< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu (790. sayfa)
-
-
amatör bir video/photo meraklısı olarak dehşet biliyorum hocam )))
ama,
orda yine de "simsiyah TV çerçevesi VS simsiyah orman görüntüsü kenaları"
arasındadaha az fark beklerdim.
aslında onlar %100 birbirinni aynı olsalardı isterse exposure degerini uçurun ikisi de yine birbirinin aynı kalmaya deva ederdi.
Hadi çerçeve ondan biraz daha siyah olsun, kamera exposure ayarı bu farkı arttırır evet. yine de fazla gibi geldi.
yani az fark olup da KAmera onu çok farka çıkarıyor olabilir bu da doğru.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 22 Aralık 2024; 21:40:15 > -
hangi modda?
siyahlar güzel tabi
dallar bir kısmı gitmiş, gözle de görünmüyordu değil mi dallar?
ben de biraz değiştirdim ayarı bu yönde, birraz dal göremiyim ama o mistik esrarengiz hava bozulmasın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 22 Aralık 2024; 21:38:20 > -
Hocam iyi de renkler gitmiş, insan teni oyle solgun degil, ayni yeri hem Netflix den hem sterimo dan 4k HDR 10 la açtım, gece karanlığını hissediyorsunuz, insan teninin renk dolgunluğunu , oturan kisinin pantolonun parçalı yesil tonlarını gorebiliyorsunuz, ama sizin yayinlaiginiz videoda Tv oyle aydinlik ki butun bunlar ekran da maalesf yok.
Cok kötü bir görüntü gibi geldi bana...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frekans76 -- 22 Aralık 2024; 21:58:49 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Standart hdr modda hocam. Tabi üstünde ayarlarım var hazır değil.
Bide buna bakın hocam. Sanki sizin aldığınız screenshotta daha koyu çıkmış. Ben ordaki detayları görebiliyorum tv den.
osman karabudakyoutube22 Aralık 2024https://www.youtube.com/watch?si=imq8_etFsTWuaidt&v=XyOoIdY0xLY&feature=youtu.be
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi O.o.spawn.o.O -- 22 Aralık 2024; 21:55:1 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
evet Pocemon üstadın dedigi gibi, zor böyle karşılaştırmak kamera ayarına bakıyor.
Bu videoda detaylar görünüyor. ama bu sefer de ormanda yürürken çok aydınlık görünüyor.
tyani ya dalı göremiyeceğiz ya da siyahdan ödün vereceğiz.
işte orada OLEDin fark yaratacağını hissederek videonun sonunda OLEEED diye bağırdımdı galiba
kamera ayarı sebep olabilir ama pokemındaki video da aynı göründü.
demek ki bir 5 yıl daha lazım diyelim
-
Siz ilk videonuzdaki otomatik açılıp kapanan parlamayı çözdünüz mü? Hala o şekil mi bu sahnede?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ah ah yıllar önceki merakım
https://forum.donanimhaber.com/konu-degisti-canon-s5-is-alinasi-bir-makinemidir--26843085
O zamanlar herşey ne kadar güzelmiş
Videoyu dikkatli izlediysen iso nasıl dansöz gibi değişiyor
Oledden detay isteniyor ağaç dallarının damarlarına kadar detay gösteriyoruz, detaylar çok geldi şimdi bunun yerine siyahmı arttırayım?
Tekrardan bana isoyu sabitleyip video çektirtme gözünü seveyim
Dayanamadım Aguniyi Filmmaker modunda tekrar görmeye gittim.
İsoyu gözümle canlı gördüğüm seviyeye yakın sabitledim fakat ateşin yansımasını kamera fazla algıladığı için kıyafet ve yüzde patlama yaptı. Tabi gerçekte böyle bir durum yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pocemonmutlu -- 22 Aralık 2024; 23:14:42 >
-
hocam orda movie moduna alınca baya düzeldi.
ve sorun daha çok odaklama ile ilgili hakem geldi ,
ywni videonun kendinden orads olammbit sorunun, standart modda tv daha da çoo abartıp vermiş sanırım bana.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tv niz neydi hocam sizin?quote:
Orijinalden alıntı: gimmeluck
hocam orda movie moduna alınca baya düzeldi.
ve sorun daha çok odaklama ile ilgili hakem geldi ,
ywni videonun kendinden orads olammbit sorunun, standart modda tv daha da çoo abartıp vermiş sanırım bana.
