< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu (737. sayfa)

-
-
C745 in image dosyasını indirip cihazı kapatıp güç tuşu ile beraber yükleme ekranı ile dosyayı yüklemeniz gerekiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
image dosyası dediğiniz ne oluyor hocam.
sürekli olarak telegram kanalına gelen en son güncellemeyi kuruyorum.
-
Yandex image tarafı var. V592 son image dosyası onu kurunca android tarafı sıfırlanıyor. EPG görüntüsü böyle oluyor
şimdi baktım. evet, C745 x1 için image tarafını buldum V592 yazıyor dediğiniz gibi.
bunu indirip kurduğumda sürüm düşüşmüş mü oluyorum ama?
bende şuan OTA V617 kurulu.
EDIT: image olanları hiç kurmadım bu zamana kadar. İmage ile OTA farkı nedir?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 4 Aralık 2024; 20:55:4 > -
Evet sürüm düşüyor mecburen yükleme bitince takrar v617 yi kurmanız lazım, EPG si güzel oluyor.
vay arkadaş çok saçmaymış. bu EPG güncellemeleri neden OTA içeriğinde yok ilginç.
-
Şu anki duruma bakılırsa fiyat/performans Samsunga döndü.
https://www.samsung.com/tr/tvs/qled-tv/qn90d-65-inch-neo-qled-4k-tizen-os-smart-tv-qe65qn90datxtk//
65" planınız varsa Birde %10 üyelik indirimi falan oluyor galiba, üzerinede para kart ile belli bir ücrette heryerde kullanabileceğiniz para iadesi oluyor.
Samsungta fiyatları uçurmadan Tv almadıysanız bir inceleyin
Burak beyden'de bir fiyat alın, daha da altında fiyat verebilir.
TCL Tv'ler şu anki güncellenmiş fiyatlarıyla alınmaz.
mediamarkt
TCL 65C855 65 inç 164 Ekran Uydu Alıcılı Smart 4K Premium QD-Mini LED TV Fiyat & Özellik | MediaMarkthttps://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_tcl-65c855-65-inc-164-ekran-uydu-alicili-smart-4k-premium-qd-mini-led-tv-1239444.htmlSony Tv'mi satıyorsun be kardeşim Fiyata bak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pocemonmutlu -- 4 Aralık 2024; 21:5:50 >
-
C855 fiyatlarıına bakarken bir şikayet çıktı karşıma?
www.sikayetvar.com
TCL TV'de Ölü Piksel Ve Gölgelenme Sorunuhttps://www.sikayetvar.com/tcl-televizyon/tcl-tvde-olu-piksel-ve-golgelenme-sorunu -
Hocam Samsung Google TV değil ama kendi işletim sistemi var sanırım. Ben böyle uğraşmadan istediğim şeyi yükleyebileceğim, rahat takılabileceğim için TCL bakıyordum.
Kasım da TCL fiyatları hiç de alınmayacak seviyede değildi. Gayette alıncacak seviyelere düştü. Hele hele 75" satıldı 50k altı.
Sizler bu coğrafyada fiyatların daha da düşeceğini mi hayal ediyorsunuz?
Nafile...
TCL mi yoksa Paneli satan firmalar mı bilemem ama şu anki fiyatları zıvanadan iyice çıktı.
Samsung'a gündoğdu. Umarım Samsung da bu ahlaksız fiyat politikasına uymaz.
Yukarda arkadaşın dediği gibi...
Sanki Loewe - Sony - Panasonic panel zannetmeye başladı kendini.
Seneye (2025) kemerleri sıkma NOKTASI da alışmış olacak zaten.
Ayrıca hala neden Tizen ve Google TV kıyası derdinde insanlar.
Ben şu anda c845 in uygulamasını kullanmıyorum mesela. Nvidia Shield takılı.
Sebep?
Ee eskiden kalma alışkanlık.
Çalışma odamda Samsung M7 var 43". Mesela Tizen işletim sistemi. Ama ben hiç bir zaman Google olsa diye düşünmedim.
Benim için tek kriter panelin iyi olması, bana 4 5 sene sorun çıkarmasın yeter.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AXIM X51V -- 4 Aralık 2024; 21:36:40 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
UHD film içerikleri hangi platformdan izliyorsunuz? TV ile izlediğiniz filmlerin görüntü ayarlarında farklılık olabilir mi? Benim tv de her kaynağa ayrı ayrı yapılabiliyor. Ondan diyorum.
