Şimdi Ara

TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu (786. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir (2 Mobil) - 8 Masaüstü2 Mobil
5 sn
16.256
Cevap
431
Favori
877.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 784785786787788
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Şu karlı dağın ve brokolinin titremesi değil dimi hocam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tiestoly

Şu karlı dağın ve brokolinin titremesi değil dimi hocam
    Yok hocam bambaşka bişey bu. Benim muhtemelen tüm led tv lerde yaşayabileceğim bişey gibi gözüküyor bu. O karlı dağ brokoli mevzusuna çok girmedim çünkü kaynağın kendisinde olan bişeydi. İphone dan ekran görüntüsü alıp atmıştım. Onda da gözüküyordu netliğin 1 saniye aralıklı gidip gelmesi o sahnede. Dolayısıyla o tv de tam çözünürlüğe oturunca daha belli oluyor. Ha sırf o sahne için ince ayar çekilip maskelenebilir mi belki. Ama gerek yok videonun sıkıştırmasından ya da farklı bir durumdan dolayı bozukluk var o sahnede. Karlı dağ kısmında titreme yok bende. Ama brokoli sahnesinde ise 1 sn aralıklı parlama yanıp sönüyor. Bunu görmek için tavsiyem telefonjnuzdan videoyu tam çözünürlükte açıp brokoli sahnesi geldiğinde brokoliye zoom yapın piksellerin nasıl 1saniye aralıklı bozulup düzeldiğini göreceksiniz.

• TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konuOzancan Kubilayyoutube
    TCL'in C655 Pro modelini detaylıca inceliyorum. Hem oyun hem de günlük kullanım için ideal bir televizyon mu? QLED ekran teknolojisi, 4K çözünürlük, Dolby Vision ve Dolby Atmos desteği ile bu cihazın sunduğu görsel ve işitsel deneyimden bahsediyoruz. Ürünün Linki: https://www.tcl.com/tr/tr/tvs/c655-pro ⚙️ Öne Çıkan Özellikler: QLED panel ile canlı ve keskin renkler 120 Hz yenileme hızı ile akıcı oyun deneyimi Google TV desteği ile geniş uygulama ekosistemi Minimalist tasarım ve ince çerçeveler Bu cihazın fiyat/performans açısından ne kadar etkileyici olduğunu öğrenmek için videomuzu izleyin. TCL C655 Pro, gerçekten beklentileri karşılıyor mu? 🎮 Oyun modu performansı ve 📽️ sinema keyfi deneyimlerine de videoda yer verdik. Kaçırmayın! 👍 Beğenmeyi ve abone olmayı unutmayın! Ayrıca sorularınızı yorumlarda bizimle paylaşabilirsiniz! #TCL #C655Pro #Reklam #InspirewithGreatness ** Bu açıklama ChatGPT tarafından hazırlanmıştır. Video hoşunuza gitti ise beğenmeyi ve abone olmayı unutmayın! Sosyal Medya Hesaplarımı takip eder ve beni desteklerseniz çok sevinirim. Instagram: https://bit.ly/38f14NG Twitter: https://bit.ly/3KYKsHk TikTok: https://bit.ly/3KY52HR
    https://www.youtube.com/watch?v=Zhky4_MYeMo
  • KOTSUMOTO K kullanıcısına yanıt

Ben bunu kullanıyorum

n11'den Paugge Ultra Sertifikalı 8K 60Hz. 4K 120Hz Hdmi 2.1 Kablo 3M seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!

https://www.n11.com/urun/paugge-ultra-sertifikali-8k-60hz-4k-120hz-hdmi-21-kablo-3m-3253677?magaza=entepe

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KOTSUMOTO K kullanıcısına yanıt

Oyun 60hz olabilir 120hz oyun listesini Google dan bak indir bir dene kumandadan 3 çizgi tuşuna basılı tutarak oyun ayarlarını yapabilirsiniz...

• 65c755, 51700 tl ye düşmüş. Ne dersiniz alınır mı arkadaşlar

https://app.hb.biz/ZhITFaeWC4gZ

• mu5tafa kullanıcısına yanıt
    60 bin yazıyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben attığım da 51700 tl idi. Çıkmış yine. Gün içinde indirim yapar yine hepsiburada. En Uzun gece bugün

• O.o.spawn.o.O kullanıcısına yanıt

Suz tv yi guncellediniz mi. Eski yazilimlarda dediğiniz sorun vardı. Artık yok. Güncelleyip dedigim resim ayarlarını yapmanızı tavsiye ederim

• el_chancho E kullanıcısına yanıt

TV Model : 65 C845

Firmware Version :V135

Resim Modu : Sinema

Not: Ayarlar TV ye ait olsa da Nvidia Shield Pro üzerinden devam ediyorum (TV nin kendi uygulamasını kullanmıyorum) ama burda ayarlar zaten TV'nin kendi picture ayarları...

Ayar Görselleri

TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu

Beyaz ayarında 2 ve 20 nokta ayarı pasif...

Anladım hocam sağlık önemli.

• enigma98 kullanıcısına yanıt

Selam

nasil kumanda, memnuniyet devam ediyor mu?

• Beyler TCL C755 model TV kullanıyorum. PlayStation 5 Pro da netliği 0 yaptığım halde bazı yerlerde kamerayı çevirdiğimde parıltı farkediyorum. Bunu yaşayan var mı?

Böyle bir görüntü oluyor. Sebebini bilen var mı? Karıştırmadığım ayar kalmadı düzelmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y@KI$IKLII -- 21 Aralık 2024; 16:20:6 >
  • ender E kullanıcısına yanıt

Sorunsuz kullanıyorum bütün tuşları aktif sadece ses komut tuşu yerine Disney+ koymuşlar çekimi harika tavsiye ederim...

• Y@KI$IKLII kullanıcısına yanıt

Aynı oyunun tlou1 remastered videodaki bölümü dün geçtim herhangi bir sorun yoktu hiçbir ayarda yapmadım

Tcl 75c755 kullanıyorum yazılım sürümü 420

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enigma98 -- 21 Aralık 2024; 17:43:28 >

Benim yazılım sürümü v135 yazıyor. Yazılım ile mi alakalı acaba? Nasıl düzeltebilirim sizce çok canımı sıktı bu durum.. benim TV 55C755 hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y@KI$IKLII -- 21 Aralık 2024; 16:42:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: escudo76

Suz tv yi guncellediniz mi. Eski yazilimlarda dediğiniz sorun vardı. Artık yok. Güncelleyip dedigim resim ayarlarını yapmanızı tavsiye ederim

Hocam yazılımım v420 güncelledim. Tv de zaten sorun yok. Bu güncellemeyle alakalı değil tv nin arka ışık frekansıyla alakalı. Benim bu tv özelinde bi şikayetim yok. Herşeyinden çok memnunum sadece o arka ışık titreşimini hissediyorum ve bu da bende baş ağrısı göz yorgunluğu etkisi yapıyor. Yerine başka oled dışında ne alsam muhtemelen bunu yaşayacağım.

Hocam bundan bir önceki yazılımı yükleme gibi bir şansım var mı denesem belki düzelir.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Benim verdigimgoruntu ayarlarını denermisin

Sinema

Dinamik kontrast kapali

Dinamik parlaklık kapalı (ozellikle bu seni rahatsız ediyor)

Digerleri yuksek

Netlik 60

Hareket netliği kapalı

Renk alani ana dil

Gama 1

Renk ısısı 0 normal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi escudo76 -- 21 Aralık 2024; 17:57:34 >
  • 
Sayfa: önceki 784785786787788
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.