65c855
-
işte şimdi Arisu gerçek "karanlık" bir ormanın içinden "dalları" görerek yürüyebiliyor hocam
bu olmuş bence baya, TV nin arkasındaki o garip ışık vs de yanııtmış olabilir daha önceki videoda. o ne ki
-
Herifin ismi Arisumu? bende Aguni anladım
Önceki videoyu spontane çektim.
Film modu varsayılan ayarda sarı tonda olduğu için renkleride soluklaştırıyor sarartıyor ama o modda güzeldir gözleri yormaz
O arkadaki ışıklar için yıllarca Philips Tv kullananlar var ne diyorsun
https://forum.donanimhaber.com/tv-tavsiyeleri-ana-konu--98334172-4635#160158942
Aa pardon kadın karakterin ismi Arisu
Netflix'de çok dizi var bizde çok nadir izleriz dizi. 3 cisim dizisini izledik değişik güzeldi, birde star wars çocukların oynadığı bir dizi sardı, umarım sıkılmazsak bitirebiliriz
Yaw genç çocuğun ismi Arisuymuş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pocemonmutlu -- 23 Aralık 2024; 3:16:32 >
-
Arisu elemanın adı.
O oturan adam Aguni
Bunun Güney Kore versiyonu neydi unuttum onu izleyince mecburen Japon versiyonunda izlememiz gerekiyordu.
Friends dizisini 4 kere bitirdikten sonra,
Bunu da bitirip kurtulalım.
Devamında aksiyonlara başlayacağım Avengers ve spider-man serilerinden izlemediklerim var.
Sonra da zamanında yolculuk konulu film seyrime devam edeceğim onları toplu indirmiştim tüm kaynaklardan sırayla gidiyordum.
Bu konuda tavsiyeler alabilirim.
Devamında da IMDB Top 250'ye geri döneyim
Başkalarının hayatını izledinmi? kesin izlemişsindir.quote:
Orijinalden alıntı: gimmeluck
Arisu elemanın adı.
O oturan adam Aguni
Bunun Güney Kore versiyonu neydi unuttum onu izleyince mecburen Japon versiyonunda izlememiz gerekiyordu.
Friends dizisini 4 kere bitirdikten sonra,
Bunu da bitirip kurtulalım.
Devamında aksiyonlara başlayacağım Avengers ve spider-man serilerinden izlemediklerim var.
Sonra da zamanında yolculuk konulu film seyrime devam edeceğim onları toplu indirmiştim tüm kaynaklardan sırayla gidiyordum.
Bu konuda tavsiyeler alabilirim.
Devamında da IMDB Top 250'ye geri döneyim
Güzel filmdir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Schindler’in Listesi güzel filmdir ama hala izlemedik. Bir gün izleyeceğiz ama kaç sene sonra bilinmez
ona bakayım, orjinal adı ve fragmanımizleyincd hatırlarım belki.
schl list izledim tabi de, benim efaane film olup da halaa izlemediğim asıl kuzuların sessizliği var hala daha izlenecek.
ama şu ara mystery, fantastik , time travrl vs bişiyler istiyorum
.
Ya Ben gerçek bir filmsever değiliö galiba
ne zamanki imdb'de drama ve 2 saat üstü film görsem kaçıyorum.
9 üstü drama izlenir belki de.öi..
mesela 7 ve üstü romantik i, kpmedi vs banko izlenir , bu türe bu puan verildiyse film iyidir demektir .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 23 Aralık 2024; 4:5:28 >
TCL yerli üretim değil yani TR de üretilmiyor fabrika (montaj) Tekirdağ'da orda montajlanıyor diye bilgim var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AXIM X51V -- 23 Aralık 2024; 9:24:22 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
From isimli bir dizi var onada bakın derim.. gizem gerilim.
-
From benim favorimdir süper bir dizi gerilim korku sevenler kaçırmasın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X