Koc grubu kimler oluyor? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu (653. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Dediğinden Koç grubunun Bilkom olduğunu anladım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fortune Global 500 sıralamasında yer alan tek Türk şirketi Koç Topluluğu bünyesinde faaliyet gösteren Bilkom, Türkiye’nin öncü teknoloji dağıtıcıları arasında yer alıyor.
Hocam eğer 55 ve 65 inç arasında Ebat olarak kararsızlığınız varsa direkt 65 inç alın %100 tecrübeyle sabittir
Hesabını yapıp kim Ebat konusunda kararsız bir yerde kalırsa üst tarafa karar versin kesinlikle ekran büyüklüğü bir zevktir.
48inch yeter ya dedi benim birader, izleme mesafesine baktım,
Ya dedim buraya 65 bile harika olur Yok ya büyük olur boş ver dedi sonra zorla 55'e ikna ettim.
55 inch aldık.
Tam 6 ay önceydi,
şimdi diyor ki 65" bile olurmuş yaa 😁
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 9 Kasım 2024; 20:24:25 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yanlış yazımdan alıntı yaptınız hocam Ne için sordunuz bunu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 9 Kasım 2024; 20:28:24 >
Hangi TV 10 bit Hocam hangi model?
Hocam çok hızlı azalıyor onlar indirime girince stop'u birden bitiyor Media Markt'ta sepet indirimleri başlar başlamaz bakmak lazım genelde akşam başlıyor Media Markt'ın bu garip sepette indirim olayı kupon olayı filan yüzünden ben 65 C 855'i 3 kere sipariş etmek zorunda kaldım 2 kere edip iptal ettim önce 57'ye sonra 55'e sonra da 53,5 bin liraya aldım.
Üstelik bu sepet indirimi ne Akakçe göstermiyor Yani Media Markt'ın adı orada pahalı duruyor Neyse Sonuçta grunding'in bu 65 inç 9900 modeli 120 Hertz HDMI 2.1'li OLED ekran LG'nin hangi nesil oleti olduğunu bilmiyoruz ama görüntü Bence harika sonuçlu bir alet ben onu Media Markt'ta inceledim ayağı biraz kaba görünse de sağa sola dönebildiğinden harika hoş döndürmek zorunda bile değilsiniz klasik bir oled açılardan harika görünüyor hala
Özetle 43 bin liraya 65 inç OLED kronik 9900 çok iyi fiyat
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 9 Kasım 2024; 20:47:2 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Geçen mediamarkt da 65QN700C modelini 62400 tl denk getirdim. ARTI kahve makinesi hediyesi ile almadık. Kaçırdık kısaca. 15 bine kahve makinesini satsam baya avantajlı olacaktı
O zaman 65C755 arzu ettiğim fiyata düşerse direkt yapıştırıyorum üstad. Teşekkür ederim :)
Ben özellikle OLED olarak yukarıdaki Grunding 55 ve 65 inç 9900 serisini çok iyi fiyatla Media Markt'ta denk getirebilirsiniz üstte ekran görüntüsü var sadece OLED diye bu kadar üstünde durdum yoksa ben şu an 65 c855'inden çok memnunum.
Bu arada AVM'nin içinde geçerken küçük Media Markt vardı ona girip baktım 9900 yine şov yapıyordu Onun dışında biraz daha gezerken hem açısal görüntüleri kötü olmayan hem de siyahları çok iyi görünen bir televizyon gördüm, yanına gittim Bir baktım tcl imiş. model numarası Yazmıyordu görevliyi çağırıp Güç bela arka tarafına bakıp model numarasını okuyabildi görevli
65 C 645
Diye okudu ben yanlış okudu sandım Ama adamı daha da uğraştırmadan ayrıldım oradan yani Belki de 845 filan mıydı yanlış mı okudu bilemedim.Çünkü siyahları çok iyiydi
Kumandası Bendeki 855inki gibi gümüş renkli modern bir kumanda gibi değil normal siyah bir kumandaydı
Daha önce de başka bir Media Markt'ta 65p635 görmüştüm açı görüntüleri çok kötüydü siyah başarı mı renk canlılığı da kötüydü.
P ve C serisi farklı oluyor diyebiliyoruz Tabii performans olarak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 9 Kasım 2024; 20:58:28 >
-
O tv ye 3 tane kahve makinasi fiyati eklemişler. Ederi 35 bin o tvnin. Qn95 ile c755 ayni seviyede. Sen qn70 diyorsun. Bunlar pazarlama taktikleri
-
C755'e nedense bir adam akıllı indirim gelmiyor. En çok talep bunda sanırım anlamadım.
-
Haklı olabilirsiniz. Çok bilgim yok , forumda bulunma amacım da bütçem ile en doğru tv almak için bilgi edinmek. Tsk.
En son sanırım Eylül sonlarında 30 bine düşmüş. Son 2 ayın en düşük fiyatı ama 65 inç olanda bir türlü sağlam indirim göremedik.
-
55 ile 65 arasındaki fiyat farkı 14K bandında. Bence afaki bir fiyat. 11.11 indirimlerinde 65’ler 39K bandına düşerse süper olur
Arzu ettiğiniz fiyatı merak ettim :) bende pusudayım bu arada:)
55C755’ler akşam 20.00’de Mediamarkt’ta 31.000 TL’ye kadar düşüyor ama 65C755’ler 44.800 TL civarında. 14.000 TL bence yüksek bir fark. 39.000 Tl seviyesine düşerse 11.11’de alcağım sanırım.
şu an,
harika fiyat ..
Grundig 65inch oled 120hz 41.300
referanslı link aşağıya ekledim.bonus ile de alınırsa 1000tl daha düşer.
65c855 den memnun da olsam, şu an almamış olsaydım bunu alırdım 12 bin lira da cebimde kalırdı
@emr0n
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 10 Kasım 2024; 2:5:16 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X