Şimdi Ara

TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu (709. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
14 Misafir (1 Mobil) - 13 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16.639
Cevap
444
Favori
905.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 707708709710711
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayırlı geceler arkadaşlar. Sesli arama yaparken yeşil mikrofon işaret çıkıyor. Düne kadar yoktu nasıl düzeltebilirim?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • O.o.spawn.o.O kullanıcısına yanıt
    Aslında ortak fikir aynı. Yanlış anlaşılma var birbirimize karşı. TCL panel yapısı ve parlaklığı sebebi ile renklerde ve görüntü canlılığı konusunda göze daha güzel görünüyor. Siyahlar konusunda da oldukça başarılı hatta garaj önü görüntüsü 855 için kötü bile. Düzgün ayarlar ile C4 ile benzer bir siyah performansı verebilirdi.

Mesela Ok ve hedef olan kısımda detaylar, siyah, Parlaklık ve renkler C4 den hiç farklı değil. Güzel işler çıkarıyor bu model. Fiyat bakımından da Baya baya kişiye ulaşıyor gibi görünüyor.

OLED tv yapısı itibari ile her kesime hitap etmiyor ne yazık ki. Tepki hızı ve siyah konusunda en iyi LCD panelden daha iyi olsana, bilinen kusurları ne yazık ki her eve girmesini engelliyor. OLED alan kişi zaten işi bilendir. Standart tv gibi alıp evine koyacak kişi OLED almaz.

Mini Led modeller şuan en iyi haliyle zirveye ulaşmak üzere. Bundan sonra daha iyi olur ama kötüsü olmaz. Daha ilerisi zaten Micro Led. Alınabilir seviyeye ne zaman gelir bilinmez.

• deta53 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun, güle güle kullanın sorunsuz şekilde. Az önce bende gördüm 79 bini. Satıcı trendyol görünüyor.

• dJ_bLoW kullanıcısına yanıt

İnceleme videolarındaki 2 farklı Tv (çoğu videoları hep sen atıyorsun zaten millet birbirine giriyor  ) arasında nit farkı var ise o videolardaki Tv görüntülerini dikkate alıp karar vermeyin gözünüzü seveyim.

dJ_bLoW arkadaşımızın dediği gibi hepsi kazanç ve bilgilendirme (bilgilendirme ayağınada kazanç tabi  )

Kamera en parlak olan Tv'den gelen görüntüyü baz alır dengelemek için iso değerini kısar, kıstığı zaman ise diğer Tv'deki görmemiz gereken görüntünün parlaklığını ve gölge detaylarını kamera gösteremediği için bizde göremeyiz.

Sonra diyoruzki "ıyy bu ne yaa karanlık", gel birde ıyı ev ortamında canlı gör  

Tam tersi kamera düşük ışığa odaklama yaparsa bu seferde parlak olan Tv görüntüsünde patlama yapar.

Bu seferde "ıyy çok patlama yapıyor görüntü rezalet" deriz  

Herkesin cebinde telefon var artık, odak noktasını değiştirin ne anlatmak istediğimi çok iyi anlayacaksınız 

Alın size benden bir örnek, siz sonsuz kombinasyonlarda bu testi yapabilirsiniz  

Mutlu Tekin Aydinyoutube
    28 Kasım 2024
    https://www.youtube.com/watch?v=lmLWPpnqZf8

Kıyas videolarını izleyerek bir diğerini kötülemeyin satın almayın, gidin kanlı canlı görün gözlerinizle  

• Kqpeli kullanıcısına yanıt

2 tane buttınmapper uygulaması geldi

biri "buttonremappers"

ben diğer ilk çıkanı yükledim.

recent - son uygulamalarla ilgili bir pencere açılmıyor. ama teşekkürler youtube tuşunu reklamsız youtube uygulamasına yönlendirdim. mesela işime yaradı.  

bu arada bu pecnere kumandadan soldaki 3çizgiye bastıgımızda ekranın altında çıkan resent ile aynı olacaksa zaten orada var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 28 Kasım 2024; 5:27:14 >
  • ademmozcan A kullanıcısına yanıt

New TCL R51MT05 Platform Google TV Update available in V626.

