Şimdi Ara

TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu (664. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: biolog , deppechemode45 Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 10 Misafir (3 Mobil) - 9 Masaüstü3 Mobil
5 sn
13.287
Cevap
385
Favori
766.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
9. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 661662663664665
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

evdeki ışığa göre bile ğdeişir hocam.

bu arda aralarında baya fiyat farkı yok mu?

kaç inch?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 14 Kasım 2024; 22:7:58 >
  • gurcelik kullanıcısına yanıt

Oled tabiki...

• Ekan06 E kullanıcısına yanıt

Trendyolda 41722 tl şu an.

• trendyol 3 taksit olarak 41722 den aldım 65C755, bekleyen arkadaşlara duyurulur. Belki tam 29 kasım haftası daha da düşebilir fiyat ama teslimat o yoğunluğa kalsın istemediğim için aldım direk.

• escudo76 E kullanıcısına yanıt
    Aga bunda bi tane daha usb portu var. Mavi renkli port :D ona takmak gerekiyormus. :D :D
  • gurcelik kullanıcısına yanıt

C855 = 75 " + 60 w + DTS+ DTS HD,+ DTS Virtual X,+Onky Ses geliştirme + 2.1.2 hoparlör sistemi + Android 12 vs.vs

S90d = 65 +40 w+2.1 hopatlör +Tizen vs.vs

• uceelik kullanıcısına yanıt

Sonunda yaptin yani guncellemeyi

• pocemonmutlu kullanıcısına yanıt
    Hocam 990d daha iyidir muhtmelen. Apartmanda yeterli ses. Hava katıyor sinemaya. Güzel. Ama arka uydular çok güçlü değil
  • anlamamki kullanıcısına yanıt

Kaç inc aldınız hocam?

• handful kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun tv gelince usb hdmi portların olduğu kısımdan görüntü paylaşabilirmisiniz

• tiestoly kullanıcısına yanıt

Bende apartmanda yaşıyorumda seçimler bulunduğun ortama göre değilde ses kalitesine göre seçilmesi daha doğru olur bence.

990 hayvan gibi güce sahip ama açmak zorunda değilsin.

Mesela biz geç saatlerde film izlemeyi severiz.

Ses seviyesi genelde 9-12 aralığındadır, Atmos performansı doyurucu ve kimseyide rahatsız etmeyecek düzeyde performans sergiliyor.

Arka uydular güçsüz diye 990 içinmi söyledin anlamadım?

Arka uydulardan sesi az geldiğini düşünen kullanıcılar varsa Smarthing uygulamasında detaylı ayarlamalar yapılabiliyor.

Bendeki arka uyduların ses seviyesi gayet iyi ve hiç ayar yapmadım, zaten SpaceFit modu açık soundbar kendi ayarlıyor bütün hoparlörlerin ses seviyesini.

Ürün gelsin biraz kullan test et, memnun kalmazsan iade edersin  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pocemonmutlu -- 15 Kasım 2024; 0:4:59 >

Geldi kurdum hocam. Bar güçlü. Bas da iyi hissettiriyor. Atmos konusunda arka uydular arası 3.5 metre mesafede koltuk başlarına koydum. Kafa hizasında. Ortasına oturdum (tv karşısında tam. Bar karşısında). Atmos içeriklerde güzel hissettiriyor ama sanki uyduların sesi çok yüksek değil. Uygulama üstünden hoparlör sesi artırma var ama bardaki de artıyor mu anlayamadım. Bass tiz + - ayarlama var. Bide sahnede arkayı gerektirecek büyük patlamalarda uyduda ses hissediliyor yada keskin seslerde arkalardan tamamlayıcı oluyorlar.
    990 denemediğim için karşılaştıramıyorum tabi.
    Düşük ses seviyesindeki bass performansına bir bak.
    Tam hatırlayamıyorum ama düşük sesle çok Uğultulu bir bas sesi yani bir kesintili mi Uğultulu mu öyle bir problemi olduğunu hatırlıyorum yani temiz çalışmıyor düşük ses seviyesinde aklımda kaldı.

Eğer bu sorunlar düzeltilmişse güncellemelerle vs. kötü soundbar değil.
  • escudo76 E kullanıcısına yanıt
    Mis gibi oldu. Titreme falan da kalmadı. Herkes son güncellemeyi yapmalı
    Valla güzeldi hocam. Bacanakla denedik. Hatta ben max seviyeye aldım sesi inledi bi ev :). Sonra o dedi zaten. Dur şöyle yapalım diye. Bası 5 yapıp sesi 20ye indirdi bak böyle yap daha iyi ses açmaya gerek yok diye hoşumuza gitti. Dediğim gibi bar sesi çok güçlü diye mi yoksa içerikte arka sesler çok mu zayıftı anlamadım. Arka uydular bazen çok sessiz kalıyordu. Hep mi böyle bu işler yoksa tcl mi böyle anlamadım.
    412 mi hocam? Şuan 404 var galiba tvde
    412 kurdum

hocam sizde ne vardı tv?

ben karıştırıyorum bazen nickleri artık baya hızlı bir topic bu

65C855 e uygun muydu o telegrama üyeyim ama takip etmedim henüz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 15 Kasım 2024; 5:19:38 >
  • handful kullanıcısına yanıt

1 sayfa öncesinden ekran görüntsüüyle haber verdim bu konuda, bekelyenler oldugunu biliyyorum ama nickleri hatırlayamadım.

şu ana kadar en ucuz 43bin görmüştüm 65c755 için.

artık 41küsüre bulmuşken alınır.

• BurakBilgin kullanıcısına yanıt

"PLAYER" çok önemli ,

özellikle passthrough işini hakkıyla yapması için sanırım.

aynı Avatar filmi

VLC player HDR10+ amblemi ile açarken

başka bir oynatıcı DOlby Vision amblemi ile açtı ve resim ayarları DOBLY vision aylarına döndü kumandadan basınca.

bunu anlamadım, hangi formata uygun HDR yapıldıysa o şekilde açılması lazım degil mi playerden playera neden farkediyor? TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu 

TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu

TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 15 Kasım 2024; 5:19:56 >

• 
Sayfa: önceki 661662663664665
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.