Şimdi Ara

TD-W9970 QOS HIZ SINIRLAMASI AYARLARINA DETAY YARDIM ARKADAŞLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
6.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR. Modem TD-W9970 bu arayüzden Qos detay resimleri arkadaşlar wifi ile 3 kişi kullanıyor 2 si Akıllı telefon neti resmen emiyorlar onlara sınır koymama yardım edin arkadaşlar şimdiden çok sağolun işiniz rast gitsin...

resimler
     TD-W9970 QOS HIZ SINIRLAMASI AYARLARINA DETAY YARDIM ARKADAŞLAR TD-W9970 QOS HIZ SINIRLAMASI AYARLARINA DETAY YARDIM ARKADAŞLAR TD-W9970 QOS HIZ SINIRLAMASI AYARLARINA DETAY YARDIM ARKADAŞLAR TD-W9970 QOS HIZ SINIRLAMASI AYARLARINA DETAY YARDIM ARKADAŞLAR TD-W9970 QOS HIZ SINIRLAMASI AYARLARINA DETAY YARDIM ARKADAŞLAR TD-W9970 QOS HIZ SINIRLAMASI AYARLARINA DETAY YARDIM ARKADAŞLAR
     TD-W9970 QOS HIZ SINIRLAMASI AYARLARINA DETAY YARDIM ARKADAŞLAR TD-W9970 QOS HIZ SINIRLAMASI AYARLARINA DETAY YARDIM ARKADAŞLAR TD-W9970 QOS HIZ SINIRLAMASI AYARLARINA DETAY YARDIM ARKADAŞLAR TD-W9970 QOS HIZ SINIRLAMASI AYARLARINA DETAY YARDIM ARKADAŞLAR TD-W9970 QOS HIZ SINIRLAMASI AYARLARINA DETAY YARDIM ARKADAŞLAR TD-W9970 QOS HIZ SINIRLAMASI AYARLARINA DETAY YARDIM ARKADAŞLAR

• Tplinki ara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xforti

Tplinki ara
    sorunu çözdüm çok basitmiş 11 tane bağlantı ekledim pcme ve telefonuma öncelik atadım diğerlerine de düşük hız verdim isteyen olursa resim atarım. tecrübemi seve seve paylaşırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi braslitov -- 1 Haziran 2016; 6:32:25 >
  • hocam acil yardımınızı bekliyorum mesaj atcam inşallah görürsünüz
  • quote:

Orijinalden alıntı: braslitov

sorunu çözdüm çok basitmiş 11 tane bağlantı ekledim pcme ve telefonuma öncelik atadım diğerlerine de düşük hız verdim isteyen olursa resim atarım. tecrübemi seve seve paylaşırım.

hocam resimlerle paylaşır mısın?
  •  TD-W9970 QOS HIZ SINIRLAMASI AYARLARINA DETAY YARDIM ARKADAŞLAR
     TD-W9970 QOS HIZ SINIRLAMASI AYARLARINA DETAY YARDIM ARKADAŞLAR TD-W9970 QOS HIZ SINIRLAMASI AYARLARINA DETAY YARDIM ARKADAŞLAR TD-W9970 QOS HIZ SINIRLAMASI AYARLARINA DETAY YARDIM ARKADAŞLAR

arkadaşlar ayarlar bunlar bende bu şekilde çalışıyor . sorun olursa elimden geldiğince yardım ederim.

• Aşağıdaki konudan ayrıntılı şekilde bilgi alabilirsiniz.

https://uzmanim.net/soru/tp-link-w9970-modem-hiz-sinirlamasi-yapmak/72514
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.