Şimdi Ara

TCL Robot Süpürge (Sweeva 6000/6500) Kullanıcılar Kulübü (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
11 Misafir (2 Mobil) - 9 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.083
Cevap
72
Favori
90.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TCL Robot Süpürge (Sweeva 6000/6500) Kullanıcılar Kulübü

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kayra67 kullanıcısına yanıt
    Hangi sayfa acaba ? mesajı atlamışım. Büyük fırça lazımdı, alayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi foxryum -- 19 Ekim 2023; 20:8:26 >
  • SvlyMmt S kullanıcısına yanıt

Fırça motoru değişti. 1 haftada geldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • foxryum kullanıcısına yanıt
    Yukarıda yazmıştım supurgemarket isimli sitede diye

• mefs M kullanıcısına yanıt

Ellerinde olmaz zaten hocam, stokta fazla mal tutmaz teknik servisler. Talep oluşturursanız getirirler ancak.

• Merhaba hocam. @baboli97 hocamız önceki sayfalarda tam uyumlu diye yazmıştı ama ikinize farklı filtre mi gönderildi?

• muscako M kullanıcısına yanıt

Sweeva 6000 ürünü var bende, onun içindeki filtre alanı için küçük kalıyordu, TeslanınKalfası adlı bir üye paylaşmıştı linki. Sadece fırçaları uyumlu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xaelis -- 23 Ekim 2023; 0:5:10 >
  • Dostlar merhaba. Sweeva 6000 için çinden filtre getirttik. Birebir uyumlu. Dolap uygulamasında satışta 150 tl.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kafkaskartali571 -- 23 Ekim 2023; 12:13:59 >
  • Ürünün 6500 modelini alarak kulübe üye oluyorum.

Biraz aksesuar stok yapayım diyorum. Tüm forumu okumadım henüz ama yavaş yavaş tamamını okuyacağım. Kulüp hala aktiftir umarım. Deneyimlerimi burada paylaşacağım. Selamlar herkese.

• Xaelis X kullanıcısına yanıt

6000'in filtresinin 6500'den büyük olduğunu bilmiyordum hocam, aynı boy sanmıştım :) alırken sırf 6500 uyumlu aramamız şart o halde

Olmamalı, 6500'e küçük geldiğini yazan da görmüştüm diye hatırlıyorum fakat emin değilim. 6500 ile 6000 arasında fark olmamalı. Fakat 6000M ve 6500M serileri ile düz 6000-6500 serileri arasında fark var mı bilmiyorum.

• Ben istanbuldayım. 6500 modelini aldım. Eğer filtresi 6000'e uymayan ama 6500'e uyan olursa filtre veya aksesuarlarını alabilirim.

Ürünü daha aktif edemedim ama muhtemelen 1-2 güne ayarlayıp, paylaşımlara başlayacağım.

Üründe meydana gelen sorunlarla ilgili konularda endişe etsem de umarım başıma bu olumsuzluklar gelmez.

• İlk kurulumu yaptım. Harita çıkarması, görev oluşturma çok güzel. Hiç sorun yok. Ama dakka bir fırça sıkışma hatası vardı.

Ben 2. el olarak aldığım için motor fırçaları döndürmekte zorlanıyor sanırım. Tabi fırçayı mı döndürmekte zorlanıyor, tekerlekleri mi döndürmekte zorlanıyor emin olamadım.

1. ihtimal motor eskisi kadar güzel çalışmıyor
    2. ihtimal içinde bir yerlere sıkışan toz ve saç vardır.
    3. Ana büyük fırçanın döndüğü uç sürtünme yapıp dönmesini zorlaştırıyordur.

Benzeri sorun yaşayıp çözebilen oldu mu acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakki.sert -- 25 Ekim 2023; 23:56:21 >
  • Yararlı video linkleri:

1. Fırça ucu temizliği: https://www.youtube.com/shorts/-zJ9ghO8oQM?si=VHANCavoRweFIaQm
    2. Fırçanın ucundaki pimi söken arkadaşın videosu: https://www.youtube.com/watch?si=WbPYytZk3V91tuVG&v=4hQCM7g_uTc&feature=youtu.be
    3. Tepesi atıp komple makineyi söküp motorun döndürdüğü dişlileri temizleyen arkadaşın videosu: https://www.youtube.com/watch?si=A-ldlYQHFCr9pV9T&v=c1tucVffXP4&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakki.sert -- 26 Ekim 2023; 0:1:56 >

• Xaelis X kullanıcısına yanıt

Alıntı

metni:
    Oyuncakhobi'den yedek parça seti bu gün elime ulaştı. Sweeva 6000 için filtreler küçük kalıyor, fırçalar tam oluyor, mop zaten yok 6000 modelinde. Alacak arkadaşların haberi olsun.

Hocam böyle mesajınızı görünce 6000 ile 6500 farklı boy filtre kullanıyor gibi algılamıştım. Oyuncakhobideki sete ait makinenin filtre ile bizim 6000-6500lerin filtre aynı boyda değilmiş o zaman :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muscako -- 26 Ekim 2023; 16:30:56 >

Aynı boyda olmadığı halde satıcıların umrunda değil heralde. Filtreleri belirtmeleri lazım, bir sürü uğraş verecek yanlış gelen filtreler.

• arkadaşlar merhaba istasyona dönüp toz toplama yaparken kırmızı ışıkla birlikte arızaya geçiyor sebebi ne olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi katakulli_35 -- 28 Ekim 2023; 13:32:37 >
  • https://www.hepsiburada.com/tcl-sweeva-6000-6500-kit-p-HBCV000037NC81

TCL Sweeva 6000/6500 Kit 1.099,00 TL

Set güzel (100 lira indirim yapmışlar-uzun süredir yapılmıyordu) ancak cihaz beni tedirgin ediyor. Bozulup elimde kalmasından korkuyorum.

• katakulli_35 K kullanıcısına yanıt
    Merhaba
    Sesi açık mı? Sesle haber veriyor normalde. Torba dolmuş olabilir mi?
    Ya da robotun çıkışında bir tıkanıklık?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hakki.sert H kullanıcısına yanıt
    Güle güle kullanın. Hangi fırçayı sıkıştırdığını söyledi mi?

2 fırçayı da çıkarın iyice temizleyin. Hatta orta fırçada kenardaki yumuşak plastik kısmı ve metal parçayı çıkartın, zor farkedilen yerde bir sürü saç birikmiş olacak. Onları temizleyin hafif yağlayın uzun süre sıkışma hatası vermez.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.