Şimdi Ara

TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu (796. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
16.224
Cevap
431
Favori
873.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 794795796797798
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam bendeki c855 di. Aldığım fiyata sattım ben bugün. S90d ye geçiş yaptım. Aynı fiyata olede girdim tekrar hatta daha düşük fiyata ama 75 den 65 e düştük bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi O.o.spawn.o.O -- 27 Aralık 2024; 19:49:44 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • gimmeluck kullanıcısına yanıt

Ben de 55 bine almıştım ama kullanmak nasip olmadı şimdi stok olsa bile o fiyatlarda olmayacak aynı tv yi kendi hatam olmadan daha yüksek fiyata tekrar almak içime sinmiyor çok isteyerek almıştım ama olmadı

• O.o.spawn.o.O kullanıcısına yanıt

İkinci el olarak nereye ilan acip satttiniz, hızlı gitmiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gimmeluck

ekran en azından ips olaydı ,
    oled yok mu 😁

fiyatlar kötü değil gibi, bir süredir bakmamıştım ben de.

i7 yerine i5 eşleneği de daha ekonomik olur, kullanıma bağlı o tabi de.
    Oled kim istemez

Malum laptop içine Oled panel ekledinmi fiyatlar uçuşa geçiyor

İ7 iyidir yada Amd Ryzen7 8 serileri.

Ben 75c755 i 50bin e aldım bu özellikte TV için bedava şuan squid game 1-2 yi izlemeye başladım baya sarıyor TV ...

Bu arada 2024 model c765 ler avrupada satışa çıktı c765 TV c855 ayarında bir TV tcl ve marketler yakında stok bitirmek için ellerinde kalan tcl tvleri ucuza satmaya başlar yeninden sağlam bir indirim fırsatları çıkar tekrar bizim aldığımız fiyatlara herkes alır...

Üstadım kusura bakmayın S90 ve c855 i kullanmış biri olarak artı ve eksileri yazar mısınız...

Yeni TV niz hayırlı olsun. Takip edip okuyorum konuyu. Yaşadığınız durum üzücü.

Daha önce de yazdım burada. Bir ürün fiyatına yada belli başlı bazı özelliklerine bakılarak "çok iyi" algısı yapılmamalı. Genel olarak söylediğim bir sözdür.

Her anlamda memnun edemediği durumlar çıkıyor bazılarında. Bende sorunsuz olur, sizde yaşayarak tecrübe ettiğiniz gibi rahatsız edici sorun olur vs.

Bu TV yi öne çıkaran bazı özelliklerin başında siyah başarısı geliyor mini Led modeller içinde. Android olması bir artı yönü. En fazlada fiyat konusunda cazibeli oluşuydu.

Genele bakınca ise bir takım sorunları ve eksiklikleri de yok değil.

S90D görüntü anlamında sizi daha fazla tatmin edecektir kanaatindeyim. Çok kısa bir kıyaslama beklerim mümkün olursa.

Güle güle kullanın 🤌🏼

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 2 gün önce tcl 75c855im kuruldu.Görüntü ayarlarını yaparken herşey çorba oldu ,bi türlü doğru ayarlamayı yapamıyorum.Dolby vision ya da hdr10 destekleyen filmlerde otomatik ayar açıyor , gözüme çok sarı geliyor .7 sene önce aldığım lg led tvye göre tabiki işletim sistemi ,hızı ,kanal geçişleri çok iyi ama görüntü olarak pek bi numarasını göremedim şu an için.Acaba oled mi alsaydım diye düşünmüyor değilim.Bu tvyi kullanan arkadaşlar siz hangi ayarlarda kullanıyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi difanbahya -- 27 Aralık 2024; 21:15:4 >
  • Bu Google TV'nin Sesli komutu kumandayı aramadan çok rahat oluyor aslında Hatta iptv uygulamasına da giriyor ama Show TV Star ve Now bazen sorun çıkarıyor ismi yüzünden herhalde sürekli kendini youtubeda arıyor..

