Şimdi Ara

-- TDI KULÜBÜ -- KULLANANLAR VE MERAK EDENLER BURAYA! (37 KİŞİYİZ!) (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
211
Cevap
2
Favori
23.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: lucky_boy

herhangi problem yok. çok sessiz geçişler. araç 7.000 km idi üstüne 15000 km de ben yaptım. 8500 km de araç.

sanırım 22.000 km de diyecektiniz.

hayır 15000 ni yanlış demişim.

aracı yeni aldım nasıl 15000 yapayım

1500 olacak doğrusu
  • Oglim ekle beni baskın yapmayayım tükkanına
  • Arkadaşlar,

TDI da D ve I nin kırmızı olmasının nedeni nedir?
    Bugün bir Golf TDI gördüm, sadece I kırmızı idi. Bu kırmızılar ne anlama geliyor
  • Çift kırmızı ve tek kırmızı durumu:)

Pololarda tek kırmızı (6n2 den bahsediyorum) 70 hp çift kırmızı 75 HP lik motorları temsil ediyor.
    çift kırmzılar volkswagende daha güçlü motor anlamına geliyor diye biliyorum. benim polom çift kırmzı 75kw olarak geçiyor ruhsatta. 75kw 100 küsür beygir anlamına geliyor ama bildiğim 1.4 tdı larda 100 hp civarında yok. dogru mu bilen var mı?
  • 2001 model Passat 1.9 TDI kullanıyorum (Comfortline Otomatik). Sizce şu anda kilometrede kaç kuruş yakması normal?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saitemre -- 24 Şubat 2011; 14:06:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Getrue

Arkadaşlar,

Bugün bir Golf TDI gördüm, sadece I kırmızı idi. Bu kırmızılar ne anlama geliyor

Golf te bulunan TDI nin; "I" si kırmızı ise 105 Beygirlik olan dizel motor bulunuyor demektir. Kırmızı yoksa sadece TDI varsa 90 beygirlik olanı.
    Aynısı TSI de de var. Misal Tiguan' ın 150 PS lik olanında "SI" harfleri kırmızı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: toraman78

quote:

Orijinalden alıntı: Getrue

Arkadaşlar,

Golf te bulunan TDI nin; "I" si kırmızı ise 105 Beygirlik olan dizel motor bulunuyor demektir. Kırmızı yoksa sadece TDI varsa 90 beygirlik olanı.
    Aynısı TSI de de var. Misal Tiguan' ın 150 PS lik olanında "SI" harfleri kırmızı.

golf 5 de
    TDI=1.9 90 hp
    TDI=1.9 110 hp
    TDI=1.9 130 hp

golf 6 da ise
    TDI=1.9 105 hp olarak tek geçer.
    I si kırmızı değildir yapanlar sonradan yapmıştır

• quote:

Orijinalden alıntı: LorD_KeNNy

Çift kırmızı ve tek kırmızı durumu:)

Pololarda tek kırmızı (6n2 den bahsediyorum) 70 hp çift kırmızı 75 HP lik motorları temsil ediyor.
    çift kırmzılar volkswagende daha güçlü motor anlamına geliyor diye biliyorum. benim polom çift kırmzı 75kw olarak geçiyor ruhsatta. 75kw 100 küsür beygir anlamına geliyor ama bildiğim 1.4 tdı larda 100 hp civarında yok. dogru mu bilen var mı?

Pololarda tek veya çift fark etmez 80 hp 1.4 3 silindirli bir motor var üzerinde
    Bu motorlar daha önce 75 hp idi yazılım ile 80 hp yaptılar
    Aynı motor skoda fabia ve seat ibiza ve cordobada kullanılıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: M@rvellous

2008 model golflerde 2.0 ve 1.9 tdi ler eski teknoloji dizeller mi yoksa yeni common rail mi?
    Ayrıca 2008 öncesindeki dizeller sarsıntılı mı ve içeriye mazot kokusu alıyor mu?

Common rail 2009 dan itibaren Passat 2.0 TDI ve Golf 1.6 TDI larda sunuldu
    bundan öncesi PD motordur. sarsıntılı ve sesli çalışır. Mazot kokusu sanmıyorum o kadar da değil
  • Merhaba arkadaşlar
    vento Dizeller 1.9 hakkında ne söyleyebilirsiniz.Artıları eksileri nelerdir.Performans/yakıt anlamında nasıldır.Teşekkürler
  • Merhaba arkadaşlar.
    Şuan 2011 caddy 1.9 tdi dsg combi sahibiyim.
    Beni de eklerseniz sevinirim.
    İyi forumlar dilerim.
     -- TDI KULÜBÜ -- KULLANANLAR VE MERAK EDENLER BURAYA! (37 KİŞİYİZ!)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi timci19 -- 4 Temmuz 2015; 2:06:52 >

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.