Şimdi Ara

TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu (789. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
11 Misafir (1 Mobil) - 10 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16.225
Cevap
431
Favori
873.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 787788789790791
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    alice in borthrtland
    s2e4
    son kısmı.
    hdr

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hangi Videoda ne anlattım ne çektim belli oldu mu Tam hatırlamıyorum ama ilk video :

• BERGX kullanıcısına yanıt

T serilerini almayın c serileri eski ama sağlam. Özellikle MiniLED alin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gimmeluck kullanıcısına yanıt

Alt üst bantlardan ışıkmı sızıyor yani hafif grilik?

Hocam ayni yeri izledim simdi, sizin Tv nin parlakligi mi fazla, bana biraz oyle geldi, parkaliktan yerde oturan kisinin omuz ten rengi bile görülmüyor.

• danqer kullanıcısına yanıt

T serisi 2024 peki neden tercıh etmeyın dedınız?

https://www.epey.com/televizyon/karsilastir/890857-947715/tcl-65c745_tcl-65t8b/

Butce var miniled+15 +20k demek bu yuzden bu ıkısını sordum fıyatları aynı

• BERGX kullanıcısına yanıt

Bence tam f/p Tv si, özellikleri cok iyi.

• frekans76 kullanıcısına yanıt
    yok hocam en düşükleree parlaklık.

Ben de omuz detayları tamamen görünüyor o çektiğim kameranın exposure değeri ile alakalı.

Fiyat dengesiyle sürekli oynayınca rahatsız oldum Bir iki sahnede

• pocemonmutlu kullanıcısına yanıt
    Biraz varsa da büyük bir ihtimal kamerayı exposer değerleri yüzünden abartılı görünüyordur o kısımlarda aslında sorun yok televizyonun ekranında homojenlik var zaten ilk kurulduğunda ekran kontrollerinde mükemmeldi hiçbir sorun görmedim ekranda.

Benim oradaki derdim 2 videodaki ki 2 videoyu yükleyebildim mi emin değilim orada siyahı kendi kendine azaltıp arttırmaya çalışmış aynı ekranda Bu da sanki filmde oraya ekstra Işık geliyor gidiyor gibi görünmüş Eskiden böyle dinamik kontrast muhabbeti vardı Benim eski Samsung monitörde vardı kontra sarılığı dar olduğu için izleyicinin gözüne soka soka kontrast arttırıp azaltmalar yapıyordu, ,

2.videonun son sahnelerine bakınız birden karanlık ayarları artıyor ve birden geri geliyor Tekrar kendi kendine dinamik kontrast da açık sanmıştım ama kapalıymış, movie modunda da kapalıymış zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 22 Aralık 2024; 19:23:59 >

Sen videoda konuşuyormuşsun valla şansa duydum TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu 

Video sonunda "Oled" duydum sanki hemen geldim TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu 

Ben bir görüntü ayarı yapmadım. Film moduna aldım, parlaklık 25 yani yarısında,

TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konuMutlu Tekin Aydinyoutube
    22 Aralık 2024
    https://www.youtube.com/watch?v=b8uAyTrSoME
  • üretimi yurt dışı olan TCL modelleri hangisi acaba yaşadığım sorunlardan sonra yerli üretim TV almamaya yemin ettim

• grikurtccc G kullanıcısına yanıt

Ülkemizde satılan modelleri türkiyede üretiliyor biliyorum.

Eğer direk yurtdışından paket halinde gelen model yada modelleri varsa burada bilen arkadaşlar yazarsa öğrenmiş oluruz.

sırf yerli üretim olduğu için mesafeliyim bu markaya tüketici hakem heyeti garanti süreçlerine maceralarına girmek istemiyorum tekrardan

en iyisi yurt dışı üretimi olduğuna emin olduğum modeli almak bilen arkadaşlar yazarsa iyi olur evet

oleeeed TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu 

hocam 1.screenshotta şu detay müthiş. Elemanın ilk defa arkaya dönüp baktıgı sahne.

sanırım buradaki birçok arkadaş orada dal mal göremiyor.

ben o dalları görebilecek şekilde ayar yapabilirim sanırım,, gece onu denemiştim.

ama onları bu 1. photodaki kadar iyi görmek istersem bu sefer de orman fazla aydınlık oluyor ve filmin fantastik havası azalıyor.

+++++++++

mesela sende de 2. screenshotta -kamera exposure ile alakalıdır büyük bi ihtimal ama- çok fazla aydınlık. gözle de biraz fazla aydınlıktır sanırım?

tam dediğim o havayı alıp götürüyor. şu işaretlediğim yerlerin daha karanlık olması lazım.

ben o dalları göremeye kalkınca da bu orman da aşırı aydınlık kalıyor.

