650651652653
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.