Şimdi Ara

TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu (661. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ender , karizma6080 Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 6 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16.321
Cevap
435
Favori
884.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
34. Sırada  bugün en iyi #14
Sayfa: önceki 659660661662663
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Avrupada satilan model oldugu icin. O modelleri de getirip satmaya basladilar. T8b qled olup c745 ile esdegerdir. Bir kac küçük fark olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eleysen E kullanıcısına yanıt

Geçmiş olsun hocam bende C855 için sipariş verirken kafam da deli sorularlar alsam mı almasam mı teşhir mi gelir arızalı mı gelir falan düşüncelerle almaktan vazgeçmiştim. Kutuda çizik ne demek ya :D Fıkra gibi resmen.

En kısa zamanda sonuçlanır inş hocam

• escudo76 E kullanıcısına yanıt
    Kağıt üzerinde özellikleri gayet iyi.55 ini sipariş geçtim Amazondan.C755 kullananların hareket netliği gibi sorunları olduğunu gördüm.İnşallah bi sorun yaşamayız. İlginize teşekkür ederim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Tcl c855 icin renk ayarlarini paylaşacak birisi var mi?

• Fe0 F kullanıcısına yanıt

Yazilim ile ilgili sorun. Bu yazılımda hareket netliği kapalı olacak. Sorun kalmıyor o zaman .Son yazılımı da telegram grubundan indirip yükleyin

• gimmeluck kullanıcısına yanıt

Hocam 98 inc te P modi ve C modelleri var.

P öle başlayan model Ultra HD C seris Qled, Mini Led fark ve fiyat farkı biraz buradan kaynaklanıyor.

Arkadaş o farkı belirtmek istemiş.

• uceelik kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim aslında bütün alacaklarımı internet ten alırım ilk defa böyle bir şey oldu bir daha kutu da leke olsa teslim almayacağım. Alışveriş yapılacak firmanın da iyi seçilmesi gerekiyormuş tecrübe oldu. İphone almıştım apple sitesinden adamlar açın kullanın 1 ay sonra isterseniz hiç gerekçe göstermeden iade edin dediler aradaki farka bakın

• eleysen E kullanıcısına yanıt

O yüzdendir ki amazondan baska bir yerden alis veris yapmam

• Ya beyler ben USB'den güncelleme yapamıyorum. Fıttırıcam yakında artık. Tüm verileri USB'den çekiyor. Ekran kapanıp acılınca...

''Yükleme işlemi yarıda kesildi. Lütfen az önce fişini çektiğiniz çevre birimini takın, kapatın ve tekrar açın''

Abi hep aynı uyarı.

Televizyonu sıfırladım yok. Eski sürüm yükledim yok. Usb değiştirdim denedim gene yok

Yani yazılımsal bi sorun varsa ona göre iade edeyim boş boşuna cinnet geçirmeyim :D

Birde menüden güncelleme yapmayi dene. Hakkında, sistem guncelleme, usb güncellemesi

Ben ordan yapıyorum. Başka nerden oluyor ki?

• Merhabalar, 55v6a aldım 1 ay önce ama bazi özellikleri çok kullanışsız. Firmaya, bilcoma mail atsak aşağıdaki özellikleri düzeltirler mi?

1- Toplu(çoklu) kanal silme özelliği yok,

2- OK tuşunun önündeki ve arkasındaki tuşlar ters çalışıyor. İleri basıyorum gerideki kanala gidiyor geri basiyorum ileridekine gidiyor (en kötü özellik bu),

3- Sadece TV kanalları görüntüleme özelliği yok. Türksat seçiyorum radio kanallarıda geliyor,

4- Kanallarin yerlerini değiştirince sayıları aynı kalıyor, örneğin 20. Sıradaki kanalı ekle diyerek 3. Sıraya getiriyorum kanal numarasi 20 olarak kalıyor,

5- Kanal arama özelliği yok,

6- Kanal listesini OK tuşuyla açınca tekrar kapatmak için ya geri tuşuna ya da list tuşuna basmak gerekiyor. En olmusiz yanlarından biri de bu. Listeyi kapatmak için tekrar ok tuşuna basmak yeterli olmalı.

Bu özellikler getirilirse çok iyi ve kullanışlı olur, her uyduda olan temel ve kullanmayı kolaylaştıran özellikler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Usb tak. Televizyonun fişini cikar. Fişi tekrar geri tak. Logonun altındaki düğmeye basılı tut. Yukleme başlayınca kadar elini kaldırma. Yükleme başlayınca elini kaldir

• 18-20 bin bandında tclden ne önerirsiniz daha doğrusu önerir misiniz o fiyat bandında indirim bekleyebilirim

• TCL 50P635 televizyon hdmi kısmını seçtiğimde sağ yukarıda 1080p50hz yazıyor çözünürlüğü 4kya nasıl çevireceğim yardımcı olur musunuz

• arbuzinho kullanıcısına yanıt

Bagladiginiz cihaz ne veriyorsa onu gosterir. Bağlanan cihazi kontrol edin

• gimmeluck kullanıcısına yanıt

Hocam 5.1 ile 5.1.2 veya 7.1 farklı zira diğer iki kurulumda atmosu kastediyorum ki dolby sitesinde bunlar için 2.1 hdmi earc gerekir diye belirtmiş. Avr sanal olarak da yapabilir tabi ama true hd almak çok farklı.

Kurulum olurak diğer arkadaşın belirttiği gibi sorunsuz 5.1 zaten alırsınız.

• BurakBilgin kullanıcısına yanıt

Aynen bu şekilde.

• ender E kullanıcısına yanıt

hocam bunu bizim ufaklık hazırladı alın size test fotosu TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu 

bunu usb ye atıp tvye takın.

SAbit foto ile daha rahat ayarladım internetteki hareketli videolar ile zor oldu.

tüm ışıkları kaptın parlaklıgı 100e çıkarın.

hem siyah ayarlarını bununla yaptım.

hem de renk ayarlarını.

renk ayarı menusundekiler pek kesmedi beni.

uzman bmlümündek irenk ayarından ANAdil seçince,

O zaman üçgeni tam yeşil ve ORtadaki kırmızıyı tam kırmızı görebildim.

daha kurcalayacagım ama bakalım.

soldaki ise turuncu orjinalinde.

ayrıca bunların etrafında ışık süzmesi olmaması gerekiyor. zira bunlar ışık kaynağı değil internette salut atıyor havai fişek atıyor, etrafında ışık süzmesi tabi ki olacak. bazı testlerde bakın oled daha siyah diyor ama orda ışık süzmesi olması lazım ki..

bu test o açıdan daha iyi, bunda sadece çizgi veya geometrik şeklin kendinisi ışıklı hemen dibinin kuzguni siyah olması lazım. ayarı iyi yapınca OLEDe yakın oluyor, 1 sayfa önce paylaşmıştım o ayarları da.

Ama internetten başka ayarlar da deneyeceğim.

daha büyüük zaman ayırmadım hiçbiri için.

TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 13 Kasım 2024; 0:56:15 >

Oda olmadı be hocam var bunda sıkıntı da çözemedim. Daha da beynini yakmayım televizyonun (= eyv hocam

• 
Sayfa: önceki 659660661662663
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.