TCL TV AKIŞ KANALLARI PROBLEMİ
-
-
Daha önce de bazı kullanıcılar yaşamıştı bu sorunu. Sanırım tkgs sebebiyle yaşanan problem. Fabrika ayarlarına dönüp uyduda kanal arama yapmadan önce tkgs'yi kapalı konuma getirip deneyebilir misiniz ?
Not : Fabrika ayarlarına döndürmek TV'ye yüklediğiniz harici programların ve yaptığınız ayarların silinip fabrika çıkışı hale gelmesini sağlar.
-
quote:
Orijinalden alıntı: hiboDaha önce de bazı kullanıcılar yaşamıştı bu sorunu. Sanırım tkgs sebebiyle yaşanan problem. Fabrika ayarlarına dönüp uyduda kanal arama yapmadan önce tkgs'yi kapalı konuma getirip deneyebilir misiniz ?
Not : Fabrika ayarlarına döndürmek TV'ye yüklediğiniz harici programların ve yaptığınız ayarların silinip fabrika çıkışı hale gelmesini sağlar.
Fabrika ayarlarına dönüp ilk kurulumda uydu kanallarını taratmadan devam ettim. 2 farklı kurulum yaptım: 1- Google Tv (Yani internete bağlı kurulum) 2- Normal TV kurulumu(Wifi kapalı).
Normal kurulumda bu kanallar gelmezken Google TV'de akış kanalları otomatik geldi. Normal kuruluma da wifi bağladığım an hemen geliyor o kanallar.
Yani sorun TKGS değil de internete bağlı olmak ya da olmamak gibi görünüyor. Fakat ben bu televizyonu internete bağlamayacaksam neden Android TV aldım. En kısa zamanda TCL müşteri hizmetleri ile görüşüp buraya bilgilendirme paylaşacağım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X