Şimdi Ara

TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu (738. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: frekans76 , khedira_34 Daha Az
2 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 17 Misafir (2 Mobil) - 15 Masaüstü4 Mobil
5 sn
15.207
Cevap
413
Favori
831.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
45 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
18. Sırada  bugün en iyi #9
Sayfa: önceki 736737738739740
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam, Google tv box'ı alsam normal yerel kanalları da izleyebilir miyim?

• 3 gun once 73 e sattigin urunu simdi 102 bine cikariyorsun. Bu sadece stok ile aciklanamaz
  • paradise37 P kullanıcısına yanıt

Çok bir beklentiniz yok Tizen'de olur WebOs'de olur Google Tv'de olur.

Yukarda arkadaşın dediği gibi bende içerikleri Apple Tv cihazı üzerinden izlerim.

Heralde benimde eski bir alışkanlık olsa gerek.

Tcl Tv'ler ayrıcalıklı özel ürünler değil, tek sebebi rakiplerinden da uyguna sattığından dolayı çok konuşulur takip edilir.

İşin gerçeklerine gelirsek fiyatı kadardır herşeyin kalitesi.

Maximum örnek 50 bine kadar Tv alabilirim üstüne çıkamam dersen o rakama göre Tv modeli araştıracaksın.

Tercihinde bu fiyat bandında görüntü kalitesi iyi olsun sorun çıkartmasın parlaklık delisi değilim dersen Lg B4.

Google Tv işletim sistemi istiyorum ama Box'a falan bütçe ayıramam hepsi içinde olsun verdiği kadar performansına okeyim diyorsan Tcl C755.

Yukarıda verdiğim bir örnekti.

80-100-300 bin tl ayırdıysan Tv işine o zaman marka model senaryosu değişir.

Tavsiyem All in One odaklı bakma Tv seçiminde. Önceliğin görüntü kalitesi görüntü işleme başarısı ve malzeme kalitesi olmalı.

Tabi bu üçüde fiyatı yukarı taşıyor ister istemez.

Şunu asla unutmayın, kalite ucuza satılmaz...

• İki tane fat 32 bellek denedim. Dosyayı okuyor guncelle diyorum cihaz kendini kapatıyor açıldığında böyle ekranda kalıyor. Ne yaptiysam 4.20 son sürüme yukseltemedim

TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu
  • The Alim kullanıcısına yanıt

Uydu yayınlarını diyorsan Tv üzerindeki Tuner zaten bu işi yapıyor. Dijital olarak Box üzerinden izleyeceksen Tv+ uygulaması yükleyebilirsiniz. Tabi her hizmetin bir bedeli var.

• deta53 kullanıcısına yanıt

Niçin yeni sürümde ısrar ediliyor?

Ben misal halen v135 deyim.

Yani çok ama çok extreme bir gelişme olmazsa uğraşmam.

Aman diyeyim zorla güzellik de olmaz. Brick ihtimali de var bu işlerin.

• Gaara34 kullanıcısına yanıt
    Benim çözemediğim iki konudan biri o.

Herkes de epg kanal akış bilgisi görünüyor mu Ben de görünmüyor?
    Turksat TKGS çalışıyor , onun ayarı ile ilgili mi?
  • Default uygulama ayarını nereden değiştiriyoruz hala bulamadım onu.

Yani videoları hep şu video Player'ı aç gibi
  • AXIM X51V kullanıcısına yanıt

Cok extrem bir gelismw olduğunu yuklemeden nasil bilebiliriz ki?

• deta53 kullanıcısına yanıt

V135 image dosyası var zorda kaırsaniz yüklemeye çalışın

• gimmeluck kullanıcısına yanıt

yukarıda bir arkadaş çözümünü yazdı. ama denemedim ben.

• gimmeluck kullanıcısına yanıt

Bir sıfırlama işlemi yaptı iseniz yarıda kaldı ise veya kumandanın EPG sine bastığında menü açılmıyorsa fabrika ayarlarına geri dönün. EPG büyük olasılıkla geri gelecektir yeni yazılım isterseniz üst mesajlarda anlattım

• quote:

Orijinalden alıntı: EcheLoN_

Bir sıfırlama işlemi yaptı iseniz yarıda kaldı ise veya kumandanın EPG sine bastığında menü açılmıyorsa fabrika ayarlarına geri dönün. EPG büyük olasılıkla geri gelecektir yeni yazılım isterseniz üst mesajlarda anlattım

image olanı indirip kurduğumuzda TV tamamen sıfırlanıyor mu peki? dediğim gibi hiç image kurmadım hep ota kurdum.

• ender E kullanıcısına yanıt

Bunu telegram gruplarında tartışıyorlar zaten.

FAT 32 yavaş biçimlendirmeyi deneyiniz.

Ayrıca belleğin boyut ayarını biçimlendirme sırasında var sayılan olarak seçmeyi deneyiniz (illa bunları yaparsak olacak manasında ifade etmedim).

Eğer çalışıyorsa ve şu an sizi rahatsız eden bir durum yoksa bence uğraşmamak en iyisi.

• wardaddy58 W kullanıcısına yanıt

İnanın ilk defa bu şekilde bir sorunla karşılaşıyorum. Servis raporu tuttu biz bildirim yapacağız direk olarak Tcl Türkiye ye dedi çıktı. Burdaki servis tanıdık umarım iş uzamadan hallolur. Ben İnternet üzerinden aldım raporla iade edebilirim 14 günlük iade hakkından yararlanarak mediamark dan aldım. Fakat bu fiyata birdaha alma imkanım olmaz fiyatları uçurmuş lar. 30 bin TL ye almıştım. Servisten dönüş bekliyeceğim bşr süre sanırım. Yarın gelişme olursa yazıcam.

• AXIM X51V kullanıcısına yanıt

Amarigalıların dediği gibi "if it ain't broke, don't fix it" . Sağlamsa elleme kardeşim :)

Güncelleme iyidir de, TCL zahmet edip bir changelog yayınlamıyor. Yoksa insan bir bakar önden, kendinde olan bir sorun fixlenmişse yapar güncellemeyi. Biz güncelleme yapıp ne değişmiş diye TVyi karıştırıyoruz.

C835 aldığımdan beri çıkan her güncellemeyi meraktan yaptım şahsen. Belli bir sürümden sonra bayağı bir arayüz güncellemesi olmuştu, onun haricinde hiçbir değişiklik görmedim :)

• Gaara34 kullanıcısına yanıt

İmage dosyası yükleyince tamamen sıfırlamıyor, kanal listesi, görüntü ayarları olduğu gibi duruyor, android tarafı sıfırlanıyor.

TV fabrika ayarlarına sıfırladığınızda hiç optimal bir aya da gelmiyor herşey bozuk ve kotü ayarlarda duruyor, tüm ayarları sizindeğiştirip güzel ayarlamanız lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcheLoN_ -- 4 Aralık 2024; 23:44:28 >
  • EcheLoN_ kullanıcısına yanıt

Image dosyasini nereden indiriyoruz hocam?

• frekans76 kullanıcısına yanıt
    TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu
    TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konutelegram
    Firmware TV TCL
    https://t.me/FirmwareTCLbot

Tıkla gir

• EcheLoN_ kullanıcısına yanıt
    Yani hocam tüm ayarları mı fabrika ayarlarına geri dönecek yüklediğim uygulamalar silinecek Google hesap silinecek?
  • 
Sayfa: önceki 736737738739740
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.