TV models....P755 (LA,CA) & C655 (LA,CA)

C64x & P74x & Q73x & QLED770

{P635/8(EU)} & P735 & C635 & 43/50C735

......(P725 & C725)

V8-R51MT05-LF1V626.021329

V626 OTA

https://faserf-my.sharepoint.com/personal/igor_smartlife_tk/_layouts/15/onedrive.aspx?id=%2Fpersonal%2Figor_smartlife_tk%2FDocuments%2FTCL%2FR51MT05%2FR51MT05-OTA%2FV8-R51MT05-LF1V626.zip&parent=%2Fpersonal%2Figor_smartlife_tk%2FDocuments%2FTCL%2FR51MT05%2FR51MT05-OTA&ga=1

build date= Oct 21, 2024

build.date.utc= 1729504318

security_patch= 2024-07-05

gmsversion= Android_11_GTV_R

build.fingerprint= TCL/G03_4K_GB/BeyondTV4:11/RP1A.200622.001/AR10:user/release-keys

revision= 021329

OTA size= 1.76 GB

Yukarıdaki dosyayı indirin. FAT32 ile formatladığınız flash diske kopyalayın. Sonra USB ile yükseltme seçeneğiyle TV'nizin yazılımını yükseltin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saint2 -- 28 Kasım 2024; 4:35:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sonunda IMAX modu aktif görebileceğim bu videoyu buldum.

Mod açıldı açılmasına da , ben film modundan pek fark göremedim. ayrıca bu videoda imax olması bence mantıklı değil, standartta daha iyi oldu ;

S23ultra (superAMOLED) ile aynı anda TVde çalıştırdım bu videoyu

siyahlarda az bir fark varken, beyazlarda S23ultra kremsi bir renk sundu.. C855 ise çok daha parlak beyazın yanında beyazın içindeki detayları da hiç kaybetmedi. 

Parlaklık ayarı autoda 10a inmişti elimle 25e çıkardım.

sadece;

03:15de yıldızların geçişinde televizyon başarısız oldu kesiklik vardı, ama S23ultrada zoomlayınca onda da aynı oldugunu gördüm,

TV büyük olduğu için çok daha fazla belli etti sanırım.

HDR destekli LG IPS monitörümde de TVDeki gibi oldu.

jennifergalayoutube
    For millennia, the Moon has tantalized us. A silent orb in the night sky, it has drawn our gaze, sparked our imagination, and fueled myths and legends. Tonight, we embark on a journey, not just through space, but through time, to explore the moon's origins, its impact on humanity, and the ambitious missions that aim to make us lunar dwellers once more. A Dolby Cinema Planetarium Film Produced by Gala Media. Available to download the mix in Dolby Atmos or the film in Dolby Vision on Patreon (Link below) Support us on Patreon and Download Demos in Dolby Atmos & Dolby Vision from our extensive library of over 100 titles for personal use and evaluation. New! VR downloads and Spatial videos for Apple Vision Pro and Meta Quest 3. List updated monthly with new demos and projects. Link https://www.patreon.com/jennifergala Also available to stream in Dolby Atmos (Subscription Required) Apple Music https://music.apple.com/ca/album/moon-2-official-planetarium-soundtrack-dolby-atmos/1723914881 Tidal https://tidal.com/browse/album/337983699 Dolby Atmos Playlist Showcase on Apple Music https://music.apple.com/ca/playlist/dolby-atmos-showcase/pl.u-VMKUZV7ee Youtube plays it in Dolby Digital Plus and 4KHDR. Downloads and links available above for the Atmos and Dolby Vision files (Subscription Required). IMDb https://www.imdb.com/title/tt30778217/ Credits Directed by J.A.G Music by Jennifer Athena Galatis Animated by Jennifer Athena Galatis Edited in Dolby Vision and Dolby Atmos by J.A.G Additional artists credits Piotrek Naumowisz Kino Pravda Frame Stock Footage Alejandro Campollo Pablo Giuseppe Flandoli Bruneo Finn Moeller Pavel Daniliuk Brad Kremer Bruno Tornielli Chapters 00:00 Opening 02:59 Formation Of the Moon 05:10 First Missions 06:53 Giant Leap for Mankind 08:15 The New Era 11:40 Credits & 8K Moon Scenes
    https://www.youtube.com/watch?v=vFRdg15J8Z8

