< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu (795. sayfa)
-
-
Hiç boşuna Oled ile osu aynı busu aynı diye araştırma 😛
Bir kere seninki eksi teknoloji “LCD”, aydınlatma sistemin yeni teknoloji “Mini Led” 😜
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oleeed candır, gerisi heyecandırrrr 🤪quote:
Orijinalden alıntı: gimmeluck
Oleeed diyecektim de 😬
Bu aralar Laptop merakı başladı, sen yazmasan bakmıyorum hiç Tv başlığına.
Acer marka indirimli çok satılan 16 binden 11500tl ye iyi indirimli laptopunu satın aldım.
Araştırdıkça istediklerimi belirledikçe onu iptal edip çıktım çıktım 24 bin tl Acer travel modeli satın aldım.
Şimdi diyorumki ulen bu kadar çıktım madem harici ekran kartlı 4060 lı bir modellerdenmi alsam diye 😂
Bu sefer fiyat 30-35 bine vurdu.
Şimdide diyorumki ulen 35 veriyorum 10 daha vereyimde üst seviye işlemcili alayımda darboğaz yapmasın derken bir baktımki sonu yok asusun 65 binlik modeline kadar geldim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pocemonmutlu -- 26 Aralık 2024; 21:51:59 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Takipteyiz hocam 🙂
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
durmak lazım bi yerden
hdmi 2.1 olan
on board yoktur herhalde. varsa da 70 mpbs civarı filmleri oynatmak için i5 yeter mi ki.
dahili gpu lu 2.1hdmi olan saha iyi olanilir tabi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dell’in bir modelin de duracağım gibi, şu an evet yükseliyor fiyatlar ama 1-2 sene sonra keşke demek istemiyorum.quote:
Orijinalden alıntı: gimmeluck
durmak lazım bi yerden
hdmi 2.1 olan
on board yoktur herhalde. varsa da 70 mpbs civarı filmleri oynatmak için i5 yeter mi ki.
dahili gpu lu 2.1hdmi olan saha iyi olanilir tabi
Ha seneye 5050/5060’lı laptoplarda gelecek ama fiyatlar ne olacak kestiremiyorum.
2.1 10 bin ve üzeri laptopta vardır artık.
Onboard olarak aldığıma bakmadım hiç bir bakayım.
Ama iptal edebilriim bu dakikalar. Dell bir model beğendim videp falan izleyeyim diğeri iptal edebilirim.
-
İp16 da yok gibi
hocam ben de tcl 65c655 pro qled tvde indirim bekliyordum. Bütün tcl model ve boyutlarda %15 indirim var bu ebat ve model de yok😂😂. Bu modelin 55 ve 75 inç boyutlarında var ama 65 inç için indirim yok malesef😂 mecburen hafta sonu mağazaların indirim yapmasını bekleyecem😂
Hocalar c845 prime videoda film izlerken göz kırpma yapıyor. Siyah şekile. Işık gidip geliyor saliselik.
Geçen hafta da oldu. Sık sık oldu film içinde en son da kendiliğinden kapanıp açıldı tv (reset attı). Düzeldi sonra.
Bugün de fark ettim. Fallout dizisi 1. Bölümdeyim. Arada yapıyor. Bence prime video ile ilgili
ekran en azından ips olaydı ,
oled yok mu 😁
fiyatlar kötü değil gibi, bir süredir bakmamıştım ben de.
i7 yerine i5 eşleneği de daha ekonomik olur, kullanıma bağlı o tabi de.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 27 Aralık 2024; 6:54:9 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
fiyat grafiğine bak...
75C755 i zamamnında alanlar iyi iş yaptı.
-
65C855
benim telvizyon hiçbiyerde stokta kalmamış
-
Üstadım zamanında buralar hep dutluktu:) bizde kaçırmadık aldık uygun fiyata :)
Burada ben dahil bir cok arkadaş haber verdi, kaçırmayın dedik, umarim o zamanlar değerlendirenler olmuştur.
Selamlar 65T7BG modelini gözüme kestirdim ama inceleme videosu bulamadım. Bu modele eşdeğer hangi model var onun incelemesini izlesem?
-
C655 serisi ile birebir aynı modeldir T7B serisi.
-
Teşekkür ederim
-
Kasım indirimlerinde TCL 65T7B'ye gelen indirimleri kaçırmışım. Keşke sene bitmeden bir kere daha indirime soksalar.
-
benim de 65C855
53,5 bin tl ile rekordu galiba, bildiğin çölken alınmış, AVM yapılmış arsa gibi :D
o değil hakkaten C855 piyasada yok?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X