Genel olarak görüntü ayarlarını düzenleyip tekrar deneyin. Bir yerde sıkıntı var ise her yerde olur. Bir yerde yoksa diğer taraftada olmaması lazım. Belli ki ayarlar ile alakalı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
75c755 i 45 bine aldım bence çok iyi fırsattı ancak üstündeki hoparlörler çok vasat soundbar almak şart gibi
arz talep olayı tamamen. adım gibi emin TR'de aylardır en fazla satan TV TCL'dir. hal böyle olunca fiyatı arttırma yoluna gitmişler. bu son fiyat güncellemesine kadar halen f/p dengesinde iyi konumdaydı. ama son güncelleme ile bence de alınabilir tarafı yok. kendileri için hayırlı olsun ama bu fiyatlarla zor artık.
-
onkyo ile işbirliğine gitmişlerdi C755'de üstelik. ama hala kötü demek.
Bende C745'in ses kalitesini hiç beğenmiyorum. ama C745'de onkyo işbirliği yoktu. demek C755'de ki işbirliği fark yaratamıyor.
-
Ben bir marka önermedim zaten, şu anki fiyatlara göre bir öneride bulundum.
Tv satın alacak kişinin beklentisi nedir ne amaçla kullanacak haliyle bilem bunu.
Arkadaşın kafasına yatarsa şu an Fiyat/Performans olarak gördüm.
Karar her zaman parayı verecek kişinindir
Bu arada yine bir öneride bulunayım.
Eğer Android tabanlı bir işletim sistemi aranıyorsa illa Google TV özellikli bir Tv alma şartı yok.
İyi bir Android 12 tabanlı Google TV box alınır istediğiniz Tv'ye takılır herşeyi ordanda yapabilirsiniz.
-
Onkyo yazıyor ama üstündeki hoparlörler berbat subwoofer da yok apartmanda yaşadığım için yüksek ses açma durumumda olmuyor ya güzel bir film kulakligi alacağım yada soundbar ile çözmeye calisicam ses olmadan çok yavan
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aslında hocam benim çok bir beklentim yok. Haftada bir FB maçı izlerim, evdekiler de YouTube'da falan takılır ayda yılda bir de film falan izleriz. Oyun oynamaya, başka içerikler izlemeye zaten işten vakit yok. Daha önce yazmıştım 24500'e Toshiba 65QUA5D63DT Qled TV aldım TCL fiyatı düşmeyince. 2-3 aydır araştırma yapıyordum maalesef iş bütçede bitiyor, fiyattan ötürü onu aldım. Tv aslında fiyatına göre fena değil ama görüntü kalitesi tatmin etmedi. 9 yıllık eski Samsung televizyon bile daha iyi ve net. Bunda maç yayınları falan hiç beğenmedim ya da uydu yayınlarında hepsi mi böyle anlamadım. Beklenti de yüksek olunca tatmin etmedi. Tv şu an iade sürecinde. Ben TCL araştıra araştıra C645'den başladık C755'e kadar geldik. C645'de belki benim işimi görür ama yine görüntü kalitesi tatmin etmez diye korkuyorum. O yüzden C755 alayım dedim o da bayağı övüldü. 40 bin altına okeydim ama en düşük 42 oldu sonra da bu hafta iyice uçtu. Şimdi acaba bu model bana fazla mı daha başka modellere mı baksam diye düşünüyorum iyice kararsız kaldım. :(
-
www.vatanbilgisayar.com
TCL 65C755 TV fiyatı, teknik özellikleri, C755 modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dahttps://www.vatanbilgisayar.com/tcl-65c755-65inc-164-cm-4k-uhd-google-miniled-tv-uydu-alicili.htmlStokta yok televizyon. Tcl satış politikası şöyle işliyor. Stokta yoksa fiyatını yükselt. Stok hangi model fazlaysa onda zincir teknolojik marketlerde indirim yap liste fiyatından yüksek bir oran gözüksün. Aynı anda farklı modelde indirim yapmıyor. 65c855 vatanda 54000 liraya düştüğünde 65c755 48000 liraydı. C855 indirimleri bitince c755 indirimleri başladı.75c855 ile 65c855 aynı anda indirime girmedi mesela. C755 lerle birlikte indirime girdi sabırlı olacaksınız düşecek yine fiyatlar. Kendileri de biliyor o fiyatlara satamayacaklarını.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X