Çevremde IPTV kullanıp da 2. yılında yenileyen kimse görmedim. IPTV tamamen şans işi gibi. Memnun iseniz size zahmet özelden servis sağlayıcınızı paylaşabilir misiniz? -başlık altında paylaşmak sorun olur mu bilmiyorum- Stremio'ya kaynak sağlayan RD içeriklerindeki filmlerin sesleri gerçekten muhteşem. Alien: Romulus'u Dolby Atmos'da izlerken uzay mekiğinin uzay boşluğunda ilerlerken çıkardığı uğultuyu parkelerde bile hissetmek farklı bir deneyim. |
TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu (735. sayfa)
-
-
Hocam özelden hangi video kaçıncı dk yazın da bi deneyimleyek :) -
Merhaba,
Önceki mesajlarımda yazdım. Pandemi öncesi 10 TB den fazla film arşivim vardı :) eski DivX formatı ile başlayıp, kendimi en son 110 GB buyotunda BD içerikler indirirken buldum. Hoş internet 1 GB/s olunca, seed sayısı yüksek ise kısa sürede indirip izliyordum.
Bu bahsedilen sistemi denemedim görmedim. bende burada okudum 2-3 sayfadır. bahsettiğiniz sistemlere sahip kişi neden bu yolları izler anlamam. Bu cihazlar merah ve hastalıktır. Basit şekilde alınıp bilmeyenin verimli kullanacağı şeyler değildir.
Pro izleyici her şeyi ile en yüksek seviyede içerik tüketir ve onu ister..
IPTV de 4K HDR ve 5.1 içerikler mevcut. kullanılan cihaza göre verim alabilirsiniz fakar içeriklerin boyu bahsettiğiniz gibi torrent yüksekliğinde ve boyutunda değildir. Sadece uygun fiyata bütün içeriklere tek bir yerden erişilebiliyor.
-
-
Ahahaha :) Alien: Romulus film adı üstad. En baştan 3. sıradaki 50 GB'lik versiyonunu deneyimledim. Bahsettiğim sahne de zaten filmin giriş sahnesi. Özellikle at koşuşturma sahnelerinin bol olduğu orta çağ savaş filmlerinde çok merak ediyorum.
-
Sözlerine harfi harfine katılıyorum. Malesef durum ülkemizde böyle
En çok Apple Tv ücretlendirmesi koydu. Zaten toplasam bu güne kadar 3-4 film satın almıştım 18tl'ye, 200tl olmuş inanılır gibi değil!.
Aptallığma doymayayım bas arşivlik filmeri 50-100 adet herneyse satın al ama yapmadım
Tizen işletim sisteminde IPTV yoktur heralde, Apple Tv'de ise hiç yoktur eminim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pocemonmutlu -- 4 Aralık 2024; 14:10:8 > -
Ben maç ve filmler için kullanıyorum. İlk deneyim benimde hüsran olmuştu. Sonra bulduğum yer ile 2 sene bitti. gelecek senede devam ediyorum. Özelden yazarım, denemek isterseniz test alıp denersiniz. Filmler elbette stremio kadar üste seviyede olmayacaktır baştan belitmek isterim.
Bende 2014 Model Samsung 4K tv ile JBL soundbar var Barın arka uyduları kablosuzdu. Pilleri öldüğü için onları bile halledemedim zaman olmadığı için. Düz bar gibi kullanıyorum. 1,5 senedir surround keyfinden uzağım
-
quote:
Orijinalden alıntı: eleysen
Servis şimdi gitti ama bende ki nasıl bir şans ise artık bilemiyorum panel kırık çıktı kutusu pırıl pırıl ama içi kocaman bir kırık😃 rapor düzenledilerBiraz önce iade/değişim onaylandı hepsiburada satıcısından almıştım bende ki bu şans ve tv de belirtilen hareket vs sıkıntılar yüzünden hangi tercihi yapacağım bilemedim
-
Bende Apple TV den 4 TL ye çok kiraladım. şuan inanılmaz bir artış yaptılar medyada. Benimde aklım tutuldu bu harekete ve anlam veremedim.
Apple TV yede IPTV yükleniyor, Tizen sistemi içinde de bir çok uygulma mevcut. Kontrol edin haber verin Bir deneyim yaşatayım size.
-
Çok teşekkür ederim. Sinefil ya da odyofil bir insan değilim. :) Ama artık her bir farklı platforma afaki ücretler ödemek gerçekten canımı sıkıyor. Özellikle maçlarda bir sorun yaşamıyorsanız size zahmet özelden atabilirseniz çok makbule geçer. :)
-
Hocam bende farkli yerlere para ödemekten yoruldum, özelden bana da gonderirseniz memnun olurum.
-
Elbette. En azından deneyin. Ücretsiz test veriliyor. Beğenirseniz devam edersiniz. -
Hangi Uygulamadan izliyorsunuz Üstad
-
Ben şuan kodi uygulamasında fen ligth eklentisi üzerinden izliyorum. Ama real dbrd var -
akşam eve gidince deneyeceğim 100mbit nettle.
-
hocam dün gece bunu bulmak için uğraştım.
aynı google hesabı telefonunuzda da varsa, ordan "google hesabı ayarlarına" girin.
Ordan dile Türkçe ekleyin.
tvde de düzelecek.
Herkes okusun burayııııı
-
65c755 tv geldi. Kurulumda yapıldı. Çok şükür bir sorunu yok. Ancak ben bunda güncellemeyi nasıl yapacağım. şuan alt sayfalarda tavsiye edilen ayarları yapsamda karasal yayın berbat gösteriyor. Bu kadar kötü olmamalı sürümdendir diye tahmin ediyorum. Rica etsem bir arkadaş bunu nasıl güncelleyeceğime dair beni biraz detaylı aydınlatabilir mi?
-
Birde John Wick Chapter 4 filminin ilk 44 saniyesinden itibaren koltuğa sıkı tutunarak bi deyeyim yaşa derim
Benim Soundbarda Woofer -12db'de olmasına rağmen salon pencerleri deprem oluyor gibi ses çıkartıyor, sıfır db'ye alsam ne olur bilemiyorum
-
Realdebrid
download seçeneği var mı hocam?
aylık üyelik alıp arşiv yapsak )))
-
Wifi6 da bile mi hocam?
ben de kablo ile kullnıyorum, iptv kullandıgım için lag önemli benim için.
VODlarda önemli değil aslında.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X