Şimdi Ara

TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu (794. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
13 Misafir (3 Mobil) - 10 Masaüstü3 Mobil
5 sn
16.224
Cevap
431
Favori
873.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 792793794795796
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bende hem p735 hem c745 var. İkisini de kullanıyorum. Tcl nin hangi modelini alırsanız alin memnun kalırsınız. Burada mesele istediğiniz ekran boyutu ve kullanim amacı. Ve en önemlisi bütçe. Tcl nin p serisi direct led dir. Bu bağlamda bir qled degildir ama piyasadaki samsung vd lg nin duz led tv lerin hepsinden üstündür. Oyun oynamiyacaksaniz p serisi sizi mutlu eder. Oyun varsa c745,c755,c845,c855 almalısınız. 75 p755 e 50 bin istiyorlar. P735 ile p755 arasında çok fark yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • escudo76 E kullanıcısına yanıt
    Oyun oynama olayımız şimdilik yok hocam.
    “TCL 65T7BG 65" 165 Ekran Dahili Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart QLED TV”(35 bin tl) bu model bir tv ile karşılaştıracak olsanız bilginiz dahilinde yorum yapabilirmisiniz?
    Hangi mağazaya gitsek Lg veya Samsung tavsiye ettiler. LG 65UT81 65 inç 165 cm 4K Smart TV AI Sihirli Kumanda HDR10 webOS24,Uydu Alıcılı (34 bin tl). Sizi gece gece yoruyorum sorularımla kusura bakmayın hocam acil bir tv ihtiyacımız oldu bu nedenle sürekli arayış içerisindeyim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 1cem1 1 kullanıcısına yanıt

Tcl 65t7b cok guzel bir secim. Tcl C655 serisi ile ayni özelliklere sahip. Ama guzel kardesim dediklerimi okumuyorsun. Tcl tv ler direct led dir. Bahsettiginiz tv edge led dir. Yani asla alinmaz. Oled almiyorsaniz samsung ve lg almayin. En kötü tv yi almis olursunuz. Youtube da direct led, edge led, qled miniled diye aratin. Farklari gorun

• escudo76 E kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam ben bu iki model üzerinde yoğunlaşıp bir tanesini almaya çalışayım. Teşekkürler bilgilendirme için

• ender E kullanıcısına yanıt

görmedim hiç

acaba filmin moduna göre mi çıkıyor

• hocam sizdeki 65C845 idi di mi?

satacaktınız.

Bu arada bizim TVler gerçek 10 bit miydi yahu? onu hiiç hatırlamıyorum bendeki C855 var.

değilse OLEDlerin bi üstünlüğü daha çıkacak snaırım piyasadaki oledlerin hepsi 10bit.

aman @pocemonmutlu duymasın öyleyse TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu 

• ohşş

TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu
  • quote:

Orijinalden alıntı: gimmeluck

hocam sizdeki 65C845 idi di mi?

satacaktınız.

Bu arada bizim TVler gerçek 10 bit miydi yahu? onu hiiç hatırlamıyorum bendeki C855 var.

değilse OLEDlerin bi üstünlüğü daha çıkacak snaırım piyasadaki oledlerin hepsi 10bit.

aman @pocemonmutlu duymasın öyleyse  

Duydum geldim

Merhaba hocam bende bu fiyat aralığında tv almayı düşünüyorum siz karar verdiniz mi

• ciceros kullanıcısına yanıt
    Ben t7bg modelini alacağım sanırım ancak biraz fiyatların gerilemesini bekliyorum( gerilerse 😂). 1 ay önce fiyatlar 5-10 bin aşağıdaydı, o zamanlar almadık şimdi uğraşıp duruyoruz maalesef

Evet biraz geç kaldık yeniyıla bırakmak istemiyorum bende tcl in modelini düşünüyorum beklerken umarım bir fırsat çıkar

• arkadaşlar 55 inç tv alacağım, yeni ev kuruyorum. Önerebileceğiniz bir model var mı? 3-4 model önerme şansınız var mı? Max 40-45k civarına çıkabilirim ama o kadar çıkmazsan iyi olur :)

• Arkadaşlar vatan bilgisayar haftasonuna/yeniyıla özel bir indirim yapabilir denildi. Modele göre %15-20 olabileceği söyleniyormuş. Akşamları web üzerinden yapılan %15 olarak değil, direk mağazadan uygulanabilecekmiş bu indirim. Bir ihtimal cuma(yarın) da başlayabilir denildi. Bilgi vermek istedim tv yi henüz almamış olanlar değerlendirsin istedim.

bu durum telefon vs içinde geçerli mi?

• ender E kullanıcısına yanıt
    Ben tv özelinde konuştum hocam. Diğer ürünlerle ilgili konuşmadık ancak bence tüm ürünlerde belirli oranlarda indirime gidilecek gibi.

• Arkadaşlar merhaba, C745'e en son gelen güncelleme temmuz görünüyor bende.. Sizde durum nasıl? Acaba yakında güncelleme gelir mi sizce?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

75c855 için 102.000 tl üzerinden yüzde 20 indirimde yapsa fayda yok . 73.000 tl ye sattılar kasım inidirminde

• gimmeluck kullanıcısına yanıt

İnceleme sitelerinde 755 ve 855 için 10 bit yazıyor bazı yabancı kullanıcı yorumlarında her iki model için 8+frc (10bit ) yazıyor ...

• enigma98 kullanıcısına yanıt
    Evet hocam Ben de baktım zaten o yüzden çok garip geldi

Daha önce Displayspecs sitesine bakmış ve 10 bit görmüştüm.

Bazı yerlerde FRC ile 10 bit diyor O yüzden Duraksadım.

Oledle arasında bir negatif fark olsun istemiyorum artık ,😁

• pocemonmutlu kullanıcısına yanıt
    Oleeed diyecektim de 😬

• 
Sayfa: önceki 792793794795796
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.