< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu (797. sayfa)
-
-
Hocam c845 oyunda sizi uçurur, Tv yenileme hizi 144 e kadar çıkıyor, sizin belirttiginiz hdmi nin iletebildigi hiz, bunlar farkli.c645 60 hiz.
C845
mini Led bi tv arada daglar kadar fark var.Imkan varsa alin derim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
degerli yorumun icin sagol hocam. peki 65 incten 55 ince dusmek cok etkiler mi, gidip yerinde gormek lazim tabi de
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam bence ekran büyüklüğünden ödün vermeyin derim, imkan varsa 75,85,98..
Çözüldümü sorun
Düzeldimi
Sorunu çözebildiniz mi
Arkadaşlar 50c635 televizyonum Dolby vision ayarında Netflix de renkler sürekli değişiyor ve hoş olmuyor bu modda bu sorun nasıl çözülür.
dolayı, derken, neden yani?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
55” TCL C845 modelini aldım, henüz bugün teslim oldu, daha kurulum yaptırmadım ama lg oledden geçeceğim için biraz çekiniyorum, oledden mini lede ve özellikle c845e geçen var mı? Varsa yorumunu esirgemezse sevinirim
Yine bir video ile karşınızdayız 😬😁
Tam Baykuşun olduğu yere ayarladım balkuşa baktığımızda yüzünün çeşitli yerlerinde yanıp sönmeler görüyorum ben siyah beyazın içinde...
Aynı görüntüyü s23 ultra'da yani OLED ekranın kralında baktığımda uyanıp sönmeyi görmüyorum.
Tabii bu arada Baykuşun yanındaki siyahlıklar filan benim televizyonda da simsiyah oletten farkı yok ayrıca Baykuşun yüzündeki beyazlıklar benim televizyonda bembeyaz ve içindeki tüy detayları görülebiliyor s23 Ultra ekranında yine tüyü detayları görünüyor ama Bembeyaz Kar Beyazı değil bir kremsilik var beyazında.
Mesela Baykuşun en altındaki tüyleri daha da parlak beyaz o tüylerin içindeki detaylar s23 ultra'ya göre televizyonda daha bile net görünüyor Üstelik de daha da beyaz, Baykuşun etrafındaki siyahlıklar da harika tam oleti Bu haliyle dövüyor beyazların gücüyle ve Siyah da geri kalmamasıyla diyecekken şu yüzündeki yanıp sönme işi bozuyor .
12K VIDEO ULTRA HDyoutubeNature's Epic in Screen 12K HDR Dolby Vision (12K Video)https://www.youtube.com/watch?t=411&v=JJhzpGvQzVg&feature=youtu.be
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
yetişşşş 😁
böyle
i
Az daha düşüyordum koşarak geldim ne olduquote:
Orijinalden alıntı: gimmeluck
yetişşşş 😁
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ahahha sesli güldüm
-
Test kıyas hata arama bulma çabana hayranım valla
-
Hayaller Oled, gerçekler Tcl diyesim geldi içimden
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X