Şimdi Ara

Team 240gb gx1 ssd bozuldu , distribütörü kim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçen sene bir arkadaşıma aldığım Team 240gb gx1 ssd bozuldu takınca pc tanımıyor , faturasını bulamıyorum ama seri no 'dan garantiyi nerden sorgulayabilirim ?

• Bir ara teknobiyotik getiriyodu diye aklımda kalmış. Bir şansınızı deneyin isterseniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.teamgroupinc.com/en/support/stronghold.php

Türkiye olarak sorgulatınca distribütör oxyd bilişim çıkıyor.

• arkadaşlar ürün segment bilgisayar çıkışlıymış segmenti aradım seri no'dan baktılar garanti dahilinde dediler ama faturasınıda istedi , faturayı bulamıyorum , n11'den aldığın satıcıda var mıdır acaba bir örneği ? , aslında seri no yeterli değilmi garanti için ???

• helsloot kullanıcısına yanıt

Mail adresinize e-faturası gelmiş olması lazım. Oradan pdf çıktı alabilirsiniz. Maillerde N11 diye aratırsanız çıkmıyor, ürünü aldığınız yerin ticari adıyla çıkıyor. Mesela ben zoccoshop'tan kulaklık aldım e-setup bilişim adıyla mail geldi.

• Valla iyi hatırlattın hocam baktım maillerime ama sadece kargo bilgisi filan yollamışlar aslında faturada yollamamışlardı bunlar bana zamanında şimdi hatırlar gibi oldum , gerçi sipariş bilgilerimi numarasını filan istediler dur bakalım ne olacak

• E-fatura ise N11'den satıcıya sor. PDF olarak göndersin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung SSD vs James Donkey M2
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.