Arkadaşlar benim bidiğim TDI motorlar yeni nesil dizel araçlara göre normal mazot konusunda daha toleranslılar.Tanıdığımız biri caravelle hem 130 ps liği hemde 174 ps bu iki araçtada normal kullanıyo 130 luk araç 60.000 devirdi hiç bi sorun yok ama kendisi araçları bayağı devirli kullanır
biraz şansa bakıyor. mazot aldığın yer dürüst ve güvenilir esnafsa sorun çıkacağını zannetmem. ama adamın iş ahlakı yoksa eurodizel diye normal mazot bile satabilir. dediğim gibi biraz şans işi.
quote:
Orjinalden alıntı: worldwar
Arkadaşlar benim bidiğim TDI motorlar yeni nesil dizel araçlara göre normal mazot konusunda daha toleranslılar.Tanıdığımız biri caravelle hem 130 ps liği hemde 174 ps bu iki araçtada normal kullanıyo 130 luk araç 60.000 devirdi hiç bi sorun yok ama kendisi araçları bayağı devirli kullanır
arkadaş aracın hayırlı olsun banada metalik boya dahil 2007 model 31 000 ytl fiyat verdiler. ne dersin hesaplı mı, tavsiye edermisin. Diğer arkadaşlara da şunu sorayım 1 haftadır arabasızım araba almak üzereyim 30 000 ytl civarında ne tavsiye edersiniz. önceki aracım 2006 focus tdci idi. sıraylada söylersem peugeot 206 hdi, focus tdci kullandım. şu anda da araba arayışındayım . her an alabilirim yardımcı olursanız sevinirim. bu arada citroen c5 hdi 2. el temiz de bakıyorum çok hoşuma giden bir araba. bu araba hakkındaki yorumlarınızı da bekliyorum.
valla arkadaşım 2007 model TDI 80 stylence ise bu fiyat çok iyi, ben metalikle sitesinde yazan fiyata aldım(31990 +metalik)... hemde 2006 olarak... ben aracı şu an beğeniyorum.. umarım Allah utandırmaz.. takas a girip kredi kullandığım için öyle çok indirim muhabbeti çok yapamadım.. Zaten daha evvel VW polo classic im vardı. Ondan sonra başka bir araçta rahat edemezdim herhalde... VW kullananlar bilirler...
quote:
Orjinalden alıntı: Ahmey
Anladım ama yol bilgisayarlarının sadece tahmin yürüttüğünü biliyorsundur. Ayrıca neden sinirlendin anlamadım.
Yok be kardeşim sinirlenmedim yol bilgisaylarının tahmin yürüttüğü kesin zaten,full yapıyorum depoyu 630 km gider diyo,uzun yolda 1100 km gidiyorum,şehir içi 950 falan..Bence baya sallıyor yol bilgisayarları..!
Bu arada aadnan arkadaşım,bence 31.000 YTL fiyata daha iyisini asla bulamassın,yine sen bilirsin ama ben Citröenlerden soğudum,bi Zx bi de C3 ü beğeniyorum,ben Seat derim..!
Arkadaş sorması ayıp ama bende araba almayı düşünüyorum acaba nerden böyle bir teklif aldın.Acaba Temmuz da mı bu teklifi aldın o zaman kampanyalr filan vardı.Ben geçen pazar seat yenibosnaya telefon açtım bu temmuz kampanyası 2007 modeller için geçerlimi diye yok geçerli değil dediler.Bide bu arabanın donanım seviyesi neydi?Şimdiden sağol.
verilen fiyat çok iyi.bence düşünmeden al.bu fiyatı hangi bayiden aldın?
quote:
Orjinalden alıntı: aadnan
arkadaş aracın hayırlı olsun banada metalik boya dahil 2007 model 31 000 ytl fiyat verdiler. ne dersin hesaplı mı, tavsiye edermisin. Diğer arkadaşlara da şunu sorayım 1 haftadır arabasızım araba almak üzereyim 30 000 ytl civarında ne tavsiye edersiniz. önceki aracım 2006 focus tdci idi. sıraylada söylersem peugeot 206 hdi, focus tdci kullandım. şu anda da araba arayışındayım . her an alabilirim yardımcı olursanız sevinirim. bu arada citroen c5 hdi 2. el temiz de bakıyorum çok hoşuma giden bir araba. bu araba hakkındaki yorumlarınızı da bekliyorum.