OLEDin bunu daha iyi yapcağını düşünüyorum.

bi ayarla deneyip bunu azaltsan, ilk görüntündeki dallar kayboluyor mu acaba? TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu 

**** bu arada benim 2.videomun sonundaki erkanın kendi kendine parlayıp kararmasını gördün mü?

neyle alakalı olabilir

TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 22 Aralık 2024; 21:0:36 >

• şov başlıyor dediğim yerde, 27.saniyede birden karanlık moda geçip geri geliyor TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu 

hangi ayarı kapamak lazım acaba.

eğer imax modunda da yaptı bunu onda ayarlara dokundurtmuyor da.

Önce baştan yazayım sözlerimi yanlış anlama olurmu.

Sen gözünle canlı görebildinmi bunu bilmiyorum ama genel led kontrolü kötü görünüyor yada ayarlarından dolayı başarısız bilmiyorum.

Panelin sol ve sağında olan bulutlanmayı kesemiyor yada kamera iso değeri otomatik artınca gizlenmiş falsosu ortaya çıkmış TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu 

Sana bir örnek vereyim. Aldığım bulaşık makinesinin üçüncü gelişi, 2 aydır git gel git gel bir türlü kurduramadım TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu 

Son gelen direk yurtdışından taze taze yeni geldi ama ufak bir kozmetik hata tespit ettim.

Samsung servisi için laf edende çok biliyorum ama tüketiciye sorunsuz ürün gelene kadar yada mutlu etmek için değişim yada diğer seçenekleri sunuyor, tabi modele göremi yapılıyor en ufak bir fikrim yok. En azından tecrübem şu an bu yönde.

Ben merkeze bir teklif yaptım, kabul ederlerse kurduracağım yoka yine değişecek yada ben sıkılıp iade edeceğim artık.

Özet: Biraz detaycıyım. Şakayla karışık sana 10 daha çık B4 al dedim, çünkü her şakanın altında bir gerçek payı vardır diyorlar bilmem doğrumu TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu 

yok hocam, teknoloji merakıyla takılıyoruz işte TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu 

biraderdeki SAmsung on model AMOLED 14,2" ekranı ve ne demek istendiğini biliyorum zaten TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu 

dikkat ettiysen eksi bir yanını görünce tokat gibi de buradan yazıyorum zaten, ama

benchmark herşeydir,

ve yanyana olmadıktan sonra kesin cümleler söylemiyorum.

ama "biraz daha ver" şunu al olayına Dkesinlikle karşıyım, hakkaten sonu yok. ben 35bin diye başlayıp 53bin tlde durdurdum kendimi.

şu an OLEdden değil ama ( çünkü gerçek karlışaltırma yapamıyorum) 75" neden almadım diye daha çok pişmanım TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu 

Bu arada benim kafanın tekrar olede kayması havaların kapalı olması ile de alakalı TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu  şu anda gündüz dahi 30-40 parlaklık seviyesinde kullanıyoruz.

Yoksa iyi ki OLED almamışım tek sebebi bütçe değil , şunlar da vardı;

1)

ilk aldıgımda 2 ay önce otomatik Parlaklığın böyle yüksek parlaklık değerleri olan bir TVde bile gündüz 92/100 ye çıktıgını- çıkmak zorunda kaldığını gördüm ( gün ışığı bol giren ferah bir salonumuz var) ve yahu dedim ben OLED alıp TV yi kış hariç böyle parlaklıkta kullanırsam, 2 yıla kalmaz yakarım TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu 

ha TV izliyeceğiz hadi perde kapatalım- diye çözüme de gerçekten gerek yok

2) Mesela şimdiden bahsediyim, saatlerdir şu aşağıdaki açık salonda, bu kanaldaki videolar üstüste devam ediyor.

ufaklık ders çalışıyor, herkes birşeylerle uğraşıyor, AVRli ses sitemine uygun güzel müzik.

SOl anahtarı kaç saattir orda bilmiyorum, bilmek- takip etmek istemiyorum da. Oledde bu riski alamam sanırım.

TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu5.1 Surround Mixes by Methuselah’s Grandpayoutube
    I created this 5.1 mix from 16 lossless tracks. Like all other online platforms, YouTube streams surround sound music at a low bitrate so that the file size is usually 10-times smaller than the original lossless audio. If you would like to hear my surround mixes as lossless and/or a more immersive format, such as 7.1 or Dolby TrueHD Atmos, you can join my free Telegram here: https://t.me/SweetDiscreteMusic/188 The Pomp and Circumstance Marches (full title Pomp and Circumstance Military Marches), Op. 39, are a series of five (or six) marches for orchestra composed by Sir Edward Elgar. The first four were published between 1901 and 1907, when Elgar was in his forties; the fifth was published in 1930, a few years before his death; and a sixth, compiled posthumously from sketches, was published in 1956 and in 2005–2006. They include some of Elgar's best-known compositions. March No. 1 in D (1901) Dedication March No. 1, was composed in 1901 and dedicated "to my friend Alfred E. Rodewald and the members of the Liverpool Orchestral Society". Instrumentation The instrumentation is: two piccolos, two flutes, two oboes, two clarinets in A, bass clarinet in A, two bassoons, contrabassoon, four horns in F, two trumpets in F, two cornets in A, three trombones, tuba, three timpani, percussion (bass drum, cymbals, triangle, side drum, jingles, glockenspiel and tambourine, two harps, organ, and strings. History The best known of the six marches, Pomp And Circumstance March No. 1 In D had its premiere, along with March No. 2, in Liverpool on 19 October 1901, with Alfred Rodewald conducting the Liverpool Orchestral Society. Elgar and his wife attended, and it was a "frantic" success. Both marches were played two days later at a London Promenade Concert (which the Elgars unintentionally missed) in the Queen's Hall London, conducted by Henry Wood, with March No. 1 played second. Wood remembered that the audience "...rose and yelled... the one and only time in the history of the Promenade concerts that an orchestral item was accorded a double encore." The Trio contains the tune known as "Land of Hope and Glory". In 1902 the tune was re-used, in modified form, for the "Land of hope and glory" section of his Coronation Ode for King Edward VII. The words were further modified to fit the original tune, and the result has since become a fixture at the Last Night of the Proms, and an English sporting anthem and general patriotic song. In Canada, the Philippines and the United States, the Trio section "Land of Hope and Glory" of March No. 1 is often known simply as "Pomp and Circumstance" or as "The Graduation March" and is played as the processional tune at virtually all high school and most college graduation ceremonies. It was first played at such a ceremony on 28 June 1905, at Yale University, where the Professor of Music Samuel Sanford had invited his friend Elgar to attend commencement and receive an honorary doctorate of music. Elgar accepted, and Sanford made certain he was the star of the proceedings, engaging the New Haven Symphony Orchestra, the College Choir, the Glee Club, the music faculty members, and New York musicians to perform two parts from Elgar's oratorio The Light of Life and, as the graduates and officials marched out, "Pomp and Circumstance" March No. 1. Elgar repaid the compliment by dedicating his Introduction and Allegro to Sanford later that year. Description March No. 1 opens with an introduction marked Allegro, con molto fuoco. The introduction leads to a new theme: strong pairs of beats alternating with short notes, and a bass which persistently clashes with the tune. The bass tuba and full brass is held back until the section is repeated by the full orchestra. A little rhythmic pattern is played by the strings, then repeated high and low in the orchestra before the section is concluded by a chromatic upward scale from the woodwind. The whole of this lively march section is repeated. The bridging section between this and the well-known Trio has rhythmic chords from the brass punctuating high held notes from the wind and strings, before a fanfare from trumpets and trombones leads into the theme with which the march started. There are a few single notes that quieten, ending with a single quiet tap from side drum and cymbal accompanied by all the bassoons. The famous, lyrical "Land of Hope and Glory" trio follows (in the subdominant key of G), played softly (by the first violins, four horns and two clarinets) and repeated by the full orchestra including two harps. What follows is a repetition of what has been heard before, including a fuller statement of the Trio (this time in the 'home' key of D) in which the orchestra is joined by organ as well as the two harps. The march ends, not with the big tune, but with a short section containing a brief reminder of the brisk opening march.
    https://www.youtube.com/watch?v=F1Jw9G40kXQ&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 22 Aralık 2024; 21:11:25 >

Şimdi bu kareyi tekrar birde tam parlaklıkta Filmmaker modunda çekersem Tv'yi sarı siteye ilana koyarsın TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu 

*** biraz eskitiyim önce TVyi hem oledler de biraz daha gelişsin, TCL olede başlasın ,

2-3 yıla değiştiririz TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu 

merak edip denedim şimdi,

siyah seviytesini azaltınac o dal detaylarını ben de gördüm.

ama o zaman ormandaki yürüme sahnesinde orman çok aydınlık oluyor.

ama sende de orman çok aydınlık görünüyor hocam, yani ben ayar yapınca yine fark kalmadı gibi oldu şimdi de OLEDle TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu 

senin göründeki bu aşırı ışıklı orman görüntüsünnü sebebi cep telefonu exposure değeri olabilir ok ama,

" ÇErçevedeki siyahlıkla şu işaretlediğim yerdeki siyahlıkların aynı olmasını beklerdim OLEDde.

bu aşağıdaki aşırı büyük farkı kamera exposure açıklaymaz. yan yana çerçeve ve ormanın zifiri karanlık yeri.

o yüzden dedim bi ayar yapıp daha fazla karartman gerekiyor ekranı, ama o zaman da , o dallar gidiyor mu acep TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 22 Aralık 2024; 21:9:51 >

Kamera ile canlı görmek arasında çok fark var biliyorsun.

İsoyu sabitlesem dahi gözünle gördüğün detayı kamera yakalayamıyor.

Çünkü video çekiminde şöyle oluyor, sen parladı dediğin yer aslında parlamıyor tam tersi olması gerektiği gibi görünüyor ama kamera parlak bir kare görmediği için isoyu yükseltiyor. Sende orman çok parlak olarak yorumluyorsun TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu 

• 
Sayfa: önceki 787788789790791
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.