Şimdi Ara

td olsanız bu iki oyuncudan hangisini oynatırdınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • defansif orta saha için ozan tufanı mı tercih ederdiniz yoksa mehmet topalı mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-225FEBD6D -- 12 Şubat 2019; 2:17:11 >

• Selçuk Şahin'i ya da Barış Özbek'i

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baki Mercimek
  • Ozan'ı
  • Necip

Şaka Bi Yana Maçına Göre Değişirdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hopali08 -- 12 Şubat 2019; 11:23:8 >
  • Deniz Barış
  • Ismail koybasi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Maldonado
  • Josico
  • Xavi Bilo Kısa

• Aklı ve hedefleri futbolda olan Ozan Tufan, bir takıma Mehmet Topal'dan çok daha fazlasını verir. Ancak Mehmet Topal ise sene başından sonuna kadar iyi kötü ne vereceği bellidir. O sebeple Mehmet Topal her sezon o formayı alır, diğerleri performansına göre 11'e girer.

Ozan Tufan, Fenerbahçe formasını giydiği anda ben oldum demeseydi bugün en değerli ortasahalardan biriydi. Bir aralar Batuhan Karadeniz vardı, ben oldum hastalığına o da yakalandı ve şuan alt liglerde forma giyiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

Aklı ve hedefleri futbolda olan Ozan Tufan, bir takıma Mehmet Topal'dan çok daha fazlasını verir. Ancak Mehmet Topal ise sene başından sonuna kadar iyi kötü ne vereceği bellidir. O sebeple Mehmet Topal her sezon o formayı alır, diğerleri performansına göre 11'e girer.

Ozan Tufan, Fenerbahçe formasını giydiği anda ben oldum demeseydi bugün en değerli ortasahalardan biriydi. Bir aralar Batuhan Karadeniz vardı, ben oldum hastalığına o da yakalandı ve şuan alt liglerde forma giyiyor.
    m.topal' in cv' si ozan' ı katlar. ayrıca görev adamı olarak da bence topal daha iyisini verir. o mevkide ikisinin yetenekleri birbirine benzemiyor. bir td için en kötü oyuncu, söz dinlemeyen ve kendi kafasına göre zamanlı ve zamansız hareket eden ya da ne diyelim kendi inisiyatifiyle gereksiz hamleler yapan oyuncu demektir. ozanın maç içerisinde aklı saçlarını düzeltmekle meşguldü hep.

ayrıca ozan gerçek bir fb' li olsaydı veya olacağım diyebilseydi, o duruma düşmezdi. ozan kendi kafasında ipleri bir şekilde koparmış. nerede gördüm forumda bilmiyorum sergen açıklama yapmış onüç aydır top oynamamış kendisini topçu olduğuna ikna etmeye çalışıyoruz diyor bir videosunda. aynı bjk' den fb' ye gelen tolgay gibi. ha tolgay ha ozan. garip garip işler. ülkemizde topçu yok, bu iki futbolcu da iki büyük kulüpde ne hallere düşüyor veya kimine göre düşürülüyor diyebiliriz. buna bir de hakemler ve spor medyasondaki hadsiz eleştiriler eklenince ortaya vahim durumlar çıkıyor. şimdi kabahat ozan da mı, bursa' da mı yoksa fenerbahçe' de mi. kalkıp da kimse aykut' da demesin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.