Şimdi Ara

tda 7386 dan amfi yaptım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • tda 7386 dan amfi yaptım bunu oto teypine nasıl baglarım yardım edermısınız

• Bu şekilde yardım almanız zor, daha çok ayrıntı (foto, bilgi) vermeniz gerekir. Elektronik ile ne kadar ilgili olduğunuz da önemli.

Mesela, oto teybinin kendi amplisine ne oldu? Öncelikle bu gibi soruları kendinize sorun, sonra foruma sorun.

Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyborg1981 -- 7 Mayıs 2015; 19:38:17 >
  • erkanlord33 E kullanıcısına yanıt
    Bnde yapmak istiyorum. Denediniz mi ses nasil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Line out çıkışı varsa oradan amfiye gir doğrudan.

Line out yoksa araya bir devre daha gerecek bildiğim kadarıyla.

Cihazın marka modeli nedir? Cihazın arka panel bağlantılarının resmini atın bize yardımcı olalım.
  • size aksam foto atarım
  • resımler bunlar arkadaslar bu cihazı oto teypine nasıl baglıcam
     tda 7386 dan amfi yaptım tda 7386 dan amfi yaptım

• erkanlord E kullanıcısına yanıt
    Teyp eski bir şey değilse arkasında kırmızı beyaz çıkışlar vardır. Oradan bağlantı yapabilirsiniz.
    O cihazı siz mi yaptınız?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    jbl 755.6 ohm yardımı
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALpTEKiN666

Teybin direkt hoparlör çıkışına bağlayın sorun olmaz.

Amfinin giriş sınırlaması vardır. Sınırı aştırmayacağı için istenilen seviyede sesi alamazsınız.
  • umut_baris kullanıcısına yanıt
    Giriş sınırı diye bir şey yok sadece sesi çok açarsa o kadar yüksek sinyali daha da yükseltemeyeceği için distortion denen bozulma meydana gelir bu sıkıntıyı da araya bir pot koyarak çözebilir, kullanım şekline göre gerekmeyedebilir.

• quote:

Giriş sınırı diye bir şey yok sadece sesi çok açarsa o kadar yüksek sinyali daha da yükseltemeyeceği için distortion denen bozulma meydana gelir bu sıkıntıyı da araya bir pot koyarak çözebilir, kullanım şekline göre gerekmeyedebilir.

O uygulamadan verim alınsaydı o kadar aktif amfiyi üst üste bağlar yüksek güç elde ederdik.

Sesi artırmak istediğinde sonuç hüsran olur.
  • EVET BEN YAPTIM
    Teybin hoparlor cikisina baglamayin..
    Arkadaslarinda soyledigi gibi teybin arkasinda RCA out varsa o cikisa baglayacaksiniz. Asil onemli olan yaptiginiz anfi devresinin, teybin cikisindan guclu olmasi gerekir yoksa anlami olmaz.. Taypte eger anfi cikisi yoksa, teybin icindeki anfi entegresinin datasheetine bakarak ses sonyal girislerinden paralel almalisiniz..
    Hine soyluyorum, teyp ses cikisi bilgileri ile yaptiginiz anfinin bilgillerine bakin,, yaptiginiz guclu ise baglayin..

• ANKARADA OLAN VARSA YARDIM EDEBILIRMI BANA BILEN VARSA BAGLAMAYI
    Devreyi kendiniz yaptiginiza gore, teybin resmini ve ses cikis entegresini paylasirsaniz,, yapabileceginizi dusunuyorum.
    Teybinizde volum potumu var yoksa dijitalmi ?.

• quote:

Orijinalden alıntı: umut_baris

quote:

O uygulamadan verim alınsaydı o kadar aktif amfiyi üst üste bağlar yüksek güç elde ederdik.

Sesi artırmak istediğinde sonuç hüsran olur.

Çalışma mantığını bilmiyorsunuz sanırım, 2 amfiyi seri bağlarsanız ses tek amfiye göre daha yüksek çıkar 1. amfi sadece preamp görevi görür ve sesi çok açtığınızda 2.amfi o kadar yüksek sinayali düzgün şekilde yükseltemez çıkışta kare dalga oluşur ses bozulur. bu bozulmanın hangi sinyal seviyesinde olduğu 2. amfinin kalitesibe göre değişir.Dediğiniz şeyde haklısınız ama yüksek güç değil bir nebze yüksek ses alınabilir, beni anlamamışsınız umarım şimdi anlaşılır olmuştur.

• teypte aşağdaki gibi çıkışlar varsa rahatlıkla bağlayabileceğini düşünüyorum
    birde resimdeki gibi bir rca kablosu al teybin outpuoutuna tak diğer uçlarının amfi ile bağlantısını yap amfiyede teypten elektrik ver bittti...
     tda 7386 dan amfi yaptım tda 7386 dan amfi yaptım tda 7386 dan amfi yaptım

• bagladım teypbe bunu satıcam alıcak varmı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.