420 güncel yazılım yüklü bende oyunlarda herhangi bir sorun yok sadece TRT 4k da gölgenleme var bir türlü çözemedim dün akşam bir dizide farkettim izinli günümde tekrar bakacağım... < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu (787. sayfa)
-
-
Bence 420 yı yükle yazılımda geri gitme TV yi çökerten oldu 420 iyidir TV de eksiklikler var yavaş yavaş yazılımla duzeltileceğini umuyorum
TRT de maç yayınlarında hareket netliği açık olduğu halde sıfır gölgenleme var
İptv maç yayını görüntü HD yine sorun yok
Şuan için TRT 4k da sadece 1 dizi de gölgelenme oldu
Tv'de tüm uydu yayınlarda yakın görüntü kalitesi netliği güzel ama aynı yayında uzak görüntüsü iyi değil netlik yok
Yazılımla duzeltileceğini umuyorum
TV 75c755 yazılım 420
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Nasıl yükleyeceğim hocam hiç bilgim yok TV çökmez değil mi Benim TV 55C755
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y@KI$IKLII -- 21 Aralık 2024; 17:58:13 >
Yazdim yukarida. Guncellemenizi yapın
Elektrik kesilmezse sorun olmaz forumda 420 yı yükleyen çok oldu ama TV yi çökerten olmadı...
Bendede aynısı var toz girmiş gibi ama rahatsız etmiyor onun için iade etmedim...
Ben zaten bu ayarlara yakın kullanıyorum hocam. Yerel karatma dışında tüm dinamiklerim kapalı. Hareket netliğini kapatmak istemem titreyen görüntüyü sevmiyorum.
Hocam bahsettiğim durum tv ile alakalı değil zaten benimle alakalı 😊
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Guzel fiyat ama kredi kartina taksitle alabilirim sadece
Hocam esnaf ya da dükkan değilim kredi kartına taksitle nasıl satabilirim size bilmiyorum 😊
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tv'de tüm uydu yayınlarda yakın görüntü kalitesi netliği güzel ama aynı yayında uzak görüntüsü iyi değil netlik yok
bu ne demek hocam?
-
TV de görüntüdeki öndeki kişiler yada yazılar çok net arkadaki kişiler yada yazılar çok net değil
hocam
siyah iyileştime- yüksek
şu mesaj ve onnu altındaki videodaki adamın gömleğini şekilde göremiyor olmanız lazım. 845 farklı değilse.
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160083580
Edit: sinema moduymuş, o durumu bilemem ama aynısı olma ihtimali yüksek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 21 Aralık 2024; 22:17:17 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X