TCL 65 C845 kendi kendine neden açılıyor çözümü var mı ? |
TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu (816. sayfa)
-
-
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160499520
www.bekoonline.netTELEVİZYON Buzdolabı,Çamaşır makinesi,Bulaşık Makinesi,Kurutma Makinesi,Ankastre,Klima,Televizyon,Termosifon,Küçük Ev Aletleri,Ses sitemleri,Cep Telefonu,Derin dondurucu,Fırın,Aspiratörhttps://www.bekoonline.net/kategori/televizyon?marka=tcl
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hibo -- 3 Şubat 2025; 0:38:54 > -
Siteyi biliyorumda 54'den 47'ye iniyorlar mı ?
-
harici cihaz kullanıyor musunuz. bende aynı tv yi kullanıyorum. her hangi bir sorun yok.
-
TCL de var
@kirmizidepom Hala TV fiyatlarımızı bilmeyenler varmış. Buyrun…..
♬ orijinal ses - Kırmızı Depo 🚩Kırmızı Depo 🚩tiktokHala TV fiyatlarımızı bilmeyenler varmış. Buyrun…..https://www.tiktok.com/@kirmizidepom/video/7467069236939115794?_r=1&_t=ZS-8tbaAZtAP1m -
TCL'nin hangi modelleri varmış acaba ? video'da tam göremedim
-
Adamlar sadece Konyada hizmet veriyorlar, kargo falan yok, gidip yerinden alacaksınız yani, baska şehirdekiler için uygun değil yani.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
instagram hesaplarını bulup meraktan baktım 65c655 i 36dan satıyor
-
Burada paylasilan yazilimla 1080p Youtube videolari düzeliyor mu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Selamlar arkadaşlar, Geçen hafta 65c755 aldım 49k ya ps5 ve genel kullanım için, kullanım ayarları vs. ilgili araştırdım ama pek bir şey bulamadım varmıdır burada paylaşım yapan...
-
harici cihaz kullanmıyorum.
TV nin arkasındaki duvarın arkasında karşı komşunun TV'si var, acaba onların frekansıyla mı karışıyor diye düşünüyorum.
-
Öncelikle hayırlı olsun arkadaşım.
Bence cihazınızı yeniden formatlayın yani fabrika ayarlarına getirin ve varsa güncel sürümü yükleyip öyle deneyin.
sonrasında rastgele restrart yapıyorsa donımsal arıza olabilir.
-
Selamlar,
TCL T8B ve C745 serisini tcl sitesinde karşılaştırıyorum ürünler bire bir aynı gibi duruyor teknik özelliklerde. biri 2023 biri 2024. Bu modeller aynı mıdır bilgisi olan var mı?
Bir de bu yukarıdaki seri mi yoksa c655pro mu tavsiye edersiniz artısı eksisi ne olur.
Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
-
1. TCL T8B (Giriş Seviyesi, Ekonomik Seçenek)
- Panel Tipi: VA
- Yenileme Hızı: 144Hz (VRR, FreeSync) (Ancak, bazı içerikler veya cihazlar 60 Hz ile sınırlı olabilir. Bu durumlarda, televizyonunuz otomatik olarak yenileme hızını 60 Hz'e düşürebilir. Dolayısıyla, TCL T8B televizyonunuzun varsayılan olarak 60 Hz'de çalıştığını fark ediyorsanız, bu, oynatılan içeriğin veya bağlı cihazın sınırlamalarından kaynaklanıyor olabilir.)
- HDR: HDR10
- Oyun İçin Uygunluk: Orta
- Avantajları: Uygun fiyat, temel HDR desteği
- Dezavantajları: Düşük yenileme hızı, daha zayıf parlaklık
👉 Eğer bütçen kısıtlıysa ve günlük TV kullanımı için bir model arıyorsan, T8B işini görebilir. Ama oyun ve üst düzey görüntü performansı bekleme.
