Şimdi Ara

TDI ve dizel yakıt (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
71
Cevap
0
Favori
2.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Evet arkadaşlar,ben de en kısa zamanda kol dayama taktıracağım,ben park sensörüne pek gerek duymuyorum,düşünen arkadaşlar için 150 YTL orj. olması lazım.!
  • arkadaşlar arka kısım dar diyorsunuz ama bizde 2 çocukla rahat ediyoruz.. bende alırken tereddüt ettim ama binenler rahat ettiler... tabi yayla gibi değil ama ergonomik bir oturma sağlıyor arkası... bagaj da büyük olunca ideal çekirdek aile arabası.. diğerlerinden dar ama abartı şekilde değil...oturumu rahat...
  • ya bence orta boylu insanlar için genişlik yeterli cordobada. ama uzun boylular için kesinlikle dar. ben 1.91 boyla cordobanın arkaya hayatta sığmıyorum diz ön koltuğa dayanıyor nerdeyese kıracak gibi oluyor kafa desen tavana değiyor falan yani. ben kendi boramın arka kısmında bile rahatsız oluyorum yani nispeten iyi ama yeterli değil. boranın arkasında da kafam tavana değiyor birazcık, dizimde şöyle böyle rahat sayılır. yani sonuç olarak kısa ve orta boylu insanlar için cordoba iyidir ama uzun boylular için kesinlikle yetersiz.
  • arkadaşlar internet sitesinde ön konsola aliminyum kaplama yapılabildiğini ve bunun çin yedek parçanın olduğunu öğrendim.gümüş aliminyum kaplamanın arabanın havasını değiştirceğini düşünüyorum.zira aracın içi ve ön konsol siyah.bu tür arabalara aliminyum kaplama çok değişik hava katıyor.kaç liraki acep?
  • başlıkla topic in bi alakası kalmamış.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ahmey

başlıkla topic in bi alakası kalmamış.

hakikatten kardeş bir baktım msjlara herhalde yanlış topic açtım ala ala
  • hakkaten ben TDI dizel diya açtım.. konu biraz saptı..
  • o zaman sapıtmaya devam
    quote:

Orjinalden alıntı: bdx

hakkaten ben TDI dizel diya açtım.. konu biraz saptı..
  • Ultimate, euro dan daha iyimiş. BP ciler öyle diyor...
  • ya aslında shell extra euro dizel çok iyi sanırım...

metini çok duydum temiz we iyi yakıtmış
  • quote:

Orjinalden alıntı: worldwar

quote:

Orjinalden alıntı: Ahmey

başlıkla topic in bi alakası kalmamış.

hakikatten kardeş bir baktım msjlara herhalde yanlış topic açtım ala ala

Bi de şey, Fener Roberto Carlos'u alıp Dinamo Kiev'i yenicekmiş

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.