< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu (791. sayfa)
-
-
Bütün sezonları izledim, ilk sezon hariç gerisi sıktı, uzatılmış diyologlar, bi sonuca varilmamasi, heyecanın düşmesi....soğuttu diziden
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
65c855 hicbir yerde bulamiyorum mediada var oda 93bin istiyor.55 60bine stoklara girermi yada 955 gelirmi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baris007 -- 23 Aralık 2024; 14:0:45 >
TCL C855 de aşağıdaki bu ayar nerde bulan var mı
-
kumanda işine yeni bakıyorum, bu lınkte bir tık daha uygun gibi... herkes memnun ise alalım bari. kendi kumandasını kaldırayım bir kenara.
aslında button mapper adam gibi çalışsa farklı kumandada kullanmak ısterdım ama tv kapatıp açınca program off oluyor.
www.pttavm.comHUAYU TCL RM-L1768 SES KOMUTSUZ TCL RC902V RMR - PttAVM.com - 2024https://www.pttavm.com/huayu-tcl-rm-l1768-ses-komutsuz-tcl-rc902v-rmr1-netflix-prime-video-guard-media-youtube-tuslu-lcd-led-tv-kumandasi-p-1055454245 -
Al üstadım aynı kumanda ucuza bulursanız kaçırmayın ben ana kumandayı ve TV nın kolisini kaldırdım ilerde satıp yeni tcl modeli almak istersem TV nın albenisi olsun :)
Fiyat gayet uygun, bundan bende aldim, şuan onu kullanıyorum.
-
Tclc755 yansıma yapıyor mu arkadaşlar benim TV karşısında kocaman pencere var çok yansıma yapıyor da
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Fazla değil eski televizyonum Vestel va paneldi 2 katı yansıma yapıyordu bunda yarısı bile yok görüntü çok parlak rahatsız etmiyor
C855 te yansıma önleyici panel var...
Kodiden yada internetten izle...
Ben baktım açılıyor sorun yok. Realdebrid mi bu ?
evet ama her format değil,
mesela bu FROM dizisinin season1 episode1 olup 4K olan herhangi versionu çalıştı mı?
-
Evet en başta çıkan 4k ya tıkladım direkt açıldı 😀
usb den müzik oynatayım dedim,
flac 6ch çalıştırabilen uygulama bulamadım.
foobar bile çalışmadı.
dts müzik vardı onu da 2ch olarak çalıştırabildi kendi music playerı.
özellikle şu uygulamad iye kullandıgınız var mı?
VLC de olmadı bu arada.
-
Hocam realdebrid in Fransa'da başı copyright işiyle hafif belada olduğu için bir kaynak hakkında şikayet geldiğinde dosyayı kaldırıyor. Size denk gelen o kırmızı ekran onla alakalı. Ama herhangi bir kullanıcı tekrar o dosyaya tıkladığında realdebrid bir daha indiriyor o yüzden bu işin sonu yok 😀
From 1. Sezon 1. Bölüm 4K olarak 4 farklı link çıktı bende. 3ü çalıştı biri sizdeki hatayı verdi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BurakBilgin -- 23 Aralık 2024; 20:53:15 >
hocam neden farklı davranıyor bende?
sağdaki 4ü birden 4K kırmızı ekran.
-
Bu kumanda C845 için uyumlu mu acaba? Öyleyse ben de alayım bir tane
Valla bilemedim hocam garip🤔
Bu ikinci bölümü de kontrol ettim bende açılıyor bunlar. 2. Bölümden ss aldım.
benim attıgım görüntüdeki açılan hangisi hocam,
veya 1i açılmıyorsa açılmayan hangisi,
diğerleri üzerinden kurcalıyım biraz daha
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X