Şimdi Ara

TDU 2 Ses sorunu / Çözdüm!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
7.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TDU 2'yi kurdum güncellemerini yaptım.Directxredist'teki directx'i kurdum.Directx güncellemesi yaptım fakat hala ses alamıyorum oyunda.Ses kartının yerine anakarttaki onboard ses çıkışına bağladım sistemi yine ses yok.Yardım ederseniz sevinirim

Sorun arkadaşlar ses ayarındanmış normalde diğer oyunlarda veya normalde müzik dinlerken vardı fakat bu oyunda gelmiyordu sıra ile yazıyım işlemleri
    1-Denetim masası
    2-Donanım ve ses
    3-Ses
    4-Burada Kayıttan yürüt kısmındaki dijital sesleri etkinleştiriyoruz ve işlem tamamdır iyi oyunlar

Bende creative ses kartı vardı o kısımlar etkin değilmiş diğer oyunlarda sorun çıkmadığı için ses ayarlarında sorun yok sanıyordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nightmare70 -- 21 Şubat 2011; 21:09:54 >

• yalnız logitech momo direksiyonunu görmüyor oyun sadece klavye secebiliyorum araştırdım baya karşılaşan var bu sorunla ama çözüm bulamadım
  • Allah Razı olsun kardeş bende kaç gündür o soruna çözüm arıyordum.
  • Önemli değil.Yardımım dokunduysa ne mutlu bana yalnız şu logitech momo direksiyonu neden görmüyor hala bulamadım
  • Günlerdir yapmadığım ayar kalmadı bendede Creative Agudigy 2 ZS Platinium Pro var Optic kullanıyorum. Format atmadan önce güzel çalışıyordu ama formattan sonra ayarlar bozuldu dün dediğini yaptım kardeşim şimdi hem ses 10 numara oldu hemde konuşmalar artık geliyor. Yardımın için tekrardan teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nightmare70

Önemli değil.Yardımım dokunduysa ne mutlu bana yalnız şu logitech momo direksiyonu neden görmüyor hala bulamadım

sorununuzu daha acık yazarsanız belki yardımcı olabiliriz:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: faysalkaya

quote:

Önemli değil.Yardımım dokunduysa ne mutlu bana yalnız şu logitech momo direksiyonu neden görmüyor hala bulamadım

sorununuzu daha acık yazarsanız belki yardımcı olabiliriz:)

Control ayarları kısmında tam hatırlamıyorum select device olması lazım dediğimde direksiyonum çıkmıyor sadece klavye var.Normal tuş atar gibi ayar yapınca çalışıyor fakat bu seferde ffb olmuyor böyle direksiyon tepkisizce boş boş dönüyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Skyrim ses sorunu.
    12 yıl önce açıldı
    Skyrim Ses Sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende driving force ex var normal tuş ayarlarına tıklıyorum örnek gaz tusu klavyediki up tusudur ona tıklıyom biraz bekliyom sonra pedala basiyom calısıyor bu kadar :) bi daha ne istersen.
  • bende çalışıyor öyle sorun yok ama öyle yapınca ffb açılmıyor ki direksiyon tepki vermeden dönüyor çok gıcık oluyor
  • quote:

TDU 2'yi kurdum güncellemerini yaptım.Directxredist'teki directx'i kurdum.Directx güncellemesi yaptım fakat hala ses alamıyorum oyunda.Ses kartının yerine anakarttaki onboard ses çıkışına bağladım sistemi yine ses yok.Yardım ederseniz sevinirim

Sorun arkadaşlar ses ayarındanmış normalde diğer oyunlarda veya normalde müzik dinlerken vardı fakat bu oyunda gelmiyordu sıra ile yazıyım işlemleri
    1-Denetim masası
    2-Donanım ve ses
    3-Ses
    4-Burada Kayıttan yürüt kısmındaki dijital sesleri etkinleştiriyoruz ve işlem tamamdır iyi oyunlar

Bende creative ses kartı vardı o kısımlar etkin değilmiş diğer oyunlarda sorun çıkmadığı için ses ayarlarında sorun yok sanıyordum

Etkinleştiriyoruz derken ; varsayılan olarakmı işaretleyeceğiz yoksa bildiğimiz devre dışıyken etkinleştir olayımı?

• media player falan açıkken oyun sesleri zırt zırt oluyor 3 saniyede bir ilk oyunda da vardı çözemedim bi
  • 1- Oyunu açın , press start key yazısı gelince ALT+TAB yaparak masaüstüne dönün

2- Videodaki yönergeleri izleyerek aynısını yapın.

3- Tekrar Alt+TAB yaparak (veya oyunun başlat çubuğundaki simgesine tıklayarak) oyunu açın.

4- Sonucu buraya yazmayı ve bir teşekkür etmeyi unutmayın . İyi oyunlar

• video pert olmus ardaslar yenıleyebılırmısınz hala cozemedım ses sorununu
  • Bende dijital sesler yokk :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.