Şimdi Ara

TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu (792. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
16.224
Cevap
431
Favori
873.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 790791792793794
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tv de apple tv bağlı onda stremio yok vidi kullanıyorum. Vidi'den açtım yine sorun yok bende.

TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gimmeluck kullanıcısına yanıt

RARGB olan 2 link çıkıyor bende, birisi açılmıyor. Ruttrcracker ve 1337x açılıyor.

• Arkadaşlar Netflix de filan filim açarken herhangi bir görüntü ayarı yapmak lazimmi ? Veya herhangi bir ayari kapatmak filan gerekirmi ?
    Var mi önerisi olan

• Hana-MicHi__ kullanıcısına yanıt

Bir arkadaş uyumlu dedigi icin ben aldim, gelince gorecegiz

• ender E kullanıcısına yanıt

Satıcıya sorun c755 uyumlu...

• Arkaşlar öncelikle merhabalar; 55" veya 65" olarak TCL tv bakıyorum önereceğiniz model var mıdır aradaki harfler neyi sembolize ediyor nelere dikkat etmem gerekir aydınlatabilir misiniz biraz acaba ?

Alacağım TV android mi olmalı akıllı tv mi olmalı beni biraz bu konuda aydınlatabilecek biri var mıdır ?

TCL 55C 655-745-755-845 bunların arasından hangisini tercih etmem gerekir sanırım 65 e çok yükselemiyorum fiyat bakımından maksimum 30 bin'e kadar bütçem vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi areda1 -- 23 Aralık 2024; 23:31:21 >
  • areda1 kullanıcısına yanıt

Öncelikle 60 inc yok. 55 inc tv ye para vermeyin. Mijimum 65 inc olsun. En güzel tv ler android yani google tv lerdir. Oyun oynayacaksan c755, c845, c855 almalısın. C serisi qled ve miniled, p serisi direct leddir. Bütçenize gore hangisini alırsanız memnun kalırsınız

• escudo76 E kullanıcısına yanıt

Hocam cevabınız için çok teşekkürler, bu 755 - 845 - 855 farkları nedir acaba ve Qled mi daha iyidir acaba yoksa Direct led mi farkı nedir yani acaba ?

Bende sizin gibi düşünüyorum ama 55 ve 65 arasında da çok fark var gibi açıkcası

Oyun oynanmayacak hocam, film izlenecek ancak bol bol normal televizyon bile çok fazla izlenmeyecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi areda1 -- 23 Aralık 2024; 23:34:4 >
  • BurakBilgin kullanıcısına yanıt

ben pc deyim,

indirmeden izlemyeceğim için TVye yüklemedim hiçbirini.

SEs arkadan geliyor ama ekran kırmızı ve o yazı var ekranda )))

• areda1 kullanıcısına yanıt

Cok farklari var. Hepsi de fiyatini hakediyor. İndirimleri takip edip 65c755 almanız sizin için en iyisi. Butce yetmezse 65c655pro alin

• Tcl c845 65inch 54 bın tl miniled

Tcl tb8 75 inch 54bin tl qled

Salon için 2-3 mt maks/ Film /Maç/ PS5 kullanmak üzere hangisini neden tercih ederdiniz?

• BERGX kullanıcısına yanıt

salonda gün ışığı çok değilse ,

şu bi ara 44binden satıldı da neyse artık o fiyatlar imkansız.

Bunun bir ust modeli var 9500 olani 34bine

Bende bu TV de indirim Kovalıyordum eşim 65 inç istemedi birde günde 7-10 saat TV açık kalıyor oled de sıkıntı olur diye 75c755 49.999 a görünce tercih ettim çokta memnunum oled kadarda güzel TV...

• Hana-MicHi__ kullanıcısına yanıt

Bu Kumanda C735 İle gelmişti Bende Özellikle Gittim Numerik Tuşlu kumanda Almıştım İkisi birbirine uyuyor hatta bu iki kumanda yeni C755 de bile çalışıyor hepsi

• MrChame kullanıcısına yanıt

c855 de de çalışır diye bende sipariş geçtim.

• ender E kullanıcısına yanıt

Kumandalarda Eşleştirmek için Home tuşuna Basılı tutun diye bir uyarı çıkıyor sonrasında Kullanıyorsunuz Benim Elimde 3 tane farklı kumanda var :D

• MrChame kullanıcısına yanıt

mşllh.

button mapper adam gibi çalışsa her kumanda uyumlu olurda. button maper kapatıp acınca gidiyor.. erişilebilirirde acık olmasına rahmen , kendu uygulama altında kapalıya dönüşüyor

• baris007 B kullanıcısına yanıt
    hocam attıgım 9900 oled olanı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • enigma98 kullanıcısına yanıt
    75 olabiliyorsa Zaten ekran büyüklüğü en büyük sayı hocam 75 düşünen Bir de o LED düşünürse bütçeyi çok fazla arttırması gerekiyor saçma bir hal alıyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 790791792793794
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.