< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu (786. sayfa)
-
-
Yok hocam bambaşka bişey bu. Benim muhtemelen tüm led tv lerde yaşayabileceğim bişey gibi gözüküyor bu. O karlı dağ brokoli mevzusuna çok girmedim çünkü kaynağın kendisinde olan bişeydi. İphone dan ekran görüntüsü alıp atmıştım. Onda da gözüküyordu netliğin 1 saniye aralıklı gidip gelmesi o sahnede. Dolayısıyla o tv de tam çözünürlüğe oturunca daha belli oluyor. Ha sırf o sahne için ince ayar çekilip maskelenebilir mi belki. Ama gerek yok videonun sıkıştırmasından ya da farklı bir durumdan dolayı bozukluk var o sahnede. Karlı dağ kısmında titreme yok bende. Ama brokoli sahnesinde ise 1 sn aralıklı parlama yanıp sönüyor. Bunu görmek için tavsiyem telefonjnuzdan videoyu tam çözünürlükte açıp brokoli sahnesi geldiğinde brokoliye zoom yapın piksellerin nasıl 1saniye aralıklı bozulup düzeldiğini göreceksiniz.quote:
Orijinalden alıntı: tiestoly
Şu karlı dağın ve brokolinin titremesi değil dimi hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Ozancan KubilayyoutubeTCL'in C655 Pro modelini detaylıca inceliyorum. Hem oyun hem de günlük kullanım için ideal bir televizyon mu? QLED ekran teknolojisi, 4K çözünürlük, Dolby Vision ve Dolby Atmos desteği ile bu cihazın sunduğu görsel ve işitsel deneyimden bahsediyoruz. Ürünün Linki: https://www.tcl.com/tr/tr/tvs/c655-pro ⚙️ Öne Çıkan Özellikler: QLED panel ile canlı ve keskin renkler 120 Hz yenileme hızı ile akıcı oyun deneyimi Google TV desteği ile geniş uygulama ekosistemi Minimalist tasarım ve ince çerçeveler Bu cihazın fiyat/performans açısından ne kadar etkileyici olduğunu öğrenmek için videomuzu izleyin. TCL C655 Pro, gerçekten beklentileri karşılıyor mu? 🎮 Oyun modu performansı ve 📽️ sinema keyfi deneyimlerine de videoda yer verdik. Kaçırmayın! 👍 Beğenmeyi ve abone olmayı unutmayın! Ayrıca sorularınızı yorumlarda bizimle paylaşabilirsiniz! #TCL #C655Pro #Reklam #InspirewithGreatness ** Bu açıklama ChatGPT tarafından hazırlanmıştır. Video hoşunuza gitti ise beğenmeyi ve abone olmayı unutmayın! Sosyal Medya Hesaplarımı takip eder ve beni desteklerseniz çok sevinirim. Instagram: https://bit.ly/38f14NG Twitter: https://bit.ly/3KYKsHk TikTok: https://bit.ly/3KY52HRhttps://www.youtube.com/watch?v=Zhky4_MYeMo
-
Ben bunu kullanıyorum
n11'den Paugge Ultra Sertifikalı 8K 60Hz. 4K 120Hz Hdmi 2.1 Kablo 3M seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyun 60hz olabilir 120hz oyun listesini Google dan bak indir bir dene kumandadan 3 çizgi tuşuna basılı tutarak oyun ayarlarını yapabilirsiniz...
65c755, 51700 tl ye düşmüş. Ne dersiniz alınır mı arkadaşlar
https://app.hb.biz/ZhITFaeWC4gZ
60 bin yazıyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben attığım da 51700 tl idi. Çıkmış yine. Gün içinde indirim yapar yine hepsiburada. En Uzun gece bugün
Suz tv yi guncellediniz mi. Eski yazilimlarda dediğiniz sorun vardı. Artık yok. Güncelleyip dedigim resim ayarlarını yapmanızı tavsiye ederim
TV Model : 65 C845
Firmware Version :V135
Resim Modu : Sinema
Not: Ayarlar TV ye ait olsa da Nvidia Shield Pro üzerinden devam ediyorum (TV nin kendi uygulamasını kullanmıyorum) ama burda ayarlar zaten TV'nin kendi picture ayarları...
Ayar Görselleri
Beyaz ayarında 2 ve 20 nokta ayarı pasif...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Anladım hocam sağlık önemli.
Selam
nasil kumanda, memnuniyet devam ediyor mu?
Beyler TCL C755 model TV kullanıyorum. PlayStation 5 Pro da netliği 0 yaptığım halde bazı yerlerde kamerayı çevirdiğimde parıltı farkediyorum. Bunu yaşayan var mı?
Böyle bir görüntü oluyor. Sebebini bilen var mı? Karıştırmadığım ayar kalmadı düzelmiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y@KI$IKLII -- 21 Aralık 2024; 16:20:6 >
Sorunsuz kullanıyorum bütün tuşları aktif sadece ses komut tuşu yerine Disney+ koymuşlar çekimi harika tavsiye ederim...
Aynı oyunun tlou1 remastered videodaki bölümü dün geçtim herhangi bir sorun yoktu hiçbir ayarda yapmadım
Tcl 75c755 kullanıyorum yazılım sürümü 420
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enigma98 -- 21 Aralık 2024; 17:43:28 >
Benim yazılım sürümü v135 yazıyor. Yazılım ile mi alakalı acaba? Nasıl düzeltebilirim sizce çok canımı sıktı bu durum.. benim TV 55C755 hocam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y@KI$IKLII -- 21 Aralık 2024; 16:42:28 >
Hocam yazılımım v420 güncelledim. Tv de zaten sorun yok. Bu güncellemeyle alakalı değil tv nin arka ışık frekansıyla alakalı. Benim bu tv özelinde bi şikayetim yok. Herşeyinden çok memnunum sadece o arka ışık titreşimini hissediyorum ve bu da bende baş ağrısı göz yorgunluğu etkisi yapıyor. Yerine başka oled dışında ne alsam muhtemelen bunu yaşayacağım.quote:
Orijinalden alıntı: escudo76Suz tv yi guncellediniz mi. Eski yazilimlarda dediğiniz sorun vardı. Artık yok. Güncelleyip dedigim resim ayarlarını yapmanızı tavsiye ederim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam bundan bir önceki yazılımı yükleme gibi bir şansım var mı denesem belki düzelir.
-
Benim verdigimgoruntu ayarlarını denermisin
Sinema
Dinamik kontrast kapali
Dinamik parlaklık kapalı (ozellikle bu seni rahatsız ediyor)
Digerleri yuksek
Netlik 60
Hareket netliği kapalı
Renk alani ana dil
Gama 1
Renk ısısı 0 normal
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi escudo76 -- 21 Aralık 2024; 17:57:34 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X