KAnal arttırır-eksilt gibi bir özellik var mı

bakınız benim kanal değiştirme çabam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 27 Aralık 2024; 22:33:37 >
  • difanbahya D kullanıcısına yanıt

Hocam Tcl Tv niz hayırlı olsun, güle güle kullanin.

Gerek görüntü ayarları gerekse yeni yazılımi yükseltme ve daha bi cok konularda bilgilenmek ve sorunlarıniza çözüm bulmak adina sizi telegramdaki Tcl Türkiye sayfası bekleriz.Orada bir cok Tcl tv kullanici arkadaşlar yardimci oluyor.

• frekans76 kullanıcısına yanıt

Beni neden atmış gruptan onu çozemedik.

donanimhaberden ne husumeti varmış benle ?

• ender E kullanıcısına yanıt
    atan kim?
    TCL Türkiye grubu linki var mı?

Valla yöneticisi kimse 1 ay sonra durduk yere atmış beni,

kendi kendime dogru duzgun mesajda yazmiyorum acaba ondanmi atmış derken, frekans linkli arkadas donanimhaberden dolaylı atmis dedi :))

• frekans76 kullanıcısına yanıt
    Telegram link var mı hocam yada grup adı nedir

• firefoxx F kullanıcısına yanıt

Buraya atılıyor mu bilmiyorum ama bu hocan

Telegramda Tcl Türkiye sayfasi hocam.

https://t.me/tcltvturk

Hocam aynı sıkıntıyı ara sıra bende çekiyorum..Böyle durumlarda TV rehberi derseniz daha iyi olur..Sonra tekrar kanalı söylersiniz...Ben daha farklı bir sorun yaşıyorum..Televizyon kapanıp açıldığında bu ses ile algılama bazen tepki vermiyor..Ayarlara girip duzelttigigimde sorun ortadan kalkıyor..Siz de böyle bir sorun var mı acaba

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ender

İkinci el olarak nereye ilan acip satttiniz, hızlı gitmiş

Valla hocam ilk buraya söyledim zaten aldığım fiyata vercem diye. Sonra forumda ilan açtım bide sarı siteye koydum. Numaramdan arayıp aldıkar. Forumdan olduğunu sanmıyorum. Giderdi o fiyata zaten (71k) üstüne kar koymak çok etik gelmedi 😁

• quote:

Orijinalden alıntı: enigma98

Üstadım kusura bakmayın S90 ve c855 i kullanmış biri olarak artı ve eksileri yazar mısınız...

Yazarım tabi hocam. Aynı içeriklere bakmaya çalışırım. Şunu söyleyebilirim ama c855 75 inç gibi bir boyutta gösterdiği performansla beni oledden sonra memnun etmişti zaten. Sadece gözüm alışamadı ve titreşim hissettim. Migrenimi tetikledi vs. Yoksa satmayı düşündüğüm bir tv değildi.

• dJ_bLoW kullanıcısına yanıt
    Öncelikle teşekkür ederim Hocam. yukardada arkadaşa dediğim gibi bence c855 ozaman ki aldığım fiyatın (71k) hakkını sonuna kadar veren bir tv. Ben şahsi kendimle alakalı sorunlar yaşamasaydım tv yi değiştirmeyi de düşünmüyodum. Stremio ile alet tam performans canavarına dönüşmüştü. Oled den iyidir gibi bir ısrarcı iddiam olmadı ama bana kullandığım 2016 model oledi aratmamıştı. Şimdi rtingse göre best kategoride değerlendirilen bir tv yi deniycez bakalım. Muhtemelen memnun kalırım. Ancak şunu söyleyebilirim bana göre c855 miniled klasmanında bence en iyisi. (Tr de satılan)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi O.o.spawn.o.O -- 28 Aralık 2024; 0:24:38 >

Üstadım bendede PS5 te oynarken 1. Şahıs nişancı oyunlarında midem bulanıyor ve baş ağrısı yapıyor tabi bu TV de daha denemedim ama eski TV Vestel di 1 saat oynadıktan sonra oluyordu...

• 
Sayfa: önceki 794795796797798
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.