Hayırlı olsun. Güzel bi rakama almışsınız. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu (658. sayfa)
-
-
Kardeş iyi geceler. Telegram'da M999 diye bir sürüm var bilgin var mı. Test sürümü diyorlar. Ne hikmetse yasaklıyım yazamıyorum orada soru da soramıyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Görmedim o sürümü. Haberim yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
New TCL T653T01 platform Google TV Update available in test M999.
TV models ....98C655/ 85C655Pro
98P745/ 98P755
C745X2/ C755/ C765
C805/ C845X2/ C855
C955/ X955
Full models list
V8-T653T01-LF1M999.001396
M999 OTA (Test version #11)
- For first install rename to V999 and remove "_Test_Version_11" in file name!
- For users with M999...just remove "_Test_Version_11 in file name!
https://faserf-my.sharepoint.com/:u:/g/personal/igor_smartlife_tk/EcRB--KNgAJOvt6Xtd-jNOsB7HmiT0roCjHbngKXhi6_3g?e=YTJoWa
build date= Oct 29, 2024
build= 1730195029
security_patch= 2024-11-05
gmsversion= Android_12_GTV_S
product.build.fingerprint= TCL/G08_4K_GB/G08:12/STT2.221228.001/AS30:user/release-keys
revision= 0001396
OTA size= 1.908 GB
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Arkadaslar samsung un yüzlerce bayisi ve çalışanı var. Bunlar forumlarda ellerindeki çöp tv leri satmak için uğraşır. Edge led tv leri bile utanmadan insanlara onerebilirler. Buna itiraz edenlere de her türlü saygısızlığı yaparlar.
Su anda miniled tv de durum şudur. Samsung, tcl nin ürettiği alt model panellerini alıp sonra tizen isletim sistemini koyup ustunede 30 bin ekleyip size satar. C755, qn95 ile ayni seviyelerde tv dir. 75 inc de fiyat farkına bakabilirsiniz. C855 ayarinda samsungda tv yoktur. Ama neymiş. Samsung servisi iyiymis. Düşün samsung servisinin elinede görün
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi escudo76 -- 11 Kasım 2024; 21:45:25 >
Yenimi geldi hayirdir
çok haklı
Yok deneme sürümü diyorlar.
Neyi deniyorlar acaba?
55C845 ile LG OLED55B46 arasında kaldım arkadaşlar. Siz olsanız tercihiniz hangisinden yana olurdu?
-
Şimdi anladığım kadarıyla. Bu stabil ana sürümlerden evvel böyle bir kaç tane beta sürümler yayınlamışlar. Bir kaç kullanıcı iyi yorumlar atmış. Ben ne hikmetse engelliyim soru soramıyorum.
C845 limit varsa 65x855 bence
Maksimum 33k diye çıktım, şimdi 45K'ları zorluyorum. bu iş evet, keyif meselesi ama bir tv'ye 45K'da vermek gücüme gittiği için olurda indirime girer diye 39K bandına kadar dün düşen 845 serisi daha mantıklı geliyor. 855 bütçesi fazlasıyla aşar üstad.
-
Kardeş seni gayet iyi anlıyorum. Mayıs'a kadar bende aynıydım. C755 yeni çıkmıştı mini led. 55 olanı 45b di. 745 de 36b civarında indirimlerle 29-30 oluyordu. Sonra 2 sini yan yana İnceledim ve görüntü olarak öyle ahım şahım fark yoktu. Sonra 26b buldum ve aldım. Şimdi inan hiç pişman değilim. C845'e gelince benim aldığım da 55b di şimdi o rakam çok iyi ve bence almaya değer.
arkadaşlar selamlar mediamarkt'tan TCL 75C935 aldım 60k'ya bugünkü indirimle, stokta bitmiş duruyor şu an. biraz acele mi ettim bilemedim, nasıl bir cihaz acaba?
-
hocam siyah testi için videolar paylaştım yukarda,
akşam da 1080p 3-4 mbps lik internet görüntüsü - uydu degil- bir futbol maçının görüntülerini çektim.
görüntünün görüntüsü oldugun uunutmöayın
ayrıca son kısımda ben elimdeki telefonu harket ttirdim sabit durmam gerkirdi.
Aslıbda bunu youtubedan 4K lık bir futbol macı için de kontrol edebiliriz.
bir sorun göremedim.
işte;
-
herkes kendine kesin net bir model belrileyip onda indriim olamyınca berbat indirim yok yazıyor.
kuzen de karaca bir tava seçmiş bu ne biçim 11.11 diye bekliyordu.
bir modelde inat etmeyip birkaç model takip etmeli.
Amazon HB hatta bazen MM TD N11 birbirini yiyor şu anda , indirimler gayet yerinde bazı gruplar var anında paylaşıyorlar indirimleri, bazılarında stoklar 30 dakkada bile bitiyor.
mesela 42bin tl ye Grundig 65OLED9900 satılıyor yahu şamda kayısı. hdmi2.1 olan model.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 11 Kasım 2024; 23:23:32 > -
mesela 42bin tl ye Grundig 65OLED9900 satılıyor yahu şamda kayısı. hdmi2.1 olan model.
65C855 i 53,5bin tl ye aldım şu an çok memnunum ama OLED lerde aklım kaldı, bakalım daha tv yi incelemeye devam ediyorum.
LG 65 B4 60bin altına bir türlü düşmedi, biraz daha ver şunu al diyip durup bu fiyatlara çıktık yeterdi artık )))
65C855 in LG nin bırakın C4 serisi G4 ile bile karşılaştıranlar olmuş youtubeda.
mesela bugun güneş çok fazla idi, TV nin auto parlaklığın 92ye çıkardığını gördüm ilk defa.
bu TV 92 yapmak zorunda kaldıysa herhalde LG B4 serisi paneli görmek zor olacaktı.. veya B4ü o kadar tavan parlaklık izleyecektik ki , TVnin ömrünü 3 yıla indirecektik.
TAbi bunalr varsayım.
yani içeri giren ışık bile tv seçiminde etkili,
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 11 Kasım 2024; 23:9:13 > -
Valla ben 2 aydır tcl takip ediyorum birkaç model dışında ciddi sağlam indirim görmedim. Genelde aynı fiyatları şişirip eski haline getiriyorlar al sana indirim diye yutturuyorlar.
hocam 65C855i 1 haftadır kulanıyorum.
hala kurcalamarım devam ediyor tabi ki.
Şu ana kadar beklentimden düşük olan bir durumla karşılaşmadım.
53,5bin tl ye aldım OLED istiyordum aslında, ama LGnin C4 serisi çok pahalı. B4 serisine daha parlaklık ve ömür konuları + yine 10 bin tl daha ver durumu oldugu için sıcak bakmadım.
Grundig 65oled9900 modeli şu an ki gibi 42bin tl olsa idi ne yapardım bilmiyorum )))
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X