yalnız ben peşin verecem tiko para yani ondan indirmiş olabilirler 31 000 ytl ye. bide 80 hp. belki sıcak para tatlı gelmiştir bayiye. . ama inanın c5 çok çok hoşuma gidiyor. o yüzden bekliyorum kararsızım hala.
quote:
Orjinalden alıntı: efe01
2001 den beri tdi kullanıyorum..Önce 2001 polo tdi simdide 2004 ıbıza tdi....hep euro dızel aldım..Sonucta hıcbır zaman pompayla yakıtla turboyla ılgılı bır arıza olmadı....bence eurodızel kullanmanızı tavsıye ederım...
Eurodizel 2004 yılının ortalarında çıkmamış mıydı?
quote:
Orjinalden alıntı: SuPeRBoY911 Yok be kardeşim sinirlenmedim yol bilgisaylarının tahmin yürüttüğü kesin zaten,full yapıyorum depoyu 630 km gider diyo,uzun yolda 1100 km gidiyorum,şehir içi 950 falan..Bence baya sallıyor yol bilgisayarları..!
tamam problem yok
arkadaşım sen normal motorin koyacaksın hiçbir şekilde euro diesel kullanmayacaksın çünkü kükürt değerleri farklı
arkadaşlar daha aracım 500 km de ve yakıt tüketimi katalog değerinden biraz fazla gibi normalmidir şu ilk safhalarda ne dersiniz..bastıkça yokuşta falan anlık yakıt tüketimi 10 -20 arası artıyor..
quote:
Orjinalden alıntı: bdx
arkadaşlar daha aracım 500 km de ve yakıt tüketimi katalog değerinden biraz fazla gibi normalmidir şu ilk safhalarda ne dersiniz..bastıkça yokuşta falan anlık yakıt tüketimi 10 -20 arası artıyor..
aracı fazla devirli kullanma ilk zamanlarda yüksek yakmasınormaldir ama aracı fazla zorlama en azından 1500 km için
quote:
Orjinalden alıntı: kürsad
quote:
aracı fazla devirli kullanma ilk zamanlarda yüksek yakmasınormaldir ama aracı fazla zorlama en azından 1500 km için
+1... Zaten ani kalkış yaparsan baya artıyor kısa bir süre için..!
cordoba veya ibiza kullanan arkadaşlar.arabanın sevmediğiniz veya keşke şu da olsaymış dediğiniz yönleri var mı?bence o arabaya kol dayama konulsa iyi olurmuş.seatın sitesinde orjinalparça olarak var.ayrıca arka görüşün kısıtlı olması nedeniyle park sönsörü bence berekli.kol dayama ve park sensörünün kaça malolduğunu bilen var mı?
park sensörü 150 gibi..ama ben taktırmadım. kol dayamayı bilen varsa, bende belki düşünürüm..
quote:
Orjinalden alıntı: aliserpil2006
cordoba veya ibiza kullanan arkadaşlar.arabanın sevmediğiniz veya keşke şu da olsaymış dediğiniz yönleri var mı?bence o arabaya kol dayama konulsa iyi olurmuş.seatın sitesinde orjinalparça olarak var.ayrıca arka görüşün kısıtlı olması nedeniyle park sönsörü bence berekli.kol dayama ve park sensörünün kaça malolduğunu bilen var mı?
bizim arkadaşta cordoba 1.4 basic var araba iyi güsellde çok dar yaw 4 kişi zor sığıyoruz içine
orjinalse 150 ytl ucuz bir fiyat.
quote:
park sensörü 150 gibi..ama ben taktırmadım. kol dayamayı bilen varsa, bende belki düşünürüm..
quote:
Orjinalden alıntı: bucakli
quote:
bizim arkadaşta cordoba 1.4 basic var araba iyi güsellde çok dar yaw 4 kişi zor sığıyoruz içine
Katlıyorum arka kısım özellikle.
benim ve hanımın boyu 1.60 olunca sorun olmaz o zaman
quote:
Orjinalden alıntı: bucakli
quote: