Şimdi Ara

TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu (736. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: EcheLoN_ Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 12 Misafir (1 Mobil) - 11 Masaüstü2 Mobil
5 sn
15.196
Cevap
413
Favori
830.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
45 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
50. Sırada  bugün en iyi #9
Sayfa: önceki 734735736737738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

hocam herhangi bişiy yapmanıza gerek yok V420 olanı indirin usb (fat32)ye kopyalayın. tv nin kenarındakı alta bulunan usb ye takın . tv nin ayarlarından usb den güncellemeyi secin oldu/bitti

• gimmeluck kullanıcısına yanıt

hocam çok yüksek boyutlu dosyalar açılırken kablolu bağlantı farkını hissettiriyor. normalde ip tv youtube gibi patformlarda bqağlatınınız yüksekse kablosuzdada sorun olmuyor. 90 gb lik dosyayı açarken kablolu bağlantıda farkı gördüm ben. modem wifi 6 ama c serisi tlc ler wifi 5 sanırsam inceleme videosunda öyle demişlerdi. net bilgisi olan yazabilir mi c855 wifi 5 mi yoksa wifi 6 mı?

• pocemonmutlu kullanıcısına yanıt

hocam platform sahipleri sürekli bastıeıyor bu tip haberler yayınlansın diye

ki millet aa olmuyormuş diyip yasal platformlara yönelsin. aslında bastıkları çökerttikleri dedikleri şey dev organizasyonların %1 i bile olmuyor.

Zamanına bi tane orjinal yazılım kullanmamış olduğunu düşündüğüm kişiler (ama ispatlayamam ama   ) Cemyılma z , ACun vs iş kendilerine geldiğinde korsan diye bağırıyorlar.  

Ben bi kere yeltendim bi daha da almam malum yasal platformu.. 2017 de Şampiyonlar Ligi gruplarından tarihi rekorlar kırarken şampiyon yaptırmadılar bizi, 5 kuruş vermem o havuza.

Rus NTV+ paketini aylık 3 ruble- 1tl ye çözüyorum cccam ile, -gavurunkini açıkca yazmak sıkıntı değil-  

dev platform mesela. CCCAM bazı platformlarda devam ediyor. 135mm lik çanak yeterli marmara bölgesi için.

cccam çözümünden irdeto2 şifrelemesi ile kaçtılar ama bu sefer de çözüm iptv oldu.

• el_chancho E kullanıcısına yanıt

Hocam attığın Fotoğraf WALLE yi hatırlattı orda görünce.

tekrar izlezme zamanı gelmişti!  

WALL-E (2008) UHD BDRemux 2160p HDR, Dolby Vision [Hybrid]

36GB

Siteyi tekrar yazıyorum arkadaşlar.

Rusça olması gözünüzü korkutmasın. Chrome iile anına çeviride açılıyor zaten isteyene.

BDremux da varve ingilizce sesler en kaliteli versionları.

mazepa.to
    Головна - Мазепа Торент - Українське озвучення
    https://mazepa.to

Download seçeneği var hocam ben oyun indirirken kullanıyorum. 1 gigabit hızımın tamamını içiyor hatta, saniyede 120Mb çekiyor :) Sunucuları çok hızlı.

Filehosting sitelerinin çoğunun da linklerini çözüyor hatta, turbobit mega vs.

Bu hangi uygulama üstad

ahahhaha benziyorlar. :) Star Wars'taki BD-1'in lego versiyonu. :) Dediğin siteye de bakayım üstad. Ne kadar çok laternatif olursa o kadar çok iyi. Teşeküür ederim.

Ben hiç maç sevmem hanımda sevmiyor. Ailemden tek Anneannem çok severdi fenerliydi Allah rahmet eylesin nur içinde yatsın 🙏

Spor dalları seviyor olsaydım kesin yıllar önce IPTV kullanan biri olurdum. Bende yeri geliyor tabiki illegal içerik tüketiyorum.
    Oynamak istediğim Pc oyunlarını iyi bir indirim yakalayamassam cracklı versiyonlarını indirip oynuyorum.
    Zaten hikaye odaklı bir oyuncu olduğum için o eski konsollardaki excluzive oyunlarında bir özeli kalmadı, nerdeyse hepsini Pc'ye çıkarttılar.

Netflix/Amazon Prime/Disney, bunlar gir izle rahatlığı olduğu için veriyorum ücretini.

Yoksa herşeyi orjinal almaya paramı yetişir yaw

Ama bazı şeylerde de orjinal şart.

Pandemide işler durdu vs. stres yaptım sigaraya tekrar başladım.
    Geçen haftaya kadar güncel rakamla 1 ayda günde 2 paket sigara 4400tl kendimi zehirlemeye para harcıyordum.

Yeter artık dedim bir o kadar parada e-sigara cihazı ve orjinal likitleri seçtim harcadım parayı.

Evet yine zehirleniyor olsamda hayat kalitem arttı yaw

Su sigara illeti çok berbat birşey, bir daha dönmek nasip etmesin vallahi bir haftadır sabah uyanışımdan yürüşüme bir çok fiziksel aktivitemde değişim yaşıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pocemonmutlu -- 4 Aralık 2024; 17:49:23 >

Bir zamanlar bende 3 çanak, 8 lnb vardı. Dünya üzerinde izlemediğim kanal yoktu neredeyse. Taşınırken 3 çanak taşınmaz diye alt komşuma uzatmıştık kabloları 😁
    Ben bu sene aynı sağlayıcı ile beşinci yılıma girdim 🤭
    Beş yıldır yayıncı kuruluş disiplininde adam 😁
    (bilgi veremiyorum, kendisi paylaşmamızı istemiyor)
    Arşivimin en keyifli parçalarındandır kendisi 🤗 TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu
  • Teknoseyir'in C855 incelemesini seyrederken dikkatimi çekti.

Uydu yayınlarında program akışları gözüküyor ben yaklaşık 10 aydır C745 kullanıyorum, kaç güncelleme yaptım kanalların yanında böyle pgoram akış bilgileri gözükmüyor. Benzer sorunu yaşayıp çözen oldu mu?

TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu
  • pocemonmutlu kullanıcısına yanıt
    Denerim hocam inş :) denemekten ayar kurcalamaktan. Sistemi oturtup kablo çekmekten film izleyemiyoruz zaten :))
  • tiestoly kullanıcısına yanıt

Cihazları çözme kurcalama süresi var tabi bilirim ;)

• Bu kadar muhabbetten sonra genel olarak C855 ve Aynı Türevi kullanan cihaz sahipleri Kısaca Kullandıkları Renk ayalarını vs yazabilirler mi ?

Mesela TV Kanal izlerken ?

Film İzlerken ?

• Merhabalar iyi akşamlar. Bugün servis geldi kurulum için 65c655 pro tv açıldı ekranda panel içinde sol sağ ve orta kısımlarda 2-3mm lik daireler şeklinde lekelenme ler vardı. Rapor tutuldu iade değişim için. Ürünü tekrar kutuya konuldu paketlendi evde bekliyor. Tv yi n11 üzerinden mediamark satıcısından almıştım. Tcl de bu süreç nasıl işliyor umarım çabuk sonuçlanır. 65 LG düşünüyordum. QLED diye Tcl aldık hata mı yaptık diye düşündüm. Ama bazen bu işer şans.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otorite54 -- 4 Aralık 2024; 18:40:11 >
  • MrChame kullanıcısına yanıt

Stremio hocam. Yüklü olan eklentileri de ekledim görselle.

TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu
  • Bu başlıkta muhabbet çok güzel gidiyor. Tv konularında en eğlenceli bilgi dolu başlık burası bence TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu 

@escudo76 Gökalp arkadaşımızı görüntü ayarları konusunda daha hakim görüyorum.

Bir çok arkadaşa görüntü ayarları önerir, bir danış istersen TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pocemonmutlu -- 4 Aralık 2024; 19:9:44 >
  • dJ_bLoW kullanıcısına yanıt

bluray uhd hdr film izlerken çok sık oluyor çift görme olayı. ama uydu yayını maçlarda şu ana kadar denk gelmedim. daha dikkatli bakacam yinede. görüntü ayalarında herşey kapalı bu yüzden mi oluyor yazılımsal mı bilmiyorum. ideal görüntü ayalarını uzman arkadaşlar önerisini yapacaktır illaki.

• otorite54 O kullanıcısına yanıt
    İade/değişim için servisin tuttuğu rapor yeterli değil mi ? Ben de Teknosa'dan aldığım TV için değişim raporu tutturmaya çalışıyorum 1 haftadır bir sonuç alamadım, her gün arıyorum, her gün kayıt açıyolar sonuç yok.servis konusu çok sıkıntı.
  • 
Sayfa: önceki 734735736737738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.