• wardaddy58 W kullanıcısına yanıt

Orası kırılmış bence eritme plastik gibi birşey orası ısıtılıp yapıştırmış montaj işlemi o şekilde ve çabucak kopuyor orası şimdi bende kontrol ettim bendeki modelde sağlam köşeler kopma yok fakat en ufak bir darbede ayrılır gibi duruyor

• gimmeluck kullanıcısına yanıt

Bende kendi kumandasını bir yere kaldırıp elimdeki ONN TV Box a ait mini kumanda ile yola devam ediyorum. buttonmapper ile tüm ilgili tuşları atadım. hepsi gayet iyi çalışıyordu. tv yi açtım kapadım atatıgım tuşların hiçbiri çalışmıyor . uygulamaya gidip bakıyorum atadıklarım duruyor ne iş anlamadım. pro sunumu kullanmak gerek veya daha adam akıllı bir program var mı ? tşkrler

• gimmeluck kullanıcısına yanıt
    Hocam youtube destekliyor mu ki böyle kalite görüntü ve sesleri? Bildiğim kadarıyla 5.1 bile yok orda. Disney sanki sunuyordu imax. Ordan bakın bi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • tiestoly kullanıcısına yanıt

5.1 geldi hocam YouTube'a bazı videoların seçeneklerinde görünüyor ama HDR olarak standart HDR10 ve HLG var.

IMAX standart hdr10 videolarda açılabilen bir seçenek benim C835'de, sinema gibi standart gibi bir mod sadece. Ama hiç bir görüntü ayarı yapılmasına müsaade etmeyen bir mod, dolby vision da bile birkaç ayar yapılıyor, imax de hiç. TCL için normalde olmayan filmmaker modu gibi bir şey bence, tonemapping kapalı hareket netliği vs her türlü ayar kapalı oluyor.

HDR10+ filmlerde IMAX modu açılamıyor mesela çünkü orda dinamik metadata var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaklaşık 1 aydır C855 indirime girecek diye bekliyorum..Ara ara Amazon sitesine bakıyorum ama ya ben göremedim ya da hiç gelmedi.Sizce Amazon da bu model satılmaya baslarmi arkadaşlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • oguzhan78 O kullanıcısına yanıt

18.00'den sonra Hepsiburada'da 20.000/2000 TL visa kart ile ödeme ve 1000/400 premium indirimi birleşince 2400 TL indirim oluyor. İnceleyin isterseniz.

• Teşekkür ederim sağolasın

• el_chancho E kullanıcısına yanıt
    75c855 modeli şu anda en ucuz Trendyol da galiba

• oguzhan78 O kullanıcısına yanıt

Yarını bekleyin olursa yarın olur

• Arkadaşlar Merhaba,

Dana önce sorulduysa özür, şu an 75C745 (x1) en güncel yazılım sürümü nedir ve indirebileceğim bir link var mı ? Kendi OTA (resmi) update inden bahsetmiyorum. Yanıtlar içim çok teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tano -- 28 Kasım 2024; 11:40:28 >
  • BurakBilgin kullanıcısına yanıt
    👍👍

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ender E kullanıcısına yanıt

hocam telegram kanalında v412 var ama v12 sürümü yok. bu attığınız ekran görüntüsü nereden aldınız? farklı telegram kanallarımı var acaba?bendeki telegram kanalında 75c755 ile ilgili en son gelen yazılım 3 kasımda gelmiş sonrasında 10 kasımda gelen başka tvler için bir yazılm mevcut.

• 
Sayfa: önceki 707708709710711
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.