2. TCL C745 (Fiyat-Performans Canavarı, Oyun Odaklı)
- Panel Tipi: QLED (VA)
- Yenileme Hızı: 144Hz (VRR, FreeSync)
- HDR: HDR10+, Dolby Vision
- Parlaklık: Yaklaşık 1000 nit (Üst Seviye)
- Oyun İçin Uygunluk: Harika (Düşük Gecikme Süresi, HDMI 2.1)
- Avantajları: QLED panel, yüksek parlaklık, akıcı görüntü
- Dezavantajları: Mini-LED olmaması, bazı rakiplere göre daha düşük lokal karartma
👉 Eğer oyun ve spor için bir TV arıyorsan C745 en mantıklı seçim. 144Hz yenileme hızı ve VRR desteği sayesinde konsollar ve PC ile mükemmel çalışır.
3. TCL C655 (Orta Seviye, Görüntü Kalitesi Odaklı)
- Panel Tipi: QLED
- Yenileme Hızı: 60Hz
- HDR: HDR10+, Dolby Vision
- Oyun İçin Uygunluk: Orta
- Avantajları: Renk doğruluğu yüksek, iyi HDR desteği
- Dezavantajları: 60Hz yenileme hızı, düşük parlaklık
👉 Eğer film ve dizi izlemek için iyi bir görüntü kalitesine sahip TV arıyorsan, C655 iyi bir alternatif. Ama oyun odaklıysan C745 daha iyi olur.
4. TCL C655 Pro, standart C655 modeline göre bazı iyileştirmeler sunuyor ve neredeyse C745 ile C655 arasında bir noktada konumlanıyor.
TCL C655 Pro vs C655: Farklar ve Avantajlar
✔ Parlaklık Daha Yüksek: C655 Pro, 800 nit civarında bir parlaklık sunuyor (C655 yaklaşık 450-500 nit). Bu, HDR içeriklerde daha iyi bir deneyim sağlar.
✔ Daha İyi Kontrast ve Renkler: TCL, C655 Pro'da daha iyi renk doğruluğu ve kontrast sunan yeni bir QLED panel kullanıyor.
✔ Daha İyi Ses Sistemi: Bazı bölgelerde Onkyo ses sistemi ile geliyor, bu da ses kalitesini iyileştiriyor.
✔ Daha Gelişmiş İşlemci: Görüntü işleme tarafında daha güçlü bir çip var, bu da daha akıcı bir kullanım sağlıyor.
Sonuç ve Tavsiye
🔹 Oyun ve yüksek yenileme hızı istiyorsan: C745
🔹 Günlük kullanım ve düşük bütçeyle idare ediyorsan: T8B
🔹 Film/dizi ve renk doğruluğu odaklıysan: C655
Bütçen uygunsa C745 almanı öneririm, çünkü her alanda en dengeli model. 🎯
Senin kullanım amacın ne? Ona göre daha da net öneri verebilirim. 😊
TCL C655 Pro Kimler İçin Uygun?
🔹 Film/Dizi odaklıysan ve iyi renk doğruluğu, yüksek parlaklık istiyorsan C655 Pro iyi bir seçim.
🔹 Oyun için orta seviye bir TV arıyorsan ve 60Hz yenileme hızı yeterliyse, Pro versiyonu daha iyi.
🔹 Bütçen C745’e yetmiyorsa ama daha iyi bir görüntü istiyorsan, C655 Pro mantıklı bir tercih.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ender -- 5 Şubat 2025; 15:45:15 >
-
T8b ve c745 asagi yukari aynidir. C655 ile kıyaslanamaz. Bu iki tv de 144 hz ve fald paneldir. C655 değildir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
T8B bilgisi TCL TR sitesinde de doğru olmayabilir C745 2023 model üzerine + olarak
T8B de aynı 144 Hz VRR ve oyun özellikleri var + Onkyo +sub woofer var model yılı 2024
Gerçek kutusu aşağıda:
-
-
2023 C745 e göre Net olarak + Onkyo 2.1 ses sistemi var
TCL yurt dışı sitelerinde 2024 T8B Onkyo 2.1 görünmesine rağmen TR sitesinde Ses normal 2.0 görünüyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mastor1 -- 5 Şubat 2025; 15:29:57 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X