Arkadaşlar geçen sene bir arkadaşıma aldığım Team 240gb gx1 ssd bozuldu takınca pc tanımıyor , faturasını bulamıyorum ama seri no 'dan garantiyi nerden sorgulayabilirim ? |
Team 240gb gx1 ssd bozuldu , distribütörü kim ?
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Bir ara teknobiyotik getiriyodu diye aklımda kalmış. Bir şansınızı deneyin isterseniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
https://www.teamgroupinc.com/en/support/stronghold.php
Türkiye olarak sorgulatınca distribütör oxyd bilişim çıkıyor.
arkadaşlar ürün segment bilgisayar çıkışlıymış segmenti aradım seri no'dan baktılar garanti dahilinde dediler ama faturasınıda istedi , faturayı bulamıyorum , n11'den aldığın satıcıda var mıdır acaba bir örneği ? , aslında seri no yeterli değilmi garanti için ???
-
Mail adresinize e-faturası gelmiş olması lazım. Oradan pdf çıktı alabilirsiniz. Maillerde N11 diye aratırsanız çıkmıyor, ürünü aldığınız yerin ticari adıyla çıkıyor. Mesela ben zoccoshop'tan kulaklık aldım e-setup bilişim adıyla mail geldi.
Valla iyi hatırlattın hocam baktım maillerime ama sadece kargo bilgisi filan yollamışlar aslında faturada yollamamışlardı bunlar bana zamanında şimdi hatırlar gibi oldum , gerçi sipariş bilgilerimi numarasını filan istediler dur bakalım ne olacak
-
E-fatura ise N11'den satıcıya sor. PDF olarak göndersin.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X