Şimdi Ara

TD W8151N modem arayüzü yardımcı olurmusunuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese selamlar uzun süreden sonra DH da üyelik açma gereği duydum bundan önce aradığım çoğu şeyin cevabını hali hazırda buluyordum fakat bunda öyle olmadı.
    Her neyse gelelim konumuza TD W8151N modem kullanıyorum daha doğrusu kullanıyoruz fakat şöyle bir olay var ben komşumdan bu interneti kablolu olarak alıyorum,
    modem arayüzünün id ve şifresi ni bildiğim için bugüne kadar bir sıkıntıda çıkmadı fakat bundan 2 ay öncesine kadar komşumuzun evine kardeşi geldi ve bu adam modem
    arayüzünün id veya şifresini değiştirmiş ve bundan dolayı modem arayüzüne giremiyorum şuanda komşum tatile çıktı ve modem açık fakat ben herhangi bir şekilde modem
    arayüzüne girip reset atmak gibi basit bir işlemi bile yapamıyorum.

Şimdi sorum şu modeme kablolu olarak bağlandığım için herhangi bir şekilde modem arayüzüne giriş yapmak için bir program vb birşey varmıdır wifi şifresinide biliyorum
    fakat dediğim gibi bu modem arayüzünün id ve şifresini tekrar değiştirmek istiyorum fakat en ufak bir fikrim yok şuanda ne yapmam gerektiği konusunda yardımlarınızı bekliyorum

Hayırlı günler, hayırlı ramazanlar.

• Ciddi anlamda yardıma ihtiyacım var gelen komşular wifi şifresini kırıp kendileri kullanıyordu şuan da "güya" interneti sadece ben kullanıyorum fakat panel şifresi değiştiği için girip mac adreslerinden engelleyemiyorum yardım lütfen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.