TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu (792. sayfa)
-
-
RARGB olan 2 link çıkıyor bende, birisi açılmıyor. Ruttrcracker ve 1337x açılıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar Netflix de filan filim açarken herhangi bir görüntü ayarı yapmak lazimmi ? Veya herhangi bir ayari kapatmak filan gerekirmi ?
Var mi önerisi olan
Bir arkadaş uyumlu dedigi icin ben aldim, gelince gorecegiz
Satıcıya sorun c755 uyumlu...
Arkaşlar öncelikle merhabalar; 55" veya 65" olarak TCL tv bakıyorum önereceğiniz model var mıdır aradaki harfler neyi sembolize ediyor nelere dikkat etmem gerekir aydınlatabilir misiniz biraz acaba ?
Alacağım TV android mi olmalı akıllı tv mi olmalı beni biraz bu konuda aydınlatabilecek biri var mıdır ?
TCL 55C 655-745-755-845 bunların arasından hangisini tercih etmem gerekir sanırım 65 e çok yükselemiyorum fiyat bakımından maksimum 30 bin'e kadar bütçem vardır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi areda1 -- 23 Aralık 2024; 23:31:21 > -
Öncelikle 60 inc yok. 55 inc tv ye para vermeyin. Mijimum 65 inc olsun. En güzel tv ler android yani google tv lerdir. Oyun oynayacaksan c755, c845, c855 almalısın. C serisi qled ve miniled, p serisi direct leddir. Bütçenize gore hangisini alırsanız memnun kalırsınız
Hocam cevabınız için çok teşekkürler, bu 755 - 845 - 855 farkları nedir acaba ve Qled mi daha iyidir acaba yoksa Direct led mi farkı nedir yani acaba ?
Bende sizin gibi düşünüyorum ama 55 ve 65 arasında da çok fark var gibi açıkcası
Oyun oynanmayacak hocam, film izlenecek ancak bol bol normal televizyon bile çok fazla izlenmeyecek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi areda1 -- 23 Aralık 2024; 23:34:4 > -
ben pc deyim,
indirmeden izlemyeceğim için TVye yüklemedim hiçbirini.
SEs arkadan geliyor ama ekran kırmızı ve o yazı var ekranda )))
-
Cok farklari var. Hepsi de fiyatini hakediyor. İndirimleri takip edip 65c755 almanız sizin için en iyisi. Butce yetmezse 65c655pro alin
Tcl c845 65inch 54 bın tl miniled
Tcl tb8 75 inch 54bin tl qled
Salon için 2-3 mt maks/ Film /Maç/ PS5 kullanmak üzere hangisini neden tercih ederdiniz?
salonda gün ışığı çok değilse ,
şu bi ara 44binden satıldı da neyse artık o fiyatlar imkansız.
-
Bunun bir ust modeli var 9500 olani 34bine
Bende bu TV de indirim Kovalıyordum eşim 65 inç istemedi birde günde 7-10 saat TV açık kalıyor oled de sıkıntı olur diye 75c755 49.999 a görünce tercih ettim çokta memnunum oled kadarda güzel TV...
Bu Kumanda C735 İle gelmişti Bende Özellikle Gittim Numerik Tuşlu kumanda Almıştım İkisi birbirine uyuyor hatta bu iki kumanda yeni C755 de bile çalışıyor hepsi
-
c855 de de çalışır diye bende sipariş geçtim.
-
Kumandalarda Eşleştirmek için Home tuşuna Basılı tutun diye bir uyarı çıkıyor sonrasında Kullanıyorsunuz Benim Elimde 3 tane farklı kumanda var :D
-
mşllh.
button mapper adam gibi çalışsa her kumanda uyumlu olurda. button maper kapatıp acınca gidiyor.. erişilebilirirde acık olmasına rahmen , kendu uygulama altında kapalıya dönüşüyor
-
hocam attıgım 9900 oled olanı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
75 olabiliyorsa Zaten ekran büyüklüğü en büyük sayı hocam 75 düşünen Bir de o LED düşünürse bütçeyi çok fazla arttırması gerekiyor saçma bir hal alıyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X