Şimdi Ara

TCL TV AKIŞ KANALLARI PROBLEMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
80
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TCL TV kanal listesine internet kaynaklı bir akış listesi gelmiş ve normal uydu kanalları silinse bile bu akış kanalları silinmiyor. Biraz araştırdım fakat çözüm bulamadım veya gözümden kaçmış olabilir. Konu hakkında bilgisi olan var mı acaba?

TCL TV AKIŞ KANALLARI PROBLEMİ

• Daha önce de bazı kullanıcılar yaşamıştı bu sorunu. Sanırım tkgs sebebiyle yaşanan problem. Fabrika ayarlarına dönüp uyduda kanal arama yapmadan önce tkgs'yi kapalı konuma getirip deneyebilir misiniz ?

Not : Fabrika ayarlarına döndürmek TV'ye yüklediğiniz harici programların ve yaptığınız ayarların silinip fabrika çıkışı hale gelmesini sağlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: hibo

Daha önce de bazı kullanıcılar yaşamıştı bu sorunu. Sanırım tkgs sebebiyle yaşanan problem. Fabrika ayarlarına dönüp uyduda kanal arama yapmadan önce tkgs'yi kapalı konuma getirip deneyebilir misiniz ?

Not : Fabrika ayarlarına döndürmek TV'ye yüklediğiniz harici programların ve yaptığınız ayarların silinip fabrika çıkışı hale gelmesini sağlar.

Fabrika ayarlarına dönüp ilk kurulumda uydu kanallarını taratmadan devam ettim. 2 farklı kurulum yaptım: 1- Google Tv (Yani internete bağlı kurulum) 2- Normal TV kurulumu(Wifi kapalı).

Normal kurulumda bu kanallar gelmezken Google TV'de akış kanalları otomatik geldi. Normal kuruluma da wifi bağladığım an hemen geliyor o kanallar.

Yani sorun TKGS değil de internete bağlı olmak ya da olmamak gibi görünüyor. Fakat ben bu televizyonu internete bağlamayacaksam neden Android TV aldım. En kısa zamanda TCL müşteri hizmetleri ile görüşüp buraya bilgilendirme paylaşacağım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TCL TV Sinyal Yok Sorunu
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.