Bazı c755 lerde gri kumanda çıkabiliyor benim TV de siyah kumanda çıktı... < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Bazı c755 lerde gri kumanda çıkabiliyor benim TV de siyah kumanda çıktı... < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
şu mavi usb 3.0 olmaması zaten kafamı karıştırmıştı, kumanda olayı tam kafa karıştırdı. 855 mi gönderdiler diyeceğim ama çerçevede ki ufak logo olması lazım o yok. duvara astırdım, üşenmesem indirip arkasına bakacağım. hiç aklıma gelmedi bakmak. kutusuna baktım tekrar c755 yazıyor. |
ayarlar kısmında ürünün özellikleri kodları görünmesi lazım üstad ordan bakın birde |
kaça aldın hocam |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Gereksiz bir istek banada cok yalvardilar. Verecek paraniz coksa size kalmis ama < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi armax -- 15 Şubat 2025; 22:18:50 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Eşya sigortası yoksa onu yaptırın aynı fiyata bozulma ve yangına vs karşı tüm eşyayı kapsıyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
T7b de onkyo ses sistemi var. Fark bu < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |